Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Sa ma laud si eu cu Elise, cat de frumos scrie (ma refer la caligrafie, dpdv gramatical si la formulare am ajutat-o eu) Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
wow
de Solnushka Natali - 13.07.2010
histamina spune:
cris, eu ii puneam cate 2 picaturi de colargol in fiecare nara, la 6 ore.a fost fff eficient.
pt ochisori foloseam ciplox,administrat la fel.
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui histamina cris, eu ii puneam cate 2 picaturi de colargol in fiecare nara, la 6 ore.a fost fff eficient. pt ochisori foloseam ciplox,administrat la fel. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Merci. Am retinut.
Cris2010 spune:
Fetelor, cum miroase cus-cus-ul? Am luat si eu ieri si mirosea tare a ulei ranced, desi era in termen de garantie. Asa trebuie sa miroasa, sau e stricat? Oricum, desi l-am gatit, nu m-am riscat sa-l mancam.
giorgia23 spune:
Neata fetelor...offf sper ca nu m/ati uitat...eu desi citesc mereu parca nu mai am timp de scris...de cateva zile m/a lovit o mini depresie ca o sa fiu singura de sarbatori...Antonia a sa fie la mama la gl...in week/end a fost cu ai mei la bunicii mei la tara...nebunie totala...a zapacit o biata pisica...e innebunita dupa ambii bunici si mereu ii striga tatae tatae...e tot mai nazdravana si are o energie de ma depeseste uneori...dar ma bucur ca pana acum nu am racit si dormim destul de bine noptile...sper sa nu cobesc
Iuliana,Michelle felicitari si sarcini usoare va doresc
Cris felicitari lui V pt progrese si va asteptam cu vesti bune azi
Alice te asteptam cu vesti bune
Eladea am admirat si eu ingerasii...adorabili
Multa sanatate delfinasilor bolnaviori
Vai fetelor cand citesc cate faceti voi de mancare pt Craciun...eu o sa fac mai nimic...ca doar sunt singura...am sa aduc de la mama cozonac,sarmale si mai vad eu ce
Va pup cu drag pe toate
histamina spune:
cus-cus trebuie sa miroasa frumos,nidecum ranced.
e un miros de paste crocante.
e greu cu singuratatea de sarbatori., georgia,dar treci tu si peste asta.
crissy77 spune:
Cris2010, uite ce mi-am scris eu referitor la colargol:
- picaturi pt nas pt muci colorati
- tratament maxim 5 zile
- se curata bine nasul si apoi se pun 1-2 picaturi in fiecare nara, de 3 ori pe zi
- valabil 3 saptamani de la deschidere
- se achizitioneaza impreuna cu o pipeta
Pivalone i-am dat si eu (la recomandarea pediatrei) lui Bea, cred ca vreo 3 zile, pana m-am desteptat si am citit prospectul
Cus-cus tb sa miroase bine. Noi il preparam la fel ca histamina.
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui crissy77 Sa ma laud si eu cu Elise, cat de frumos scrie (ma refer la caligrafie, dpdv gramatical si la formulare am ajutat-o eu) Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu
adrianaBuc spune:
cris, cus cus sunt practic paste. Nu trebuie sa aiba miros urat.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu
histamina spune:
pt curatat nasucul cel mai bine e sa folositi sterimar,dar,daca e prea scump(pt mine acum este) este urmoatoarea solutie:
cereti la farmacie o punga/sticla de ser fiziologic de 250/500 ml. costa in jur de 4 lei. nu cadeti in capcana de a lua la fiola pt ca va costa exact cat sterimarul si e acelasi lucru cu serul din punga.
cu o seringa trageti at ser aveti nevoie, apoi bagati in nasuc si aspirati fie cu aspiratorul manual(de la NUK e ff bun) fie cu batista bebeluslui(doar daca e racit).