"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Picky_toto spune:
Sal din nou,
Am pus sarmalele la fiert (ca ni s-a sculat de sarmale dupa Craciun ) si am zis sa incerc sa mai scriu cateva randuri, daca reusesc.. nu o sa am timp sa-mi mai verific daca gresesc sau nu asa ca scuzati dar incerc sa va prin din urmal.
Stefi scoate sunete isterice, muuhh, ihaa, doar doar i se da la desene animate, si asta numai dupa ce l-a vazut pe tacsu ca s-a pus pe canapea la tv..Anna suge coada unui purcelus de plush si e cuminte..deh a dormit si ea juma de ora ca mai mult nu i-a permis sora sa cu isteriile ei....
Revin la oile noastre...
Lali starea cred ca ti-am dat-o eu ..de nu ai mai intrat asa des, dar nu te-ai lasat pana nu ai recupera si asta mi-a placut. Cat despre faptul ca unii va condamana pe voi ca familie ca nu ati stiut sa o tineti din scurt, e total gresit. Pana la urma tu ai copii, ai responsabilitate si ea fiind departe nu poti ca sa te ocupi is de ea..poate cu un sfat, da, dar nu ii mai poti baga in cap ce iti doresti tu ptr ea, ea a laut o decizie si nu ai ce-i face..bine ca merge la scoala asta-i un lucru bun..si bine ca ea acceptata in familia lui. Tie nu are de ce sa-ti fie rusine, ca pana la urma nu-i o rusine sa iubesti..ea asa a vrut, sa iubeasca...si daca poate imparti si casnicia si scoala atunci e bine. Voi puteti doar sa o sprijiniti si sa nu o lasati sa renunte la scoala. cat despre fapt ca nu a venit la voi de sarbatori...e trist..dar trebuie sa intelegi ca acum iubirea pluteste in aer......
revin..iar is ocupata
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Buna seara dragelor.
Imi pare rau ca nu mai am timp sa trec si pe la voi. V-am citit, dar nu stiu daca am retinut tot
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI pt micuta ARI, dar si celor ce poarta numele Sf Stefan, sanatate multa si tot ce va doriti voi
Razvan a reusit sa-mi raceasca (nu rau, dar suficient cat sa-mi de-a batai de cap). Tuseste ff mult de 3 zile, iar de azi a inceput sa-i curga si nasucul (putin). Sper as putem tine sub control cu aerosoli.
In rest e ok, mai ales ca-l are pe tati partener de joaca tot timpul la dispozitia lui
Eu azi am fost libera si m-am bucatatit toata ziulica . Am facut piftie (ca n-am facut de craciun), salata beuf, prajitura Carpati (cu foi - pt cine n-o stie ), prajitura cu crema de lamaie, chec alb si Choix a la creme.
Pt maine am de facut sarmale, peste pane, snitele si tort. Nu stiu ce idei imi mai vin pe parcurs, dar sa vad ce timp am.
Lavi biroul l-am luat de-aici din Bucuresti, dar i-am gasit pe net marcshop-online.ro
Va multumesc la toate din tot sufletul pt aprecierile aduse puiului meu. Si noi tot asa credem, ca ar avea inclinatie catre carte, dar ramane de vazut pe parcurs daca se v-a schimba situatia (el la mot prima data tot cartea a ales-o)
Sunt mandra tare de el, asa cum fiecare dintre voi e mandra de copii ei si cred ac e un lucru normal sa ne idolatrizam copii. doar prin ei respiram. Sunt universul nostru de-a trai. Cel putin eu asa simt.
Nu stiu daca m-a mai intrebat cineva ceva, daca da, va rog traget-ma de maneca si raspund, dar nu mai am timp sa recitesc SCZ
Acum inchei ca trage ingerasul meu de mn sa vin sa ma joc cu ei
pt fiecare.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Lali_mete spune:
Picky nu iubita,nu tu ,stai linistita. De fapt,acum ca ma gandesc mai bine,intram cand eram fara chef de nimic,citeam tot,ma apucam de scris si eram intrerupta,renuntam cu gandul sa revin,sau citeam asa "pe deasupra" si nu reuseam sa raspund tuturor. Plus cate un mesaj de ala de care scriam mai devreme si uite asa nu mai scriam,dar in nici un caz nu m-au deranjat mesajele tale. Chiar citesc mereu cu zambetul pe buze,ca imi place cum scrii. Mi te si imaginam fugind sa calci si lasand sotul cu 5 copii in grija.
Revin,fac baie la pici .
La multi ani buburuzime!!!!!!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
DanaMi spune:
hello si La Multi Ani buburuze mari si mici
Picky, sanatate multa fetelor , nici nu vreau sa-mi imaginez cum e cu 5 copii in casa, esti tare, eu nu cred ca as face fata . cum sta Anna cu dintisorii ca Raducu are deja 6 si se mai arata 2 , primul i-a iesit la 4,5 luni.
Ema , distractie placuta
Alina, ca tot mi-ai adus aminte de oala, am vrut sa te intreb si cand am vb la telefon , de oala de lut pt sarmale, tot te-am auzit pe tine ca ies sarmale bune , m-am riscat sa-mi iau si eu si nu stiam s-o folosesc , dar pana la urma m-am descurcat , au iesit delicioase, ai avut dreptate. cum mai sunt copiii?
Lavinia, Raducu inca nu umbla dar a inceput sa -si dea drumul la manute si se tine singur in picioruse pt cateva secunde. Am reusit sa citesc ceva aseara despre Andrei, o sa pun si eu ceva pt el sapt viitoare cand ajung la banca. Lasa sotul , nu-ti mai face nervi ca oricum nu rezolvi nimic, daca asa e firea lui e cam greu sa-l schimbi acum , poate reusiti sa ajungeti la un compromis macar de dragul copilului (app e o minune de copil si e mami tot ) sa nu creasca in tensiune si discutii
Ana , am vazut pozicile si sunt tare frumosi, iar cand povestesti imi amintesc ca exact asa facea Bia cu Raducu, mergeam in parc si nu lasa pe nimeni sa se apropie de "fatiosu" ei, o sa fie mai usor dupa ce-si face pitica un program
Lali am vazut si la voi copii tare frumosi , inclusiv Miru, si ce mare s-a facut mezina . iti spun si eu ca si celelalte fete, ca nu ai de ce sa te simti vinovata pt ca pana la urma tot ce vrea face , tu nu poti sa stai s-o pazesti 24 h/zi, si gandeste-te ca poate-i mai bine asa decat s-o fi apucat pe cine stie ce alte cai gresite , gen anturaje proaste si altele
Cris, ce te-a apucat fata draga tocmai acum de srabatori sa vb de sunci? ca eu m-am chinuit in vara sa tin cura si am reusit sa dau jos 7kg, de s-a socat Elena cand m-a vazut, dar tot atatea am pus la loc in ultimile 2 -3 luni, asa ca dupa revelion ma bag iarasi la mancat numai carne de o sa-mi iasa pe nas si ma fac vegetariana dupa aia
Mady fix asa am tinut-o si eu azi toata ziua, mai putin cu calculatorul ca nu-l am ziua, dar m-am invartit toata ziua prin casa dar fara nici un folos ca nu am reusit sa fac nimic concret, tate-s vraiste
Simina, ma bucur tare mult pt voi si ca ne dai vesti bune , sa dea DD sa fie bine si sa stea bebe la caldurica pina ii vine termenul . cand vad si aud de noi gravidute parca imi faceti pofta noroc ca-l am pe sot care ma aduce cu picioarele pe pamant asa ca la incepututl anului ma duc sa-mi pun sterilet , nu as mai rezista psihic la inca o sarcina.
Geta, mai lasa-i in colo de socri si (cum ti-au spus si fetele ) da-le ignor ca se potolesc, mai incearca si cu mine mama-soacra uneori ,( desi in general e fata buna, ) dar o potolesc instantaneu, am noroc ca ma sustine si sotul. as ca fii barbata
Sori, ma bucur pt voi ca sunteti cu tati acasa si felicitari pt Razvan, va fi micutul nostru erudit .
