Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
crissteo spune:
Gravidute dragi, deja nu mai stiu pe cine am felicitat si pe cine nu . Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! Sunteti tare curajoase!
Am descoperit o reteta pe care sigur o prestez de Craciun, se face in 5 min si e dementiala. E de aici http://gospodini.blogspot.com/2010/04/salata-cu-somon-afumat.html. E delicioasa. Acu tre sa ma gandesc sa vad daca e si monti, sa mearga cu dieta, daca nu, asta e.
Albert a dormit 4 ore cu o trezire de 2 minute si teo a dormit si el 2 ore. Si eu pe rand cu fiecare, treceam dintr-un pat in altul. Dar ce bine a fost, zici ca l-am apucat pe Dumnezeu da un picior, asa fericita sunt. Ce-i si cu oboseala asta
bamboletta spune:
Salutare
Azi a fost zi de cumparaturi asa nu-mi place cand e aglomerat...si mie imi place sa fac cumparaturi....dar abia asteptam sa ies mai repede din supermarket
Michelle-felicitari pt sarcina sai ai sarcina usoara
hai cine mai urmeaza? presimt ca mai apar gravidute
Crissy- m-am uitat pe sticluta mea de colargol si scrie ca e valabila 3 sapt...oricum nu racesc ei in 3 sapt ca sa o folosim de 2 ori...asa ca tot 1 data se foloseste sticluta.
Paula- offf pana la urma ati ajuns la spital....lasa ca va faceti voi bine
cat despre fetita
Ochidut- mi-o imaginez pe Larisa vb pe limba ei cred ca e tare scumpa
O sa cumpar si eu cus-cus sa fac...nu am facut niciodata
crispro spune:
Bamboletta, arati minunat! Coplasii sunt o splendoare! Am vazut si bradul, tare frumos! Si Antonia la serbare, o scumpa! mi se pare ca asa clare is pozele tale, mereu! Aparatul meu foto e la reparat, maine mergem dupa el, sa vedem cum ne incadram.
Ilinca, noi maine la 3 avem programare. Mai repede sigur nu ajungem, ca sotul lucreaza. Dar e super ora controlului, ca la 1 ii dau pranzul si sper sa doarma pe masina. Tare as vrea sa fie cooperant maine. Desi el e timid, nu zice/arata nimic din ce stie cand e cineva strain. No, si asta vroiam sa zic- ca la 3 incepem, nu stiu cat dureaza, dar te sun dupa ce iesim. De sunat te sun oricum, si daca ne putem vedea, si daca nu. Ma gandesc la varianta sa fuga sotul dupa aparatul foto si sa ne vedem noi. O sa ii pun haine mai groase lui V in cazul asta. Ca pe masina nu il infofolesc si ii caut haine usoare, ca poate e de asteptat pe holuri. Oricum, vb maine.
Copilul meu de o sapt a explodat!!! A invatat atatea lucruri: merge bine de tot in 4 labe, stie sa cada aproape bine, are stabilitate, se redreseaZa cand se impiedica fara sa cada, se ridica in genunchi si din genunchi isi ridica pe rand cate un picior ( dar statul in genunchi si ridicatul obligatoriu tinandu-se cu mainile de ceva, inca). Ma distreaza cu "asa"-ul lui, tare fain il zice. Ca sa nu mai zic de cate pricepe si imi arata. Se ascunde dupa perdea/ scaun, duce degetul la gurita si face "shhhht". Sau cand ii dau o bluza pe el, cand i-o trag pe cap face"cucu". Nu le zic de lauda, ci de bucurie. Cel mai mult ma bucura progresele motrice dintr-odata, ca astea nu-mi dadeau pace mie.
Racusor, wow, deja stie culorile? Pupam delfinasul scump si istet!
Ochidut, mi-o si imaginez pe Larisa, incantata de zapada. abia astept sa il scot pe Vlad la zapada, desi eu nu suport zapada...
