Fluturasi de Martie Aprilie 2011(101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata

Eu iar pe fuga, am venit sa va salut, mai am juma de cescuta de cafeluta, am facut dus si ma grabesc sa termin ce am inceput, adica valizele mai tre` sa imi si pun parul pe moatze, sa fac fructele la piscoata, sa pape si san dupa si apoi sa plecam...uff cam multa treaba numai pentru 4 zile vreau inapoi la mine acasa deja

Va pup si va urez Craciun fericit, desi stiu ca daca imi iau laptopul cu mine o sa va salut si de la soacra mai pe seara, dar zic sa nu plec fara sa va urez de bine

Scuze de mesaje scurte, dar ce sa ii faci acum cu atata treaba, bune si astea decat deloc

Sa fiti cuminti, sa va aduca mosul tot ce ganditi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, astept multe poze cu bucataria dupa ce termina montajul , si cu camerele copiilor, bineinteles

strumph, Craciun fericit si tie! multa sanatate familie tale si familiei lui Nick!

Mergi la inceput

persi, stiam pozele..cred ca de pe FB Pup frumusetea mica

simo, nu stiu nici un psiholog..esti ok? ati patit ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata fete...n-am mai apucat sa intru, nu mai am timp.

Vreau doar sa va rog muuult, stie cineva un psiholog bun pentru copii? Va rog mult, as vrea cat mai repede.

Altfel, am sa incerc sa citesc sunt in urma, doar am vazut pozele lui Miki, superbe, o frumoasa si la nunta, copilasii seamana cu amandoi, guritzele de la tine insacel putin Vlad...
Andreea, cred ca ultima oara am citit un mesaj de-al tau. Pup tare si lasa ca ne vedem noi mai des cand vine primavara...abia astept!

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in
iad si nu deznadajdui"
. Simona
vezi ca pe site la rubrica de psihologie sunt niste doctori psihologi care colaboreaza cu ei si una din ele e chiar la policlinica 34 din dr taberei...poate te ajuta..scriu de pe tel si cam greu ma descurc dar sper sa reusesc sa trimit macar mesajul asta.pup

Mergi la inceput

miki cum stati cu pregatirile?

numai eu mai am timp de forum?
Am hranit copii, Cata doarme si in jum de ora se culca si cristi. Am inceput sa fac biscuitii marmorati impreuna cu cristi..am iesit ametita din buc . Astia tb tinuti la frigider de mai multe ori pana ii termini..iar eu ii las mai mult decat tb ca sa mai fac si altceva in timpul asta. Acum ii scot si ii mai impaturesc odata apoi culc baiatul..sunt singura cu ei..sotul si-a gasit de drum
fetele cu cozonacul ktantz, mai intreb odata, cat timp a durat sa-l faceti?

2 Days Until Christmas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am reusit sa culc kinderimea!!!!

acum mi-am luat tava cu 3 portocale siciliene si am zis sa stau la taclale cu voi.....dar nu cred ca mai e nimeni pe aci...

strumf sa aveti drum bun si sarbatori minunate!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare fetele!

si eu sunt cu timpul cam in pom, am lasat toate cele pe ultima suta de metri, noroc ca e si tati acasa sa mai stea cu gogo.

pentru ca zilele astea nu o sa mai apuc sa intru vreau sa va urez craciun fericit, plin de caldura si voie buna in familie! sa va aduca mosul tot ceea ce va doriti si sa va bucurati de bebeii nostri scumpi si copilasii mai mari...

sunt asa emotionata...desi gogo e mica si nu stie ea ce-i cu craciunul, eu abia acum simt craciunul cu adevarat, astept sa desfacem cadourile sub bradut

va pup pe toate! aveti grija de voi si bolnaviorii sa se faca bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Craciun fericit si linistit!
Bunul Dumnezeu sa va aduca sanatate si liniste sufleteasca!

Mergi la inceput

deja se spune craciun fericit???

happy, ioana !

ati participat careva la concursul cu bambi care apare in susul paginii??? diseara la 18 se anunta castigatorii.... sa vedem dc tine norocul din nou cu noi

Mergi la inceput

ANUNT!!!!! IN 23 SI 24 DEC REDUCERI INTRE 30%-70% LA METRO LA JUCARII!!!! acum mi-am adus aminte ca avem un party de fetita in 31 dec si nu am cumparat cadou/....deci dupa masa trag o fuga la metro...

Mergi la inceput