Azi faceam ceva pe la bucatarie iar Bia se juca cu Raducu cand intru in camera Bia ii daduse pantalonii jos si isi imbraca o papusa cu iei, si o intrb:
-de ce l-ai dezbracat mami, ca e mic si ii e frig?
Bia-de obaznica ce sunt .
Alta:
Bia -mami incata-ma cu sosetele ca nu pot
eu- dar jos cum ai putut sa le dai mami?
Bia- cu mana
merg sa fac un dus si ma bag la poze (multumesc pt parola) ca nu am vazut decat cateva care au fost puse aici.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
getik1 spune:
buna dragelor de noi nu zic nimic deocamdata ca nu ma simpt in stare din punct de vedere psihic.
LA MULTI ANI BUBURUZELOR,
noi 3 suntem la sormea (cea cu gemeni) si stam pana pe 2 seara, si sperca pana atunci sa ma adun sa scriu si eu calumea, multumesc pentru urari, despre ziua lu ary nu am ce va spune decat ca eu cu tasu i-am cantat la multi ani deoarece a venit ff tarziu de la lucru dar am si evitat scandalul soacrami adica iam dat ignor si face pe nebuna.
piky ai intrebat de buburuze :ary este ff atasatya de tasu si dimineata cand se scoala si nu il vede in pat urla unde este taticutu ei, il adora si daca ar fi posibil numai in preajma lui ar sta,
vorbeste ff bine si ma inteleg de minune cu ea, este ascultatoare dar ff duracel turbo, nu sta 3 secunde intr-un loc. o sa incerc sa pun si poze de la craciun cu ea.
va pup dulce pe toate si fug la nani ca am luat ceva de liniste si acu mi se inchid ochii si vad dublu tastatura
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Buna dimineataaaa
Revin,am visat frumos se pare,desi nu imi amintesc ce,dar m-am trezit vesela si am de gand sa ma mentin asa toata ziua...
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa..ultima cafea pe anul asta..eheee,a mai trecut un an ..gata,va ajunge atata nostalgiehaideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Moaaaaa,ce am dormittt..m--am pus in pat aseara pela 23:00 sa ne uitam la ultimul sherlock holmes si mai tin minte doar primele secvente ca apoi am vazut in "culori".Si acum m-am trezit asa demolata,de parca a trecut tancul peste mine..
picky ooo,te sarmaluiesti.Mai Giorgi,tu ai fete cu personalitate puternica,si cred ca acuma nu e nimica.Ma gandesc cand or ajunge la varsta adolescentina si li s-o pune pata la amndoua pe acelasi baiatce simaginatie am uneori
sori sa inteleg ca aveti musafiri in noaptea sta si petreceti in grupa mare?ca vazui pe acolo o gramada de prajituri
lali ai facut baie la pitici si dupa si tu si te-ai bagat la somn?
danami 7kg intr-o vara?Da' ai avut ambitie nu gluma.Mai cunosc pe cineva care a tinut cura de slabire cu carne:dimineata,la pranz si seara si intamplator ne-am reintalnit anul asta cand plateam o rata,si era mai slabaciune decat mine .Iarna asta sigur a luat-o vantul pe sus daca nu si-a pus caramizi in buzunare.
sinceritate asta a lor e criminala
getik nu te ma supara si pone poze cu aricica sa o vedem
Am si eu o intrebare la voi..cu ce fel de dero spalati?
Eu foloseam ariel,dar as zis sa il mai schimbam sa vedem si alte marci.Si m-a mancat atat de bine,ca am luat persil si vreau sa va spun ca e un dezatru total.Spal la 60 grade ca nu permite tesatura mai mult,si rahatul asta de dero nu se dizolva.Le-am dat si pe extraclatire,dar tot mai ramane praf de dero pe el si ma innebuneste.Am ajuns sa le dau u program de spamare cu extraclatire si apoi le scot din masina,le scutur de dero si le mai bag inca o data doar cu apa sa le ma invarta.Si nu pun mult,ci cu mai putin decat e indicat pe punga
Voi ati patit asa cu persil?
Mirunel terorista
BAZAR
eumada spune:
Daca as face o urare tipica m-as contrazice pe mine si felul meu de a fi....
