Zmeura de aur 2011

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Hai mey Lady, relaxeaza-te!

Ia-tzi propunerea si zmurica(eu nu sunt de acord cu propunerea facuta ,mai ales ca nominalizarea se inscrie la categoria precizata de Chuny)si gata!

Nici aia de la Hollywood nu se agita atita ...pentr-o zmeurica!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Anda, e nevoie de mai mult ca sa ma poti scoate din starea zen. Multumesc pentru grija dar eu nu ma agit, eu iti raspundeam tie, imi manifestam dezacordul cu privire la ideea ta, aia cu ´´invatatul´´

Cat despre nominalizare, nu ma agita si nu ma bucura. Mi-e egala. Tu ii dai mai multa importanta decat ii dau eu :))
Cutare user s-a suparat pe un schimb de replici despre spalatul pe cap( ) si m-a nominalizat. Asa s-a usurat putin. Nimic iesit din comun, nimic extraordinar, nimic de invatat sau de muscat in perna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Lady,ma bucur ca nu te superi!

Stiu de la ce tzi se trage nominalizarea,de asta am spus ca se incadreaza la categoria "politze platite"

Ramin la ceea ce am spus ,zmeura are efect!Cu sau fara acordul tau!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Ramin la ceea ce am spus ,zmeura are efect!Cu sau fara acordul tau!

Dana

Nu e vorba de acordul meu, e vorba de parerea mea.
Dar daca tu crezi ca se face educatie cu zmeurica....ok, e parerea ta. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Maaama, ce-a ajuns subiectul asta!!!
Eu imi asum responsabilitatea pentru nominalizari!
Histamina, draga, am spus eu ceva in postarea mea referitor la ceea ce ti se intampla tie ori la continutul mesajelor tale? Relax! M-am referit doar la numarul postarilor in care dai copy/paste la acelasi continut, fara nicio legatura cu subiectul. Sa mai explic ce inseamna asta?
A, multumesc pentru PM si o zi buna!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Va rog sa lasati certurile. Incercati sa ramaneti on-topic. Daca nu se poate, fac split la ZZ si paruiti-va cat aveti chef. Nu platitul politelor era scopul aici.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura, mi se pare chiar amuzant mesajul tau :-). Un subiect cu o asa tema crezi ca putea sa starneasca altfel de reactii ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

O zmeurica la categoria "ca doi ochi intr-o lumina/ ca doi samburi in maslina": alex_andra si oana_lex pentru modul cum se completeaza reciproc la topicul "Timpul petrecut cu copilul acasa", cum se consoleaza una pe alta etc.
Cate o zmeurica si separat: oana_lex la categoria "HELP" (are febra, are un muc galben si unul verde, nu mananca decat 200 de grame de brocoli, ii place sa deseneze!!! heeeelp!). In ritmul asta prevad un topic:"Copilul meu si-a luat bacalaureatul cu 10- HELP!!!"
- alex_andra la categoria "am cravata mea, sunt pionier"

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam pt gandurile de bine.
am si eu 3 categorii de nominalizat:

adio,dar raman mereu cu tine- zozela, pt ca, desi ma detesta, imi urmareste si raspunde tuturor postarilor mele.

of, copy-paste, viata mea- vasnicul grup de pe sept oct, ana ivan,eveline, loraG76,fulguta und so weiter, care imi urmaresc toate postarile,desi nu scriu aproape niciodata.
am si eu o nelamurarire:damelor,ce va face sa intrati si la prematuri si la rugaciune sa vedeti ce am postat?am nevoie urgenta de raspuns, deoarece e anul Dragonului la anul si la asa interes ce am starnit intre voi, se prea poate sa am chiar carisma si sa ma lansez intr-o cariera publica.
deci ,ce va determina sa lasati,sot,copil,casa si masa si sa vedeti ce si pe unde scriu.

urasc deci exist- paruielile lunare de pe sept oct 2010

si, in afara podiumului, categorie lamurirea-marius(stie de ce0
astept sa imi trec zmeurica sub nume.

toate cele bune.
sine ira et studio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Va rog sa lasati certurile. Incercati sa ramaneti on-topic. Daca nu se poate, fac split la ZZ si paruiti-va cat aveti chef. Nu platitul politelor era scopul aici.

Laura, mi se pare chiar amuzant mesajul tau :-). Un subiect cu o asa tema crezi ca putea sa starneasca altfel de reactii ??

sorana
mamica lui Tudor (26.10.2010)

Sincer, speram ca da, va starni altfel de reactii, macar la o parte din participanti (si am avut dreptate, multi au dovedit ca au simtul umorului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Chiar ,eu accept cu gratia ce ma caracterizeaza nominalizarile,dar vreau si eu o zmeura sub nick......

MADALINA SI EVA-MARIA,REGINA VIETII MELE

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput