Zmeura de aur 2011

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Dau o zmeura moderatorilor care dau/nu dau avertismente pe baza de antipatii/simpatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lapona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Eu marturisesc sincer ca am dormit bine, dar am stat sa meditez cateva minute dupa ce am fost nominalizata de lapona. Chiar m-am intrebat la ce s-a referit (ba chir m-a batut gandul sa-i dau un PM sa o intreb mai exact ce a vrut sa spuna).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Pentru a fi moderator, trebuie sa fi dovedit calitati de lider (printre altele).
Nu stiu daca ai fost desemnata moderator si pe baza acestei calitati, dar e clar ca ti-o atribui (vezi titulatura pe care ti-ai ales-o).
De la "nice girl next door" ai devenit lider. Iar despre lideri se zice ca au un rol vital in traiectoria pe care o iau colectivitatile pe care le au in subordine.
In colectivitatea aceasta sunt, de exemplu, pe prima pagina a Discutii-lor generale 2 subiecte de osanale la adresa lui dan puric, iar moderatorul il trage de mustati pe cel (unicul!!) care indrazneste sa-l critice timid pe Puric.
E doar un raspuns implicit la intrebarea ta, sper insa ca ti-am satisfacut curiozitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

draga lapona,
am aflat de la unul dintre moderatori ca a jigni,a lua peste picior inseamna a explica.
aceste profunzimi eu a le intelege nu pot.
da,sunt oameni ce pot vb oricum caci sunt ex catedra,adica intr-o stare infailibilitate,chiar cosmica.un fel de primus inter pares.

zmeurica o sa fie galbina ca aurul sau o sa aiba culoarea zmeurei?de la deal sau de la munte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

lapona, multumesc pentru detaliere. E un exemplu interesant cel ales de tine, doar ca uiti ca eu nu sunt singurul moderator si nu sunt singura cu drept de opinie de pe aici.

Insa titulatura aleasa nu are nici o treaba cu ce spui tu. E doar o gluma ce am facut-o la un moment dat intre prieteni si mi s-a parut atunci ca am fost asa de amuzanta incat am pastrat-o. Doar 3-4 oameni de pe forum stiu exact de unde vine.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui lapona
pe prima pagina a Discutii-lor generale 2 subiecte de osanale la adresa lui dan puric, iar moderatorul il trage de mustati pe cel (unicul!!) care indrazneste sa-l critice timid pe Puric.

care e al 2lea subiect de osanale? n-am gasit decat unul

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Si Zmeurica ii este daruita.......?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Propun categoria pierdut simtul umorului - ofer recompensa tuturor celor care si-au disputat zmeurica .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Dau o tona de zmeurici petru ILINCA Mla categoria:" Chiar daca nu am ce comenta gasesc eu nod in papura sa scuip venin..."..pt rautati gratuite si vulgaritati plus pt superioritatea pe care si-o aroga..RUSINICA!!! Nu e cu nimik mai desteapta ca restul!!!

Inca o tona de zmeurici, si sub nick, si peste nick si in laterale pt cea mai "jmechera" userita:EUMADA la categoria:"Valoarea mea, valoarea mea nu o are nimenea!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Dau o tona de zmeurici petru ILINCA Mla categoria:" Chiar daca nu am ce comenta gasesc eu nod in papura sa scuip venin..."..pt rautati gratuite si vulgaritati plus pt superioritatea pe care si-o aroga..RUSINICA!!! Nu e cu nimik mai desteapta ca restul!!!

Inca o tona de zmeurici, si sub nick, si peste nick si in laterale pt cea mai "jmechera" userita:EUMADA la categoria:"Valoarea mea, valoarea mea nu o are nimenea!!!"

Am primit zmeurici?! HELP!! HEEEEEEEEELP!!!!!!!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Vai Ilinca, HEPL<HELP..cu stilul tau caracteristic..mi se face greata zau..mai ales ca ti-am explicat de ce am pus acel HELP...dar se pare ca tu o tot tii pe a ta...Pur si simpul mi-e sila de rautatile tale!!!

Mergi la inceput