Asadar va urez ce doresc pentru familia mea...un an mai bun decat cel care tocmai se termina,sa fiti ferite de suferinte si boli sa nu aveti nevoie de doctori si sa va iubiti,PE VOI SI FAMILIILE VOASTRE.
Iar buburuzelor voastre le doresc ce doresc Evei mele.....sa dea Dumnezeu sa putem fi alaturi de comorile noastre muuuuuuuuuulti ani de acum incolo.
Un an nou asa cum vi-l doriti fiecare.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Picky_toto spune:
Neata si de la mine..
Ma fetelor da voi nu va jucati, bagati aici postari de ma apuca anu nou si nu reusesc sa mai recuperez....
Gata sarmalele de aseara, cam sarate au iesit idn cauza verzei..deh nici nu am avut timp sa o las in apa la desarat..asta e..
Stefi e treaza de 1 ora si ma tot freaca la cap ca a dormit prea mult.. Anna si tati inca dorm... Vrem azi sa mergem la un loc de joaca ptr copii asa ptr Stefi...
Aaaa, nu va zic, are Stefi o masina cu telecomanda (asa le zice, nu?) si ii place, ca o tot bazaie prin casa, iar Anna, mititica se sperie rau de tot, ii e asa frica de ea ca vine plangand la mine sau la tacsu si se chinuie sa se catere la noi in brate... micuta is prostuta
O iau de la coada la cap..ca altfel nu mai reusesc sa postez..incerc sa mai scriu cateva randuri acum pana nu se trezeste si restul casei...
Geto deci sa inteleg ca esti seara acasa, sau nu?! explica mama mai amanuntit, ca eu nu am inteles...te-am tot sunat seara (cand am avut un pic de timp liber) si nu ai raspuns...deci nu sunteti acasa..?! Petrecere frumoasa de Anul Nou iar cat despre soacra, urmeaza sfatul fetelor si fi indiferenta..eu ti-am zis la tele ce sa faci...si zic ca-i cea mai buna solutie ... Cred ca tati e topit dupa Ari si ar trebui sa vada asta mai des, ca are langa el 2 comori care il iubesc
Cris cu dero am patit-o si eu, am luat si marca si nu am fost multumita de el..asa ca spal cu cel de la lidl(formil cu sapun de marsilia)si is multumita cu el. Eu nu sunt adepta marcilor mai ales ca aici e ff scump si nu-mi permit la cat de des spal sa dau pe o cutie de 4kg, 28 de euro...La hainele copiilor mai pun extra si vanish ptr pete, dar nu le scoate pe toate, iar albele le spal la 60 grade, si negrele/coloratele la 40 grade. Balsam de rufe nu folosesc la hainele copiilor. Acum ca-i apa ff rece care vine la robinet, detergentul se intareste si nu-l mai trage masina, dar il pun direct in cuva sau cumpar din acela lichid. Am citit ieri ca parca ai pus poze?! o sa intru mai incolo sa le vad. Am vazut-o pe Miru in pozele lui Lali si pot spune decat ca-i o frumusete de domnisoara
Sondaj: sa ne mutam in tara sau nu?! asta-i dilema care ne macina zilele si noptile ...Sotul e satul de be pana peste cap..eu ma gandeam ca ai mei copii nu au nici un viitor in ro..dar in ultima perioada m-am intrebat ce viitor vor avea aici?! ce batranete vom avea noi aici?! Aici muncesti ca sa traiesti si atat...un ban deoparte nu-ti mai poti pune deloc.. Daca vrei un bun trebuie sa apelezi la banca..Bine aici vb de noi ca romani care nu am avut parinti sau rude care sa ne lase mostenire, case, pamanturi si sa ne bage direct in puf (cum sunt unii belgieni) ci vb de noi care ne-am facut totul de la 0 doar prin munca si totusi nu-i nimic al nostru (ci a banci)...Daca am veni in Ro am incerca sa ne facem ceva al nostru, adica sa riscam totul..oare va merge?! nu stiu..nu stim...Voi ce ne-ati sfatui?!
