Fluturasi de Martie Aprilie 2011(101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

stai ca am fugit de langa ea...
cami, andreea, strumph, mada apropo de dureri:
"cica daca dupa 30 de ani te trezesti din somn si nu te doare nimik inseamna ca ai murit!"
cami, du-te la flebolog... ca nu-i a buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

gata fug sa pun paine la facut.... si mie imi place sa ma complic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Delia pfffffff ce de patanii. Si eu la fel am fost ieri, suparata si intr-un mare butoi, ca Rares era molesit si nu suport sa il vad asa, mi se rupe sufletul.

Strumph felicitari pentru faptul ca v-ati pus alarma!

Simoooooooooooooooooo pe unde umbli? Sunteti pe la serbari? Mi-e dor de tineeeeeeeeeee. Offfffff, imi pare rau ca ne-am cunoscut asa tarziu si tu te-ai mutat si nu ne-am mai intalnit prin parc, decat intamplator, dar a fost minunat si asa, doar ca nu am putut sta mai mult de vorba.

Ally tu ce pregatesti mami, de ai scris un mesaj asa scurt? Ce face Edutu?

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

stai ca am fugit de langa ea...
cami, andreea, strumph, mada apropo de dureri:
"cica daca dupa 30 de ani te trezesti din somn si nu te doare nimik inseamna ca ai murit!"
cami, du-te la flebolog... ca nu-i a buna...

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Slava Domnului ca eu mai am 3 ani pana atunci. M-ai facut sa rad!

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

mandreeac ...acum pe perioada racelii ii administrezi lui Rares ceva hemeopat recomandat de somleac.Exista ceva?

Va pup!

p.s. Rares e un scump, am vazut foto cu el

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

mandreeac ...acum pe perioada racelii ii administrezi lui Rares ceva hemeopat recomandat de somleac.Exista ceva?

Va pup!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

Mami da, dar pentru muci mi-a recomandat, daca sunt albi spumosi Ch15Hydrastis. daca tuseste si e tuse seaca, Stodal e tot homeopat. Si in rest ii dau antitermice.

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salutari..mi s-a stricat calculatorul a picat curentul de 3 ori azi si ultima i-a fost fatala
asa ca doar searra pelaptopul sotului mai pot intra

va multumesc pt cuvintele frumoase, sunteti prea dragute
nu prea imi mai aduc aminte mare lucru..vlad intradevar cara plasa cu daruri de la mosu ( primar ) nu -i mai ardea nici de poze nici de altceva..degeaba am incercat noi sa-i cooptam la pozat, nu aveai cu cine biscuitele il avea de acasa ca nu puteam sa plecam fara circ, nu mai voria sa se imbrace cu costumul de mos, nu mai vroia sa mearga..abia trezit si somnoros si noi agitati ca inttarziasem..circ nu alta..noroc ca acolo si-a revenit repede si desi au fost cativa plangaciosi si unul chiar langa el, n-a avut nici o treaba cu ei, a fost relaxat, cel putin mie asa mi s-a parut..e numa cu gura cascata in poze ca tusea non stop..si oricum a ramas cu sechele de la polipii astia, mai tot timpul sta gura casca..nu mai respira pe nas
ce am observat eu in schimb este ca si la gradi, asa cum banuiam, nu are stare ..la fel ca acasa..bai frate, n-a stat locului pe scaunelul lui nici o clipa, ziceai ca are mancarici undeva..s-a frichinit non stop ba se mai ridica in picioare ba isi urca picioarele pe scaunel..tot un frecus deci acum m-am convins ca asa face si acolo

eu azi am tras cu ei rau, andra nu doarme aproape deloc, nici azinoapte ca tuseste si se sufoca nici eu nu ma simt prea bine..si mai am o zi grea maine ca sotul merge la partyuri si eu stau dadaca acasa pt amandoi

cam asta mi-a fost timpul ,va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Va pup!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

catank, exista un siropel pt imunitate, se da si la sugari, septilin se numeste..insa din experienta nu pot sa zic ca a facut minuni..eu ii dau si andrei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Andreea, am mai bagat la spalat, apoi m-am ocupat de toate rafturile ,dulapioarele de la bucatarie . Si am vorbit foarte mult la telefon cu surorile, si am stabilit in mare meniul pentru sarbatori.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Andreea, am mai bagat la spalat, apoi m-am ocupat de toate rafturile ,dulapioarele de la bucatarie . Si am vorbit foarte mult la telefon cu surorile, si am stabilit in mare meniul pentru sarbatori.

Eduard Andrei 02.04.2011

si care e ?

Mergi la inceput