Zmeura de aur 2011
Raspunsuri - Pagina 20
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Vai Ilinca, HEPL<HELP..cu stilul tau caracteristic..mi se face greata zau..mai ales ca ti-am explicat de ce am pus acel HELP...dar se pare ca tu o tot tii pe a ta...Pur si simpul mi-e sila de rautatile tale!!! |
Ia o lamaie, aici e cu zmeurici, nu-i sigur ca taie greatza. Sau deschide un nou topic:"Mi-e sila de Ilinca. HEEEEEELP!"
("acel" help? Cred ca au fost vreo 30 si toate in titlurile topicelor:))
Suntem off-topic. Hai sa mai dam niste zmeurici. Sau ni le tot pasam de la una la alta?:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Laura25 spune:
Oana, Ilinca va rog sa va mutati disputa aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169288&whichpage=3.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pitzinuca spune:
cred ca e timpul sa se inchida subiectul, nu inainte de a prezenta clasamentul. altfel, daca ramane asa, e permanenta instigare. ceea ce nu s-a vrut, nu?
respect
Laura25 spune:
Subiectul asta, la fel ca 'Gala cei mai iubiti...' e doar de nominalizari, nu de fac clasamente.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ab5174 spune:
citat din mesajul lui Laura25 Subiectul asta, la fel ca 'Gala cei mai iubiti...' e doar de nominalizari, nu de fac clasamente. |
Macar un clasament ....
Miine daca am timp pot sa fac eu?
anca_a spune:
O zmeura merge si la Mirela si Florin pe care, prin inchiderea conturilor Denizel, Iileana si beren, ii consider direct responsabili pentru nivelul la care au ajuns discutiile de la Generale.
J G spune:
citat din mesajul lui anca_a O zmeura merge si la Mirela si Florin pe care, prin inchiderea conturilor Denizel, Iileana si beren, ii consider direct responsabili pentru nivelul la care au ajuns discutiile de la Generale. www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Ca sa nu mai vorbim de Inaioana...
Porumbita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui J G
Ca sa nu mai vorbim de Inaioana... J si Carla (05.02.2006) www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare |
da, corect!!!!!
histamina spune:
zmeura dau si eu pentru toleranta fata de jigniri,fata de un limbaj cu mult sub limitele bunului simt.
daca nominalizezi,nominalizezi,ideea, comportamentul,fara jigniri,ofense.