Mada multumim de urari, asemenea iti urez si eu tie si as dori sa iti zic si eu cateva cuvinte daca nu-i cu suparare...
Tu ori de cate ori ai intrat pe aici ai scris doar despre voi, csi te-am inteles, te-am citit si m-am gandit ca ptr tine sa postezi pe forum despre voi si Eva e ca si cum ai tine un jurnal.. Si da, de multe ori fac si eu asta, tin aici un jurnal despre ai mei copii si intru aici ptr ca am prietene..si imi sunt dragi toate fetele de aici, inclusiv tu. Bucura-te ca Eva, viata ta nu a patit nimic, ci o opareala va trece, se va vindeca si chiar daca vor ramane mici semene, se pot corecta in viitor. Dar al tau copil e langa tine, si ii poti oferi iubire..o poti strange in brate..pe cand alti nu mai au norocul asta..
Sora mea Stefania (numele fetei mele e in memoria ei) la 9 luni a inceput sa mearga in picioare si din neatentia strabunici a tras oala de apa fierbinte pe ea si s-a oparit toata, de sus pana jos..si era doar un copil de 9 luni...a stat bandajata si a suferit, iar pe timpuri nu erau atatea creme cu care sa dai copilul..nu a mai mers in picioare pana la 11 luni cand a inceput sa se simta mai bine si sa i se vindece din rani. La 4 ani jumate, un nenorocit a calcat-o cu masina pe bulevardul Mamaia din Constanta (ca acolo stateam inainte)..i-a imprastiat creieri pe asfalt (si da poate ma crezi cruda acum ca detaliez intr-un mod brutal, dar asta s-a intamplat) si totul sub privirea mea, ca eram cu ea la joaca.. nenea avea viteza si efectiv a tras-o dupa bordura , a tarat-o 100 m apoi vazand ca lumea in jurul lui se agita a dat masina inapoi, si atunci a zdrobit-o sub roti.....crezi ca respectivul a fost pedepsit..nuu..deloc..e in libertate si acum....si cum crezi ca au reactionat ai mei parinti?! mama a facut o depresie, si a stat luni de zile cu medicamente dupa ea.. nu a mai fost om in lunile acelea...in fine nu vreau sa mai detaliez..ca nu mai pot....si nu au strigat in gura mare..au suferit acolo in familie..si am crescut cu pomeni facute sorei mele.. Si da asta-i suferinta...sa-ti inmormantezi copilul si sa stii ca sub mormanul acela de pamant cu o cruce la capatai se afla al tau copil... Suferinta prin care ai trecut tu e mica fata de suferinta prin care trec alti parinti... Si tu ar trebui sa-ti vezi copilul ca pe o floare nu ca acum cateva luni a fost oparit... e o rana, se vindeca..dar un copil mort nu se mai poate vindeca, si chiar daca ar plati cineva moartea acelui copil nici o pedeapsa, nici un ban nu-l mai poate aduce inapoi langa familei, si familia doar la acel morman de pamant poate merge sa o planga si sa-i aprinda o lumanare...ptr ca atat i-au mai ramas...pe cand voi..voi aveti copilul langa voi, asa cum este, cu o cicatrice, DAR E LANGA VOI...
Acum ceva vreme am auzit un caz...un copil perfect sanatos la 4 ani a facut operatie de polipi si au aparut complicati iar copilul a ramas mut, la 7 ani a fost operata de hernie si a ramas paralizata..acum are 11 ani, si are grija de ea o matusa care mai are grija si de bunica care-i oarba..ca parinti is nevoiti sa munceasca ptr ca tratamentul e ff scump. iar copila asa cum e vrea sa acumuleze informatii, sa i se citeasca, sa invete lucruri noi...si da chiar daca are probleme de sanatate, grave fata de alti ..e copilul cuiva care nu se plange si incearca sa atraga atentia ca niste complicatii la operatie i-au nenorocit copilul perfect sanatos.
