"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimineata dragele mele!
AAzi merg pe 11 din bunavointa sefei mele, e o scumpa de sefa, ne ajuta mult.
Cris mutam de cavie, tocmai ce o savurez si e delicioasa
DanaMi ms bucur ca nu a mai facut febra sa o tineti tot asa fara...si Raresul meu tot febre dina astea de 40 imi face stiu cum simti, ca disperi, sanatate multa si sa nu mai faca febra. Andreiutu nu e ok, adica pare ok, dar nu e, inca are lichid la creier si problema e ca nu scade nici cantitatea de lichid in urma tratamentului si nici chistul de la inimioara. Asa slava Domnului pare ok si parca ar intelege tot ce-i spui, e un scump..aaa m-am uitat pe pozele de la semnatura adorabili ce mari sunt amandoi deja ce a mai crescut si Raducu si e un frumos
Picky la tine e ca in filmul Home Alone prima parte moama trebuie sa aveti nervi pt atatia copii si mai zici ca nu esti mami eroina, fix asta esti si te admir. Pupici la toti...Stefi cum mai e?
Lali ce frumosi sunt copilasii tai si bolfosica mica e adorabila si ne[otica a fost foarte frumoasa ce mai o familie frumoasa unu si unu...asa e trebuie sa trecem cu vederea si sa fim veseli caci timpul trece repede, trebuie sa traim momentul si sa ni-l facem singuri mai frumos
Anna ma bucur ca sunteti bine si ca Vladut o iubeste, ma gandesc ca e greu cu doi, dar pana la urma sunt sigura ca vei reusi sa te organizezi cu amandoi ...multumim pt gandurile bune si ca ne sunteti aproape si eu sper sa se stranga banutii si sa ajunga cu el unde trebuie caci e o scumpete de baietel....iar Rareselul meu sper sa se faca odata bine si sa nu mai tuseasca
Laliii fataaa la ora aia faci tu prajituri? dar nu ai somn mami? ce s-a intamplat?... e foarte ok ca ti-ai spus oful, de aceea suntem aici. pupici cu drag
Simina ce mai faci?
Va merg sa mai fac umpic de curatenie pe ultima suta de metri si ma duc la servici!...apropo mi-am luat ieri o geanta din banii mei(am si eu afacerile mele) si sotul mi-a reprosat toata seara ca mi-am luat si eu o geanta de mos si ca el toti banii ii aduce in casa si eu mi-am luat geanta

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!

cine ma scoate si pe mine din lenea/puturosenia mea? oameni buni, nu-s in stare sa fac nimic. nu ma doare nimic, nu ma deranjeaza nimic... dar nu ma por urni sa fac si eu o curatenie mica, sa fac ceva de mancare. parca-s vesnic adormita . dau sa ma ridic si spun ca ma duc la bucatarie dupa ce mai citesc ceva la calculator, dupa ce mai verific gmailul, dupa... dupa... si uite asa ma apuca 12 fara sa fac nimic.

picky, ati facut clubul copiilor? eu zic sa va deschideti o afacere "fun for kids at home", ca experienta aveti .

lavi, ce mitocaaannnn!!! fata, al tau sotz e intr-o dunga sau are alte "afaceri" de se poarta asa urat. foarte urat, foarte grosolan. da' el ti-a dat vreun cadou de craciun? macar o floare?

alynta, nu stiu cum reusesti, mami. eu sunt terminata numai daca raceste unul. bine, mihaita face cat doi cand e racit, dar trecem peste asta. alex nu a mai racit de 1-2 ani, nici nu-mi mai amintesc. cred ca de cand e la scoala n-a racit niciodata. mihaita a racit usor de 2 ori in 2 ani si 2 luni. sanatate multa si sa treaca repede!

cris, noi mergem la nasi de revelion. de mancare vreau sa fac ceva ca sa fie pt. a doua zi ca probabil voi fi si mai bleaga decat acum . nasii nostri stau pe aceeasi strada cu noi, la cateva case distanta, deci vom putea veni repede acasa. problema mea este (normal ca este si o problema) ca nasii au vila cu obiecte mai deosebite. deci mihaita e un fel de chupacabra acolo . nu pot sa spun ca ma duc sa ma distrez ci sa stau de planton sa nu faca capcaunul ceva .

lali, esti criminala. la ora aia ma intorceam pe partea cealalta. si cand era mihaita mic, asa ca frumoasa ta, furam orice clipa de somn, nu-mi scapa niciuna .

anna, stai calma ca intri in ritm, dar geloziile lui vladut n-o sa dispara, ci o sa se amplifice. stai sa vezi cand o sa mearga eva si o sa-si bage nasucul in jucariile lui ...

hai ca ma duc la bucatarie, sper sa nu mai gasesc motiv de leneveala in drumul spre bucatarie... poate doar sa verific ce programe mai sunt pe la TV?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna!

