Zmeura de aur 2011

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

- categoria "averea mea, ma laud la toti cu ea" - eumada

Un vot si de la mine la aceasta categorie pentru - eumada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
am avut proasta inspiratie sa iau de la biblio o carte recomandata de tine acolo (cred ca tu ai recomandat una, c-am luat doua hapuri cu maculatura dar o sa verific acasa si revin); ma mai inspir in lectura de acolo...de atunci ma uit cine recomanda mai intii, sincer.

Aoleuuu ...sper sa fie recomandarile Laurei si nu ale mele (cartea mea draga mai ales ) ... dar ca sa fiu cu un pas inainte, o nominalizez preventiv pe Ana Stroe la categoria "uratele de la clubul de citit" numai in cazul in care revine si ii retrage nominalizarea Laurei pentru ca a confundat-o cu mine. Sic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
am avut proasta inspiratie sa iau de la biblio o carte recomandata de tine acolo (cred ca tu ai recomandat una, c-am luat doua hapuri cu maculatura dar o sa verific acasa si revin); ma mai inspir in lectura de acolo...de atunci ma uit cine recomanda mai intii, sincer.

Aoleuuu ...sper sa fie recomandarile Laurei si nu ale mele (cartea mea draga mai ales ) ... dar ca sa fiu cu un pas inainte, o nominalizez preventiv pe Ana Stroe la categoria "uratele de la clubul de citit" numai in cazul in care revine si ii retrage nominalizarea Laurei pentru ca a confundat-o cu mine. Sic !

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

..pai da, ma simt cu musca pe caciula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

eu as nominaliza urmatorii useri:

dahriana
norma_la + clona ei
razvan nu-mai-stiu-cum, sotul lui azzure dust
nina b, pentru interventiile de la subiectul lui eumada

ordinea e absolut aleatoare.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

votez si eu pt dahriana si norma-la...

am ramas in urma cu stirile... posturile, a fost si sotul lui azzure dust pe aici?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

M-ati facut curioasa mai, care era cartea aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Dahriana- am lipsit o perioada si vad ca iar a deschis un subiect despre o noua cucerire.
XIO- vad ca este sport national la ea, in fiecare an este nominalizata ( eu nu o nominalizez ca nu mi-a facut nimic, a fost doar o constatare de a mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

votez si eumada- careia poate o sa i se aprinda un beculetz cu ocazia asta ca banii nu aduc fericirea, ba din contra, zmeure :D. si ca sa continui, fericirea e in noi, si chiar si in eumada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

uops Laura, nu erai tu cu pricina la maculatura (buflea nici atit, in plus mi-a placut The Help, despre care a scris ea); nu mai dau numele cui le-a recomandat, sa nu mi se mai agate cineva de coada, imi ajunge xio nedezlipita pe urma mea pe DC, bine ca ea-i usurica ;
titlurile respectivelor cartulii contineau cuvintele portocala respectiv asasin;)

Selon ce que je pense de moi, je suis limitée ou illimitée, libre ou esclave

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

Ce rost are acest subiect cand pe forum trebuie sa discuti idei, nu persoane?!

ar avea sens mai degraba un top al postarilor mai... iesite din comun.

acest subiect incita doar la cearta si barfe

Mergi la inceput