Asa ca daca citesti cu atentie ceea ce am scris eu si restul fetelor poate vei intelege ceva..si poate vei intelege ca blestemele si dorintele de razbunare nu-si au rostul si ca ele se vor intoarce tot asupra celui care blesteama..si mai grav..generatiei urmatoare..si crede-ma ca nu vrei acest lucru. Invata sa iubesti si elibereaza-ti inima de energi negative..fii din nou mama Evei si umple-i inima cu bucurie si iubire..ptr ca e un copil perfect sanatos si frumos..si acest lucru trebuie sa-l vezi si tu, cu ochii tai, ca noi deja l-am vazut.. Da, ai suferit cand Eva a patit aceea nenorocire, si eu am suferit cand am vazut pozele...dar trebuie sa mergi mai departe..si sa vezi ca Eva incepe sa se refaca si e sanatoasa si cel mai important e langa voi...
Hai ca nu ma mai lungesc..daca vrei sa intelegi ceva din ce am scris e ok..daca nu..sper ca intr-o zi sa realizezi ca nu ai langa tine un copil cu handicap ci un copil sanatos
As mai scrie dar i-am promis fetei ca o ducem la un loc de joaca si toti stau dupa mine acum...si oricum ceea i-am scris madalinei m-a intristat ff tare de nu mai am puterea sa mai scriu aucm....
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
picky varza aia pe care ai luat-o tu,trebuie sa stea cam 24h la desarat cu apa schimbata mereu(de cate ori ai ocazia) dar sunt sigura ca au iesit demential de bune.
E bine ca iesiti sa scoateti fetele la joaca ca sa-si mai consume enrgia.Eu m-am plictisit de acasa ca de mere padurete,ca sa nu mai zic de Miru.Dar nici nu o sa o pot soate azi ca sunt de munca pana la 21:00..cred ca maine sau poimaine o sa iesim ca simt cum mor cu zile in casa.
Hi hi hi,cred ca e o adevarata aventura si incantare pentru Nicu si Puca joaca cu masinuta si o reala groaza pentru Anna ..sorry,dar e oleaca de coma situatia.
Si Nato a cumparat o masinuta pe baterii aseara,care merge ca nebuna si e gen 4X4(ea e micuta) dar daca da de un obstacol,se chinuie sa-l urce si se da peste cap si dupa ce face o tumba la propriu,se intoarce si pleaca mai departe..e caterinca rau masinuta aia si Miru a stat toata sera calare pe ea si de cand s-a trezit o fugareste toata casa,pana o ramane fara baterii si sa ma tin bine ca incepe sa bocesca mandra ca sa mergem sa "cupalam bateii la masina".
De fapt,masinuta era cadiu pentru finutzul ca maine e ziua lui de nastere,dar ta-su aseara zice ca sa vedem ce stie sa faca si na ca i s-a pus pata lu' fi-sa si la finutz trebuie sa-i luam azi altceva.Ne manca in buci,acum sa ne scarpinam ca la magazinul cu pricina nu mai are masinute din astea ci alte bazaconii.Oricum,indiferent ce i-o cumpara la baiat,clar nu trenbuie sa mai vada Miru ca o imbulinam iar
Aici,am prins mereu oferta la ariel la 7-8kg punga la cca 15 euro,dar cum nu mai avea deloc pe raft atunci si mie imi ardea buza ca aveam nevoie de dero,am luat persil cu gandul ca totusi face ditamai reclama la el si nu-i rau daca schimbam marca.Si na ca am luat tzeapa.
La faza cu mutatul,tu stii ca am vb si in vara asta cand ati venit incoace.Tu poti sa faci o diferenta clara intre nivelul de trai de acolo si cel de aici.Despre un business aici in tara,desprte viata la apartament si cea la casa.
Nu pot sa-ti zic decat ca la curte e cel mai ok si pentru voi,si pentru copii ,decat la bloc intr-o cutie de chibrit.
Dar mai mult chiar nu pot sa-mi dau cu parea..doar voi puteti sa faceti o comparatie intre viata din Be si cea din Ro
Stiam ca ai o sora care a murit intr-un accident,dar n-am stiut ca asa s-a intamplat,si era asa micuta.Imi pare atat de rau ca te-a rascolit si a trebuit sa retraiesti din nou clipa aceea,te rog sa nu te mai gandesti si sa te bucuri de ziua de azi.
Mirunel terorista
BAZAR