Am schimbat semnatura Fac un pic de ordine si revin

[navy]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aseara am cantarit-o pe Eva, are 343o g, asta inseamna ca a luat 280 g de cand a iesit din spital, stam bine!!! V-am zis eu ca e o mancacioasa Sa vad cand reusesc sa o masor, ca eu pe masuratorile din spital nu prea ma bazez, la Vladut ii trecusera pe minus vreo 4 cm
A inceput sa-i curga un ochisor, offf, asa ma enerveaza...doctora a zis ca e de la canalul lacrimal, am avut problema asta si la Vladut (el avea la ambii ochi) In rest e o cuminte si o buna, sincer, mai mult ma tine ocupata si-mi da batai de cap Vladut decat ea

Am vazut si pozicile cu Razvan, e tare frumusel si-mi place cat iubeste cartile

Simina, tu tot restanta esti cu pozele!!!
Picky, cum mai sunt fetele? mai au febra?
Cris, te-am vazut in pozele lui Lali, in afara ca arati traznet, vreau sa-ti zic ca iti statea tare bine cu un bebelus (Teodora), asa ca ai mai putea sa faci unul! Aaa, si apropos de bebelusi, pana la urma o sa fii sau nu matusica??? cum se simte sora ta?
Dana, sanatate multa si voua! Asteptam pozicile!
Lali, vreau si eu prajituri cu foi desi am nascut inca am pofte (parca mai multe ca inainte ) Pup frumosii tai inca o data!
Mady, eu ca de Craciun, nu fac nimic, face mama si petrecem cu ei Revelionul...eu oricum presupun ca o sa ma culc o data cu Vladut (daca nu pic inaintea lui) Oricum, i-am zis mamei sa nu se streseze cu prea multe mancaruri...o sa facem o friptura si carnati la gratar cu salata verde, la aperitiv branza, sunca, rosii, salata de fasole verde, icre, branza frecata cu unt (cate putin din fiecare) si la desert un tort de mere cu ciocolata si frisca.
Lavi, offf, imi pare rau ca sunt in continuare neintelegeri cu sotul? ati incercat sa vorbiti, sa vezi cum vede el viitorul familiei? ce bine ca e sora ta in tara, conteaza mult pt tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare,
Ce mai faceti?Ati cam scris de cand nu am intrat,mi-a luat ceva sa recuperez.
In primul rand vreau sa urez cu intarziere La Multi Ani Ariana!Sa cresti mare,frumoasa,sanatoasa si norocoasa!
Mady-si deci ce are pe la tv?Esti tare,ce sa mai!Stai linistita ca nu va sparge Mihaita nimic,ai vazut ca si de craciun ti-a fost frica degeaba!Esti o norocoasa ca nu au racit baietii-sa dea Dumnezeu nici de acum incolo sa nu aveti de-a face cu raceli,febra si altele.
Cris-deci si voi tot acasa de revelion-nici eu nu pregatesc nimic-o sa fac sotul friptura si peste,am luat un tort,aperitiv mai avem cate ceva si gata ca oricum pe la 2 parca vad ca dormim.Subscriu si eu la ce am zis fetele-arati tare bine si Miru e deja o domnisorica.
Anna-bine macar ca ai ajutor si nu trebuie sa si gatesti!Offff greu tare cu impartitul intre amandoi-ma bucur ca Vladut o iubeste pe surioara lui.Si ma bucur ca Eva ia bine in greutate!
Ema-distractie placuta la munte!Si tie un an mai bun cu impliniri pe toate planurile!Am vazut pozele-zici ca e o fetita Darius cu carliontii lui frumosi !
Picky-eu nu calc decat ptr Andu si tot mi se pare greu.....a nu se intelege ca ptr noi nu calc-ba da dar doar cand ne imbracam cu ele.Mamaaaa nici nu vreau sa ma gandesc ce era la voi in casa cu atatia copii-nu v-a luat durerea e cap?
Alina-multa sanatate la puiuti sa treaca repede raceala,febra!
Danami-ce au crescut si copilasii tai!Multa sanatate sa nu mai faca febra Raducu!
Lavi-sa stapanesti sanatoasa poseta si nu mai pune la suflet ce zice sotul!Ce faceti de revelion?
Lali-mi-ai fact pofta de foi .Mie imi place de tine ca esti directa!Am vazut pozele cu copilasii tai-niste frumosi!Cred ca esti tare mandra de ei si asa si trebuie!Cat despre sora ta-nu trebuie sa te simti tu vinovata sub nici o forma-este destul de mare si poate sa ia singura decizii-atata timp cat voi i-ati explicat cum e mai bine dar a ales asa-asta e decizia ei si trebuie sa si-o asume-si e bine ca merge in continuare la scoala-asta chiar e bine.

Cat despre conflictul iscat-eu am preferat de fiecare data sa ignor mesajele Madalinei-nu ptr ca nu inteleg suferinta ei ci ptr ca ea nu a intrat decat de fff putine ori sa zica o vorba vreuneia dintre noi-de cele mai multe ori a intrat sa se laude(nu ne intereseaza nici daca are bani,nici daca e cea mai desteapta,cea mai bussines woman),sa injure sau sa-si planga de mila.Eu daca nu am timp sa raspund macar in cateva cuvinte fiecareia dintre voi-prefer sa citesc doar si sa raspund alta data.
Aaaaaaa si inca nu am uitat cand a intrat sub numele de Calipso si ne-a lasat sa credem ca e altcineva-nu se face asa intr-un grup de prietene.Iar despre fapta buna.........si Ema a participat la o campanie de craciun(din ce am citit eu pe la alt subiect)-si nu a facut caz,si multe altele dintre voi ati ajutat la diferite campanii si nici nu ati pomenit de ce ati facut.....Sa mai zic ca .......mai bine ma opresc aici.

