Zmeura de aur 2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

M-ati facut curioasa mai, care era cartea aia?

Vezi ca-ti asumi un mare risc ... daca nu iti place, te bag la "urate".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu o nominalizez pe buflea la categoria: "mi-am schimbat stilul: de la umor la super serios"
not fun, buflea, not fun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariuta

Ce rost are acest subiect cand pe forum trebuie sa discuti idei, nu persoane?!

ar avea sens mai degraba un top al postarilor mai... iesite din comun.

acest subiect incita doar la cearta si barfe

Pai tocmai ideile / stilul de expunere a ideilor le discutam, nu persoanele. Nu a zis nimeni ca x e incuiat sau y e urata. Din monent ce este la 'discutii generale', cum poate fi vorba de barfa? Barfa nu e atunci cand vorbesti 'pe la spate' pe cineva? La acest subiect se spun parerile foarte public si deschis.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

uops Laura, nu erai tu cu pricina la maculatura

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

pfiuuu [emoticon cu omuletz care rasufla usurat]

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui aura_m
[br
XIO- vad ca este sport national la ea, in fiecare an este nominalizata ( eu nu o nominalizez ca nu mi-a facut nimic, a fost doar o constatare de a mea).

Asta e menirea mea pe forum Ma refer la partea medicala, restul e o ambitie a unor forumisti de aici.

Ana, acesta este un subiect unde se nominalizeaza. M-ai nominalizat o data si am inteles.Am dat citatul cu tine tocmai pt. ca cei care nu au participat la discutie sa vada de ce a scris forumista ce a scris, sa inteleaga ca nu este ura fata de americani ci e vorba de o ironie vis-a-vis de jignirea pe care ai adus-o tu romanilor.
Prin urmare as aprecia daca nu m-ai pomeni off topic, ca doar eu te urmaresc pe tine, nu viceversa, nu?
Acest mesaj catre tine il voi sterge dupa ce il citesti, casa nu stricam topicul aiurea.

PT. "fu** me, i'm so fabulous"---Dahriana.
Pt. "am un binoclu magic si va vad pe toti "-- Iulianm
Pt. yin-yang-- Capcaunul. Il nominalizez si la cei mai iubiti, de-aia

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

La categoria "Gogoasa cea sfatoasa" - Viviana care le-a trait, cel putin in imaginatia ei, pe toate.

La categoria "Coada cometei" - Capcaunul care, de ani buni incearca zadarnic dar din rasputeri sa atinga succesul idoulului sau.

La categoria "barfa pe blog" - blogeritza ce se hlizeste copios pe seama naivelor de pe DC, atat de credule incat isi trateaza copiii ca pe egalii lor. "Hahaha, auzi tu draga, casnicele de pe DC si-au gasit un guru sarlatan ce le porunceste sa-si alapteze, inteleaga si sa-si ia in serios micutzii Goe. Asa ceva..."

La categoria "Paunescu forever" - useritza ce-mi aminteste, postare dupa poostare, de acesta.

Si mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu vreau nominalizari cu nick ca eu nu stiu pe cine a nominalizat anca_a,la ultimele doua categorii!

Asumatzi-va responsabilitatea complet!Va rog!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Io nu ma mai joc. Pai ce faceti voi aici o semnati anonima??? Ce e aia "bloggeritza care" si "userul care"???

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Io nu ma mai joc. Pai ce faceti voi aici o semnati anonima??? Ce e aia "bloggeritza care" si "userul care"???

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Gind la gind!

Deci va rugam ,nominalizari complete!Sau nu(nu mai nominalizatzi)...daca nu vretzi sa datzi nick!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

aia cu recomandarile de carti sunt eu - si am fost nominalizata pentru:
"portocalele nu sunt singurele fructe" - Jeanette Winterson, despre care am zis: " scrisa foarte fain. cu rezerve fata de delirul religios de prin ea, care pe mine una ma cam plictiseste, e o carte buna. n-am hotarat inca numarul de stele " si imi mentin parerea.

si pentru "asasinul orb" margaret atwood - despre care nu numai eu am scris, ci si:
iarina: "eu am descoperit-o pe Atwood (stiu , cam tarziu) si dupa ce am savurat Asasinul orb...""M-a prins prima fraza, genul acela de propozitii care te incolacesc si te fac sa iubesti o carte. Uneori din motive extrem de....intime: “La zece zile de la sfarsitul razboiului, sora mea Laura a cazut cu masina de pe un pod…” Mi-au placut jongleriile stilistice, hatisurile narative - m-am pierdut cu placere prin ele, si analiza psiho-socio-istorica. "
CORNELIAP33 : "Am terminat "Asasinul orb" de Margaret Atwood.
O carte buna!Bogata, sclipitoare, insa trista...
O recomand cu caldura!"
eu: "da, e frumoasa "asasinul orb", si mie mi-a placut. "

privind retrospectiv, nu-mi dau seama daca e vb despre mine sau despre iarina ...

si o parere personala: daca ai citit o carte pe care o consideri junk, recomadata de cineva, e un ghinion, daca o mai citesti si pe-a doua, recomandata de aceeasi persoana, e prostia ta personala.

n-am nominalizari, ca n-am chef sa le motivez.

Mergi la inceput