Zmeura de aur 2011

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E cel mai relaxat si haios subiect "de cearta". Iar chestia cu categoriile e mortala! Parca Laura a dat tonul...nu?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

- categoria "averea mea, ma laud la toti cu ea" - eumada

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

La categoria asta o nominalizez si eu pe eumada

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

E cel mai relaxat si haios subiect "de cearta". Iar chestia cu categoriile e mortala! Parca Laura a dat tonul...nu?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Aici te-am prins, aici iti urez. Sa va traiasca Ioana!! Sa va umple viata de bucurii. La multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Aici te-am prins, aici iti urez. Sa va traiasca Ioana!! Sa va umple viata de bucurii. La multi ani!!

Laura...multumim mult! Mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

La "Barfa pe glob blog" era vorba de Doruletz.

Cealalta, fara suparare dar n-o deconspir. Nici nominalizata nici admiratoarele ei n-ar gusta, cred, gluma.

La categoria "www.peteava.ro/id-485303-cum-se-da-mare-tatal-lui-cristi-borcea" target="_blank">Tatal lui Cristi Borcea" o regasim pe Fomalhauti pentru desele referiri la inteligenta sotului ei.

Edit ca uitai:

La categoria "Va iubesc, tovarase secretar general. Iar daca veti fi schimbat cu altul, il voi iubi si pe ala la fel de mult" - Laura25, pentru atasamentul neconditionat fata de sefii DC.

La categoria "Toti pentru unul, unul pentru toti" -muffin, EuMarro, bonicuta22, sellanic, naverdi11, 29B_ella, mecriss04, AnaErsz, ILoey, Firys, LORI, Oana-Laura, IanaM23, eLcristina, Roxana, Andrelin09, Misspaloma2, Mariuk_18, Lyly0808, mElaine, GTKarisma, aniastef11, BaLaura27.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Asta e menirea mea pe forum

vai de mine, si de mine! mai ai doar un pas mic pina sa te declari si martira forumului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

La categoria "Va iubesc, tovarase secretar general. Iar daca veti fi schimbat cu altul, il voi iubi si pe ala la fel de mult" - Laura25, pentru atasamentul neconditionat fata de sefii DC.

Avand in vedere ca pentru mine loialitatea fata de prieteni e un lucru important, nu pot decat sa ma bucur pentru nominalizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariuta
acest subiect incita doar la cearta si barfe

Forumul fara barfa este precum ciorba fara sare.
Evident insa, consumul exagerat de sare dauneaza sanatatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

De-aia-mi place mie pe DC: se dau zmeurici pt gusturile literare :-)
Restul e trecator :-)

Sarbatori fericite si voua, oameni buni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui alra

M-ati facut curioasa mai, care era cartea aia?

Vezi ca-ti asumi un mare risc ... daca nu iti place, te bag la "urate".

iubita, eu am citit toata colectia cu cumparaturile a lui Sophie Kinsella, si inca cateva altele scrise de ea, asa ca ma poti incerca

Mergi la inceput