Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Felicitari noilor gravidute ! sa aveti parte de momente frumoase din nou !

Dupa indelungi framantari am facut si eu meniul pt Craciun - ciorba de perisoare din carne de curcan, lasagna, orez cu carne de porc (il face sotzul super delicios ), prajitura cu mere si papanasi cu smantana si dulceata.

Eu am o reteta de papanasi dar nu stiu ce gresesc ca imi ies mereu tari asa ca, fie-va mila, daca are cineva o reteta incercata de papanasi, dati-mi si mie, please !

In alta ordine de idei, ii pupam si noi pe bolnaviorii Raul, Victoras si Vlad sa se faca bine pana cand vine Mosul !

Crispro, bafta maine la neuro! Doamne ajuta sa fie totul in regula ! Aaaa, si felicitari pentru progresele lui Vlad ! Bravo!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza, delfinariu!

hai trezirea si la , la 2-3 povesti si la treaba!! eu am fugit din dormitor ca nu mai doarme Isa daca ma simte langa ea, ma tot pipaie, ma trage de urechi si povesteste ea acolo ceva . la 9 e concertul de flaut al Mariei , apoi fuga la dr cu Isa, sa-i iau cadoul lui Florin, inapoi la scoala ca e dansul de Craciun al Mariei si apoi la lucru . no, ma gandeam ca printre astea pot strecura un aluat de cozonac sau de cornulete, dar ma tem ca nu reusesc...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

si un fursec

matusa, mi-am notat tot sa nu uit

bamboletta, avand in vedere ca-s doua si ca de obicei nu racesc amandoua odata, e posibil sa folosim colargolul de doua ori pana expira. Mi-am notat intr-un fisier tot.

crispro, sa iesiti bucurosi de la ctrl. Ma bucur enorm de progresele facute de V.

bumblebee, la fel si noi am fost, duminica a vomat aproape tot ce a mancat de la tuse. Noua ne-a dat eurespal combinat cu bromhexin, mereu se mira farmacistele ca ne da 2 medicamente pt tuse, dar s-au vazut inca de a doua zi de tratament imbunatatiri. Stodalul si la noi e apa de ploaie (nici la Elise nu a dat rezultate).

ludmila, sanatate si voua! Pt tuse nu i-a dat nimic? Nu am auzit de medicamentul ala. Noua ne mai dadea isoprinosine (e imunostimulator pe caile respiratorii), o fi si al vostru tot pt asa ceva.
Edit: am dat o cautare si am vazut ca subtyl e pt diaree... Aveti asa ceva, sau a dat preventiv, gandindu-se ca de la antibiotic ar putea face diaree?

Alice, sa umpleti capitolul de vesti bune!

ramo, laurika, baby, michelle - trecem burticile pe prima pagina?

rodyka, nu stiu asta cu tarate in apa. Dar cu o crema grasa ai dat-o? Maria canta la flaut?? Mi-ar placea sa o aud. Succes!

palomina, eu fac papanasii cu ingrediente puse din ochi si imi ies de fiecare data f buni. Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Eu pun: branza proaspata de vaci (~ 500 g), un praf de sare, 2 oua, putin zahar (noi ii mancam cu smantana si dulceata peste), apoi adaug faina de grau si gris dar nu foarte multa ci cat sa pot forma papanasi cu mainile umede. Daca ti se imprastie in tigaie, mai adaugi gris/faina de garu. Eu nu-i tavalesc prin nimic, dar am mancat undeva papanasi tavaliti prin pesmet si apoi prajiti, foarte buni, dar mai tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Sa ma laud si eu cu Elise, cat de frumos scrie (ma refer la caligrafie, dpdv gramatical si la formulare am ajutat-o eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Noi in loc sa ne simtim mai bine parca mai rau e. Febra mare nu mai face, dar tuseste si il doare gatul, ii curg mai nou si mucii, in seara asta a vomat de la tuse. Am inceput sa-i dau de la mine putere Stodal, pt ca nu aveam niciun antitusiv si de maine cred ca o luam si cu Sinupret.. De maraiala nici nu pot spune ceva, ca numai in brate la tac'su a stat, chiar si asa mai plangea.. A adormit mai devreme, sotul se bagase si el la o baie si in cateva min V s-a trezit si a tusit si a si vomat.. Eu nu-l pot ridica, imi vine sa ma tot duc. Sotul e terminat, ziua la munca, trece printr-o perioada f aiurea la munca, dup-aia fulltime daddy.
Multumim pt gandurile bune. Sper si eu sa treaca mai repede acest episod destul de neplacut.

Crisu', mami, ne bucuram si noi alaturi de tine! Sper sa va intoarceti cu vesti bune maine!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Of...tare greu cred ca iti este...si aduni multa frustrare...O sa vina soare si pe strada ta..si cand te vei face bine vei recupera si vei sta numai cu strumful in brate
Poate intrebi si tu pediatrul si ii faci lui V o cura cu bronhovaxom La noi chiar functioneaza si mai stiu alti 2 copilasi care nu au mai racit iernile de cand iau bronhovaxom (sunt 10 pliculete si se da 1 plic pe zi..10 zile timp de 3 luni. Costa 50 lei )

Iuliana mami fericita de minune Tudor
5+

eu i-am dat lui Andrei capsule bronhovaxom pt copii si merge bine pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Sa ma laud si eu cu Elise, cat de frumos scrie (ma refer la caligrafie, dpdv gramatical si la formulare am ajutat-o eu)

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

crissy, pe langa scrisul foarte frumos, m-am emotionat pana la lacrimi, si-mi aduc aminte cu plcere de vremea cand scriam si noi astfel de scrisori...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Multa sanatate bolnaviorilor... sa va faceti bine repede pana vine Mosul

Crispo,Rody-va asteptam cu vesti bune de la doctor

Crissy-ce frumos scrie Elise,Antonia inca nu stie tot alfabetul...mai are de invatat...

fug la treburi...nu a mai nins eu vreau zapada de Craciun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

salutare,

fetelor bifez inca o noapte alba.
habar nu am ce sa ii mai dau sa pape seara.
ieri a mancat asa:dimineata la 8, 150 ml lapte cu miere si monogen,la 12 150 ml de consome(piure de carne,cartofi,dovlecei diluat in supa,dar gros), la ora 15 100 gr de crema de dovleac, la ora 17 cus-cus cu smantana si branzica de vaci, la ora 19.00 a ciugulit branzica de capra, paste,150 ml suc de mere.la ora 21 250 ml cereale cu lapte si miere.peste zi a mai papat 2 biscuiti si o jumatate de covrig.
iar noaptea a papat din ora in ora, de la 1 la 5 dim, inca 250 ml de cereale cu lapte.
ce pot sa ii dau peste zi sa pape ca sa nu se mai scoale noaptea????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sanatate multa strumfilor bolnaviori.
paula, ludmila, blumblee, baby si toate mamicile cu strumfi bolnaviori, nervi d eotel si rabdare muuuulta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'neata, mamici!

Uff, sanatate multa la bolnaviori!!!
Dupa cum spuneam ieri, SN nu mai face febra, in schimb i se infunda nasul tot mai des. Ieri seara am aspirat-o si cu greu a iesit ceva, mai mult ser... Pediatrul mi-a zis de pivalone, dar eu vreau sa incerc cu coralgol, pana la urma cum se administreaza???

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput