Si noi am avut serbarea ieri, prima serbare la care participa si Alex. A fost foarte incantata, locurile din fara s-au ocupat urgent -paparazzi- asa ca am stat pe unde puteam; plin de lume, 2,3 adulti la un copil. A fost foarte frumos, au spus colinde, Alex a spus foarte frumos poeziile si binenteles, ca n-a stat locului o clipa, spunea poezia si dadea din cap si din manute la fiecare vers, a fost foarte comica, la sfarsit toata lumea a inceput sa rada si s-o aplaude, iar ea a fost foarte incantata. Era atenta la tot ce s-a intamplat: un copil a plecat in toiul serbarii: s-a ridicat de la locul lui si s-a dus la mama lui si i-s spus ca el vrea sa plece acasa, iar Alex, tare: doamna Imola, Bogdan a plecat cu mama lui la magazin! Asta in caz ca n-a observat educatoarea! A dansat foarte simpatic, era foarte patrunsa de ritm! Am facut o gramada de poze si cred ca nici 10nu sunt reusite, ca nu statea locului sa-i fac o poza ca-lumea! Cand a venit Mosul educ i-a intrebat daca vor sa-i spuna ceva si i-a spus ca ea a fost cuminte! A fost fulg-de-nea si atata s-a jucat cu ciucurasii pana si-a rupt unul si l-a pierdut!
Binenteles, la sfarsit n-a vrut sa mergem acasa, ca de ce s-a terminat deja serbarea, ca unde a plecat mosul, ca de ce nu mai stau copii etc.
Alexandra Maria
14.12.2007