Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
histamina spune:
cu muschi de vitel, pus alaturi si facut in aburi.
poti adauga in loc de apa fierbinte zeama de la carne,tot fierbinte si carnea taiata cubulete.
il poti folosi drept garnitura la peste.poti pune orice sos pe el.
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc eu cus-cus nu il prajesc in ulei, ci pur si simplu il pun in tigaia goala. Adaug apa de cate ori e nevoie pana se umfla. Poate fi folosit ... cu orice. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 32+ cu |
pai cred ca e si mai sanatos....prajit nici nu stiu daca e bun pentru copii.
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
Sa va fie de ras cus cus-ul si checurile si prajiturile ca eu mor de pofte aci :)).Si mi-e si rau de crap dupa ce mananc..oof, asa am facut eu foamea de dimineata si mi-s fost mai bine , stiu ca e nu bine sa fac asa, dar...la cat imi e de greata incontinuu, as face orice sa treaca.Si eu mai citesc la odiseea noua, dar inima mea e tot la fetele mele,nah, ce sa fac, pentru mine tot un delfinas vine:D.La mine DPN e 19august, acum sa vedem ce zice nene dr la urmatoarea vizita.Abia acum a adormit copilul meu, parca o luase razna, am luat canapea si alerga pe ea ca zapaucu, era foarte incantat.Musai sa pun si eu la semnatura, dar tot mi-e teama asa ...acum iau si tratament de sustinere , e simplut, la fel ca la cristi, arefam 200 seara si nospa la nevoie.Sper sa vina bebeii cu bine.Va pup mult
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 5+
ochidut spune:
Uauuuu MICHELLE FELICITARI!!!!!
Paula, imi pare rau ca a trebuit sa ajungeti la spital pana la urma...mi-l si imaginez cu ochii in lacrimi cu branula aia. Nici nu mai zic nimic de povestea fetiteti...
Racusor, asa e si Larisa, de la 12.30 inainte de somnul de prans si dupa 8 pana cand adorame la 9, daca nu ii faci pe plac...iti pune nervii la incercare.
Mai vroiam sa zic ceva...cuiva...dar nu mai stiu
Larisa a fost super comica aseara, s-a certat cu bradul. Acasa la Buc avem un brad mic artificial, la pensiune in restaurant un brad mare si am zis sa facem si unul mic natural in ghiveci, in partea in care stam noi la munte. Cu ceilalti brazi nu a avut nimic, ii mangaia si se uita la luminite. Dar cu asta.....nu stiu ce are de impartit... sa vedeti cum il ocoleste si se uita asa urat la el si apoi incepe si vb raspicat pe limba ei. si ii arata mamei bradul si apoi cu degetul afara , si vorbea si iar arata...am zis ca mor de ras. De parca ii spunea sa il dea afara
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
multumim de complimente si vizionari...
bambo, costumasul de ingeras a fsot inchiriat...
crissy, crispro, pana si mama i-a incurcat in poze pe cei doi ingerasi...deci e clar ca seamana...
azi am avut prima noastra serbare de Craciun...totul a fost peste asteptari...copiii dulci de tot, au cantat, au dansat, au spus poezii...a venit si Mosul... au fost asa de scumpi....si n-a plans niciunul, nu s-a cerut nimeni la mami... eu m-am abinut cu greu sa nu plang, mai ales cand au intrat cu totii in sala, asa derutati si stingheri..dragii de ei...
asa....acum ne-am trezit (copiii, adica)...am intrat repede sa citesc ce mai faceti si cand colo ce vaz...
MICHELLE, FELICITARI PT SARCINAAAAAAAAAAA!!!! SA DECURGA PERFECT PANA LA FINAL! (mai fete lasati-o mai moale, dati-ne ragaz sa ne obisnuim cu astfel de vesti...)
Nicole, felicitari tp bursa...lasa mami, ca tu esti o forta, o scoti la capat... deci vei fi nasa, ha?
Paula, of bietul Raul...nasoala experienta...noi inca n-am dat ochii cu spitalul si sper sa n-o facem prea curand... biata fetita, m-a apucat plansul...
ludmila, sanatate si puiului tau...si tuturor bolnaviorilor...
bumble, un gand bun si o imbratisare si voua...sanatate...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
aici a nins si ninge in continuare. cand am scos-o afara pe Larisa 5 minute nici nu s-a miscat, statea uimita, se uita in sus, imi arata cu degetul si zicea ceva pe limba ei...dar mere u acelasi lucru, gen "coci uci aaaaa". Era mortala! Si dupa aia facea cativa pasi si se oprea si se uita la ghetele ei si iar in sus si iar cu degetul si iar fraza celebra. Dupa ce s-a prins care e faza cu sania evident ca nu a mai vrut jos, iar daca ne opream incepea sa mataie si sa ne arate cu degetul in fata
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui histamina reteta cus-cus se incing 30 d eml de ulei ,apoi se pune cus-cus pana se rumeneste.cand devine rumenit turnati 750 ml de apa fierbinte si lasati sa mai fiarba 10-12 min.apoi stingeti focul si acoperiti cu capacul.interveniti in chestiune dupa 10-15 min cand totul e umflat si delicios. asta e reteta de baza. strumf a manacat pana nu a mai putut. pt adulti in apa puteti adauga piper,cimbru,ardei iute. dupa ce opriti focul mai puteti pune putin ulei de masline/unt. puteti face o senzationala salata de patrunjel cu cus-cus http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
am EXECUTAT inabusit mai mult in ulei + apa
sa vedem daca ii place
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Felicitari Iuliana si Michelle Sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si bebei sanatosi! Musai sa va prind din urma Iuliana si eu am o cunostinta care a facut varicela in primul trimestru si are acum o fetita sanatoasa, medicii i-au zis ca nu e nicio pb si au avut dreptate. Cu atat mai mult cu cat ai avut boala in copilarie, eu zic sa stai linistita. Bietul tau sot, stiu ce greu e ca si eu am avut boala la 25 de ani si a fost horror Dar nu are rost sa se invinovateasca ca doar n-a facut-o intentionat. Ii doresc multa sanatate, sa treaca repede mancarimile si bubitele! Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
multumesc!
Pai daca te "grabesti" un pic ne agungi din urma imediat
Iuliana mami fericita de minune Tudor
5+
baby78 spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Salutare fetele!! Sa va fie de ras cus cus-ul si checurile si prajiturile ca eu mor de pofte aci :)).Si mi-e si rau de crap dupa ce mananc..oof, asa am facut eu foamea de dimineata si mi-s fost mai bine , stiu ca e nu bine sa fac asa, dar...la cat imi e de greata incontinuu, as face orice sa treaca.Si eu mai citesc la odiseea noua, dar inima mea e tot la fetele mele,nah, ce sa fac, pentru mine tot un delfinas vine:D.La mine DPN e 19august, acum sa vedem ce zice nene dr la urmatoarea vizita.Abia acum a adormit copilul meu, parca o luase razna, am luat canapea si alerga pe ea ca zapaucu, era foarte incantat.Musai sa pun si eu la semnatura, dar tot mi-e teama asa ...acum iau si tratament de sustinere , e simplut, la fel ca la cristi, arefam 200 seara si nospa la nevoie.Sper sa vina bebeii cu bine.Va pup mult Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 5+ |
Ha ha...la mine DPN este 22.08 Ne luam de mana
Iuliana mami fericita de minune Tudor
5+