"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!
Raspunsuri - Pagina 14
SoriLea spune:
LA MULTI ANI multa sanatate si tot ce va doriti in noul an in care abia am intrat
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
lavinia.p spune:
LA MULTII ANIII!
Sanatate multa si numai bucurii in noul an si multa liniste sufleteasca. Va pup, ma bag si eu la somn odata cu pensionarii mei :))
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
getik1 spune:
LA MULTI ANIIIIIII sa aveti un an cu multa sanatate, fericire, noroc, belsug, si toat ceea ce anu trecut nu sa indeplint sa se indeplineasca in anul 2012
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
DanaMi spune:
La multi ani, multa sanatate , fericire si un nou an plin numai de bucurii si realizari.
Va pup.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
o sa intru mai tarziu odata cu cheful pe care nu stiu unde l-am lasat
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
La multi ani sa aveti parte in acest an de dorinte realizabile, copii sanatosi, bani din belsug, joburi bune, iubire, intelegere si ce mai vreti voi .. La multi ani!
Cris multam de cafea..ce-ai patit mama, ti-ai uitat cheful in anul trecut?! Sau l-ai imbatat asa bine incat nu a mai putut tine pasul cu tine...Ia asteapta-l sa te prinda si el din urma, nu de alta dar fara el tu nu mai esti Cris a noastra
Eu is fresh, de fapt mai mult fiica mea ca s-a culcat pe la 12:30 si la ora 8 gata ca-i dimineata si lumina afara Anna inca doarme, si cred ca o ia vreo otita la urechea dreapta ca da semne de suferinta;.....asa-i ca-i frumos noul an?!
Deja ma plictisisem aseara sa astept 12 noaptea si pe la fara un sfert s-a trezit si Anna..asa ca anul nou m-a prins cu Ana la san si pe sot schimband-o in pijamale pe Stefi .dar am fost impreuna..ei s-au dus sus sa vada artificile, de care Stefi era fascinata, si dupa ce si-a luat si Anna portia am mers si noi sa le vedem..
Asa si ca totul a revenit la normal, revin si eu la normal si va intreb ceva..rusinos
Fiica mea zice ca o mananca fundul si se tot scarpina. Am observat ca de la antibiotic face gen diaree, dar nu-i chiar apa....Acum intrebarea mea e, poate sa aiba viermisori?! Ptr ca stiam ca senzatia de mancarime in fund si scarpinatul in nas is simtome vizibile ca ar avea viermisori. Am incercat sa-i dau usturoi sau samburi de dovleac ca sa vad daca elimina ceva, dar nu vrea sa mamance deloc ca nu-i plac .. Sa merg la pediatra si ce sa-i zic?! ca suspectez viermisori?! au astia idee despre ce vb?!
hai va astept sa vi se trezeasca creieri cariati de bautura si sa scrieti 2 cuvinte pe aici...cum ati petrecut..asta pana va vin musafiri...
la multi ani sarbatoritilor de azi care-si serbeaza ziua numelui
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
La multi ani buburuzeloooor!!!!!
Cris daca tu ti-ai uitat cheful in anul trecut eu cred ca l-am primit si pe al tau... Am dat san la fata si apoi m-am destrabalat azi-noapte,am baut vin cu pepsi,sampanie,un pahar de bere,alcoolica in toata regula. Noroc ca nu s-a trezit decat o data Teodora sa pape,asta la vre-o 6 ore dupa ce am ingurgitat alcoolul.
Paul si Teodora au adormit aproape de meizul noptii,ba chiar am avut inca un baietel i ngrija,pe cel al vecinei,de un an si sase luni. Baietii s-au jucat pana au cazut lati la miezul noptii, apoi la 4 erau in picioare,alergau prin casa si chiuiau! Saracii vecini.... Apoi la 6 au adormit iar si s-au trezit la 10,cand l-am dus si pe Laur acasa la el. Eu n uam dormit deloc ,am jucat remi toata noaptea cu un cuplu si inca un prieten,ne-am uitat la tv... Si nici nu dorm pana diseara,ca mergem pe la 15 la sora-mea mijlocie,ca maine dimineata plecam la sora mezina,impreuna.