Sa va zic-azi am fost la control-am 6 saptamani si 4 zile-bebe e bine adik e fixat unde trebuie,ii bate inimioara(i-am si auzit-o) si e dezvoltat exact cat trebuie ptr cate sapt am.Am incept sa am si simptome-ceva greturi si pofte-am avut pofta de capsuni si a trebuit sa se conformeze sotul.

Acum astept sa ma sune sa ma duc la pensat si ar trebui sa fac si curatenie insa nu prea am chef.Fac si eu ca Mady-mai citesc un mail,ma mai invart un pic........

Va pup pe toate!Sper sa revin si maine!
Aaaaaa si "La Multi Ani Buburuze de 2009"-nu mai stiu exact cand se fac 2 ani de cand suntem impreuna dar parca zilele astea.Sa dea Dumnezeu sa fim mereu unite si sa ne povestim si peste 20 de ani nazdravaniile buburuzelor noastre.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am treaba,dar sper sa nu ma lungesc pe cateva ore cu mesajul asta

lavi ooo,sa-ti traisca sefa fata.
Si ma rog,ce ti-a luat acest sot al tau daca tot ti-a reprosat ca ti-ai luat o geanta singura?
Si nu ma refer acum,de Mos..ci si lunile trecute..ti-a luat macar o floare?Sunt sigura ca nu.Asa ca e un nesi!!!
daca el aduce bani in casa,asta nu insemana ca tu salariul tau e just for you,ca l-ai adus in casa si s-au platit facturi si manacre si ce mai era necesar.Asa ca ar fi mai bine sa taca
mady ai lasat in pace tv-ul?
Aaaaa,nasol pe post de garcea in noaptea de revelion..poate ca totusi o fi obosit si face nani devreme?
ana ehh,e mult mai bine la semnatura
E fomista mica ai.Stai sa vezi cand o creste si atenteaza la jucatriile lui Vladut,sa te ti bine la ce o sa iasa..hi hi.
Anutzo,asa imi urezi tu de bine cu bebe la purtator din nou?E ok cu unul mic in brate,dar doar asa..cateva minute.Si ca sa vezi ca nu am in plan bebe,iau anticonceptionale si in pararlele folosim si cauciucuri ca sa fim sigur ca nu iese ceva cu ochi peste 9 luni.Iti spun sincer ca nici al meu nu-si mai doreste unul mic,si nici eu.Nu ca as fi comoda,dar psihicul meu e terminat si nu ma mai simt in stare sa o iau de la capat,sincer nu mai pot.
Matusica inca nu o sa fiu,a fost ceva acolo care s-a "curatat" de la sine.Asa ca mai am de asteptat se pare.

Maine sunt de munca all day,m-am scos,dar dumimica sunt liberaaaaa,asa ca maine noapte pot sa frec menta si sa stau pana la ce ora vreau ca o sa pot sa ma trezesc tarziu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

sa va spun o faza de adineauri..
s-a dus fii-mea dicolo in dormitor la noi si si-a dat la desene,dupa care s-a pus in pat si ma striga :
-mamiii,veau patulica!
scot o patura si o invelesc si ma pun langa ea sa o pufulosesc si maimuta incepe :
-hei,cuca acuma.Nu pupa,tu cuca !(sa nu va spun ca eu radeam de nu mai puteam)Si ea ma punea sa tin capul jos si sa ma culc.Si incepe reclama la cartoon cu johnny test si ea se tot chinuia sa se uite si eu era in fata ei,si incepe :
-date ma mami..nu vad..milu e mica.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

simina thx.
Da,azi la 15:48 facem 2 ani de cand picky ne-a scris primul mesaj
Sa fie sanatoasa mica mogaldeata si sa stea la mami acolo la caldurica pana la 40 saptamani.Asa ca,e rost sa faci si niste modificari la semnatura

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal si la multi ani buburuze

Eu is pe aici, cu un copil in brate, a se citi Stefi, si nu prea pot scrie, sotul s-a dus sa-si duca copii, ca deh ii era dor lu Emmy de maica sa si nu mai avea rabdare pana maine... Anna doarme...Am zis ca poate o culc si pe Stefi dar nu am avut sanse deloc, asa ca o mai tin vreo 20 de minute ca sa-i dau antibioticul si apoi incerc din nou. Il asteapta pe tacsu sa vina ca nu cumva sa ramana la Emmy is Tony acasa

Lavi multma de raspuns, deci se poate ca boala sa se agraveze in scurt timp. Acum e mult mai bine, cu chef de tipat si autoritate..deh se crede sefa

nu mai pot scrtie...

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

picky e de belea Puca

P.S. am urcat pozele

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput