Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Noi in loc sa ne simtim mai bine parca mai rau e. Febra mare nu mai face, dar tuseste si il doare gatul, ii curg mai nou si mucii, in seara asta a vomat de la tuse. Am inceput sa-i dau de la mine putere Stodal, pt ca nu aveam niciun antitusiv si de maine cred ca o luam si cu Sinupret.. De maraiala nici nu pot spune ceva, ca numai in brate la tac'su a stat, chiar si asa mai plangea.. A adormit mai devreme, sotul se bagase si el la o baie si in cateva min V s-a trezit si a tusit si a si vomat.. Eu nu-l pot ridica, imi vine sa ma tot duc. Sotul e terminat, ziua la munca, trece printr-o perioada f aiurea la munca, dup-aia fulltime daddy. Multumim pt gandurile bune. Sper si eu sa treaca mai repede acest episod destul de neplacut. Crisu', mami, ne bucuram si noi alaturi de tine! Sper sa va intoarceti cu vesti bune maine! Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
Of...tare greu cred ca iti este...si aduni multa frustrare...O sa vina soare si pe strada ta..si cand te vei face bine vei recupera si vei sta numai cu strumful in brate
Poate intrebi si tu pediatrul si ii faci lui V o cura cu bronhovaxom La noi chiar functioneaza si mai stiu alti 2 copilasi care nu au mai racit iernile de cand iau bronhovaxom (sunt 10 pliculete si se da 1 plic pe zi..10 zile timp de 3 luni. Costa 50 lei )
Iuliana mami fericita de minune Tudor
5+
baby78 spune:
ludmila multa sanatate la puiul mic. Eu nu am auzit de medicamentul asta
Cristina felicitari pentru evolutia lui Vlad. Succes maine si sper din tot sufletul sa gasiti o solutie sa va faceti noptile linistite cu mult mult somn
Alice...maine e marea intalnire cu doctorul?..Bafta si sa vii cu vesti bune...
5+
rodyka spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Mycya, poze n-am deloc cu burtik asta - in afara celor din Herastrau de acum cateva luni. Sunt cat un munte, burta e foarte mare, arat oribil asa ca nu am facut poze. Probabil ca la un moment dat o sa imi para rau, dar na! nu ma simt bine pozata. |
adriana, fa macar poze burticii chiar daca nu vrei sa te vezi pe tine intreaga. candva, da, iti va parea rau
michelle, felicitari , sa ai parte de o sarcina usoara si frumoasa! DPN e totala!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Eu m-am inscris la a2a odisee, dar recunosc ca nu mai are acelasi farmec. |
nicaieri nu-i ca aici, nicaieri nu-s mamici asa inimoase ca noi
saddie spune:
bumble imi pare asa rau ca sunteti tot bolnaviori, pupam nazdravanul. Hai ca mai e un pic pana la zilele libere de sarbatori si poate va mai reveniti un picut. La noi pt. tuse cel mai bine a functionat Eurespalul si aerosolii.
crispro felicitari din suflet pentru progresele lui Vladut. Hi, hi stie ca mergeti la nenea doctoru' si vrea sa arate cate stie sa faca . Bafta multa maine, sa fie totul bine.
alice sa vii si tu cu vesti bune de la nenea dr.
rodyka spune:
citat din mesajul lui baby78 5+ |
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana intrati pe Google si cautati "let it snow" asteptati cateva minute |
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana Rody oare nu e eczema? Matei face frecvent pe gat...are o piele tare sensibila si daca il freaca gulerul de la o bluza e gata sau daca nu il sterg bine de apa si ramane o picatura se irita de la pijama |
pai ar fi trebuit sa-i treaca, nu? ca o are de o saptamana deja , nici mai mare nici mai mica, nici mai rosie dar nici mai alba... la fel! si e acolo mereu mereu, ca si cum ar fi pe creierul meu! macar daca era in alta parte pe corp... cine-mi spune si mie cum e chestia aia cu taratele in apa?
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
5+
ainotna spune:
Michelle, felicitari si sarcina usoara!
Crispro, te asteptam maine cu vestile bune! Drum bun si sa doarma Vladut in masina!
Bumblebee, sanatate multa lui Victoras si tie si multa putere! Si la noi sa stii ca a functionat Eurespalul...Stodalul a fost pt ambii copii apa de ploaie. Sinupretul nu se da daca nu ii surge nasul Eu asa i l-am dat
Alice, si pe tine te asteptam cu vesti bune! Sasha ii spune la fel mamei mele iaaiaa...