Eu va iubesc pe toate ,si va doresc in noul an sa fiti vesele,sanatoase,la punga groase si tot ce-i mai bun pe lume la voi sa vina!!!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
ninia spune:
LA MULTI ANIIII!! Va doresc din inima un nou an plin de bucurii si satisfactii , cu copilasi sanatosi si fericiti , cu pace si liniste in casele voastre , sa fiti iubite si apreciate!!! Va pup tare pe fiecare in parte!! Stiu ca nu scriu foarte des si nici nu am o legatura atat de stransa cu voi pe cat aveti voi cele care va cunoasteti de 2 ani, cu toate astea sper sa ma suportati asa cum sunt eu, cu bune si rele.. ca mi-ar placea sa va am ca prietene oriunde ati fi!!
Nu pot scrie acum mai multe , sper sa pot intra mai pe seara, mergem la soacra , ieri am iesit la restaurant cu copii si nu am facut nimic, na!!
cris_82 spune:
Am baut 2 guri de whiskey si mia- revenit cheful
Am tot lalait-o de azi dimineata..o plictiseala cumplitaaaaaa,vreao 2 ore acum pe sear la fini ca a fost ziua la pitic si a facut 2 anisori,dar multa galagie,nebunie,chiraiala inte pitici,cald de mureai...
Acum Miru e la tom si jerry,eu vesela dupa cum spuneam,si soata dupa un prieten care a ramas amanet nu-stiu-pe-unde si s-a dus sa-l aduca acasa.
Azi noapte nea-m culcal pe la 12 si ceva,fix ca mosii
Aaa, si sa nhu uit,am avut multe apeluri pierdute si mesaje,o parte si de la fetemi de scuze,chiar nu mi-am dat seama si dupa o zi lunga de munca,am pus toate telefoanele pe silentios,iar dimineata era ditamai listoiul in asteptare.N-a fost premeditit si abea dimineata mi-am dat seamava doresc si eu tuturor numai bine,impliniri in anul asta si sa fie unul cu mai mult noroc decat cel care a tecut
mady ce colinde fata?chiar nu m-ai nimerit la astea,si tare mult mi-as fi dorit si eu niste colindatori zilele astea,dar amintirile din anii trecuti ai unei strazi cu noroi pana in gat,a facut ca de datra asta sa ne ocoleasca.Waaaaaa,harnicuta ai mai fost zilele astea,cred ca acum lenea de la tine s-a aciuat bine de tot la mine
getutza multam de lamurire cred ca o sa il dau cuiva care chiar are o mare placere sa spele cu el si eu ma intorc la arielul meu
ana iti sade mai bine cu noua semnatura.Ai reusit sa-ti incarci un pic bateriile?Cum te simti azi?
sori doar voi 3 azi noapte?Si azi casa plina,nu?La Multi Ani sotului
lavi eu zic sa nu-ti mai bati capul ca nu merita,tu si Rares meritati ceva mult mai bun.Ce spuneam eu odata?Noi babutze in alta era a tehnologiei,in care curge forumul in vena direct
picky lasa ca si maine e o zi in care sa puteti iesi la plimbare.fata,ia zi ce chestie chinezeasca cu fidea din aia de-a lor ai facut ca imi ploua in gura.
Te cred sincer,astfel de tragedii te marcheaza pe viata.Nu-mi pot imagina ce-a fost in sufletul mamei tale si cata putere i-a trebuit ca sa merga mai departe.
Crede-ma ca aseara nu am baut decat apa chiora,or sa expire si sampaniile de anul asta
Dici ati trecut in noua an in formatie completa,contempland artificiilefoarte frumos.La noi Miru era bubuita de oboseala,parca o lovise tancul si nu mai reusea sa ste nici in picioare si la 22:40 era in patut cu chis-chis.Bine,ca ea de cateva saptamini nu mai doarme ziua,dar recupereaza noaptea cu 10-11 h de nanitza.
Nu e nimic rusinos,ppoate chiar are virmisori..mai sti? dar nu pot sa-ti spun ce simptome apar ca nu ne-am confruntat(pana acuma) cu asa ceva.Poate stiu fetele mai multe.
Noi am avut o perioada in care zicea o doare dansa cand face pishu.Si atunci era pe medicatie cand a fost racita si eu idioata nu mi-am dat seama sa-i dau ceva si pentru refacerea florei si se dereglase PH-ul copilei.
lali moamaaaaaaaaaa ce fainchiar ca imi place cum ati petrecut aseara.Astept sa ne spui cum a fost in preumblari pe la surori
niniace conteaza ca ne stim de 2 ani,2 luni sau 2 zile? important e ca suntem un grup unit,care impartim si bune si rele
Distractie placuta la socrela
Mirunel terorista
BAZAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Ce as mai fi dormitttt..dar deh,ne cheama datoria
Mirunel terorista
BAZAR