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
iuliana, michelle felicitari!!! sa aveti sarcina usoara si bb-i sanatosi, frumosi si la termen!!!
crissy ma bucur ca ati rezolvat cu medicamentele
paula ufff saracutul Raul, acum e mai binisor? ...de sarmana fetita mi-au dat lacrimile.
bumble voi cum mai sunteti?
cus-cus eu il amestec cu putin ulei de masline si il las 5 min apoi il pun la fiert in apa cu sare pana se umfla, la sfarsit il mai las cu capac 5 min si apoi mai pun o nuca de unt. Ca reteta il amestec cu ceapa verde, rosii taiate cubulete, busuioc si puutiina menta. E delicios!!!
crissteo e Monti reteta! ... cred ca o fac si eu ca suna tare bine!
eladea ti-am vazut ingerasii si pozele de la serbare. Frumosi de tot!
bumblebee spune:
Noi in loc sa ne simtim mai bine parca mai rau e. Febra mare nu mai face, dar tuseste si il doare gatul, ii curg mai nou si mucii, in seara asta a vomat de la tuse. Am inceput sa-i dau de la mine putere Stodal, pt ca nu aveam niciun antitusiv si de maine cred ca o luam si cu Sinupret.. De maraiala nici nu pot spune ceva, ca numai in brate la tac'su a stat, chiar si asa mai plangea.. A adormit mai devreme, sotul se bagase si el la o baie si in cateva min V s-a trezit si a tusit si a si vomat.. Eu nu-l pot ridica, imi vine sa ma tot duc. Sotul e terminat, ziua la munca, trece printr-o perioada f aiurea la munca, dup-aia fulltime daddy.
Multumim pt gandurile bune. Sper si eu sa treaca mai repede acest episod destul de neplacut.
Crisu', mami, ne bucuram si noi alaturi de tine! Sper sa va intoarceti cu vesti bune maine!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ilinca79 spune:
crispro e super ora programarii, ca de obicei pana pe la 3:30 e deja treaz si cu pranzul papat (Victor mananca dupa somn, ca inainte nu avem succes) Astept atunci telefonul tau si sper sa ne vedem. Tare ma bucur de progresele lui Vlad, era clar ca ajunge si el delfinasii din urma (dpdv motric ma refer)
Andreea ce frumos ca a iesit bine serbarea. Am vazut si eu ingerasii superbi
histamina am uitat sa zic ce frumoasa e povestea botezului. Sa-ti traiasca viitoarea finuta!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ludmila_p85 spune:
Buna seara!
Am fost si noi azi la medic cu raceala si nea dat antibiotic,are o culoare a mucilor verde inchis,curg ambii ochisori,de tuse,nici nu vreau sa va zic,de cind s-a nascut niciodata nu a tusit atit de mult,mai ales noaptea cam o data la 5-10 min,nu aveam rabdare sa se zoreasca de ziua sa mergem la pediatru.sper in 5 zile sa ne revenim!!!!
Paula,imi pare rau pentru Paulica prin ce treceti,Dzeu sa va ajute sa scapati de enteroviroza si in general toti copilasii bolnaviori
Michelle felicitari pentru sarcina!!!! pup toate burticile!!!!
ludmila_p85 spune:
Bumblee,il pup pe Victoras sa treaca repejor!!!! V doarme si respira fr greu,nici nustiu ce sa-i mai fac sa-i treaca!!!! Mii mila de ei cind ii stiu bolnaviori.
Pe linga antibiotic,ni s-a recomandat subtyl penru refacere a celulelor,nustiu exact ce si cum,a mai dat cineva copiilor subtyl capsule?
Alice_Elena spune:
Maine e zi de vesti sa inteleg.
La 3 am si eu programare la doctor...
Cristina, sa fie de bine da?
A venit maicamea azi. E asa fericita Mara o lua de gat din 5 in 5 minute si zicea "iaaaiaaaa"
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+