prima serbare a copilului
As vrea sa vb si de lucruri frumoase si sa ne impartasiti si noua incepatoarelor cum s-a desfasurat prima serbare de la gradinitza a copilului vostru.
Noi maine avem serbare si am emotii,pe langa faptul ca nu-mi vine sa cred ca s-a facut atat de mare,mai este si intrebarea ,cum va reactiona,va spune poezia,se va speria,va plange,cum va fi???
La voi cum a fost ,hai sa va amintiti aici cu noi si sa ne impartasiti si noua experientza.
Va multumesc,pentru mine e mare lucru,pe sotul meu nu il vad atat de emotionat,el e mai evaziv.Poate exagerez,dar mi se pare o etapa importanta in viatza copilului meu.Momentul cand se va vedea caracterul ei,daca va plange si se va emotiona,sau va da dovada de multa tarie de caracter si dorintza de a fi in centrul atentiei.
Eu cred ca acum se va vedea daca e ambitioasa,rusinoasa,fricoasa.etc.
Astept cu nerabdare sa citesc povestile voastre.Va pup.
Raspunsuri
oana_lex82 spune:
Copilul meu e inca mic (1,7 ani), deci nu-ti povestesc din experienta mea ci a cumnatei mele..Primul an la gradinita s-a desfasurat greu pt ca nepotelul meu a fost ff plangacios..ba mai si inventa diverse dureri de burtica, cap si alte membre cand se vedea in fata porti gradinitei...Prima serbare a fost un fiasco pt ca de cand a intrat in sala s-a bagat sub un scaun si a refuzat sa mai iasa pana nu s-a terminat toata serbarea..ba mai mult, nici cadoul Mosului nu l-a interesat catusi de putin, abia acasa s-a aratat interesat de ceea ce primise..Cam asa s-a desfasurat..La noi sper sa fie mai bine, dar cine stie??
Multa bafta si sanatate!!
rinara19 spune:
Oauuu oana ,da si eu sper ca macar sub scaun sa nu stea,chiar daca nu va spune nimic,macar sa stea acolo stana de piatra.
Iar de cadou sunt sigura ca macar asta va fi primit bine ,de mos nicolae s-a bucurat tare de cadou,acasa ,ca la gradinitza nu a fost de mos nicolae ,am fost in spital.
alina_satena spune:
Noi am avut prima serbare la gradinita,pitica mea nu a plans deloc din contra a dansat a cantat chiar era nerabdatoare sa ajunga la mos(pitica mea are 3 ani si 9 luni).
Iti tin pumnii sa ne tii la curent si distractie placuta
alex_andra spune:
Noi am venit putin mai devreme de la prima serbare. A fost putin mai speriata la inceput, pt ca eram ff multi adulti, cam 3 pe cap de copil, deci vreo 120 de adulti intr-un spatiu mic.
S-a lasat pictata pe fata, a cantat cu totii, a ras si a gesticulat, toate acestea cu mine langa scaunul ei
De mos craciun nu i-a placut, s-a ascuns de el si am mers impreuna sa luam cadoul.
Dar la final era zambitoare si fascinata de bradut.
Per total, pentru prima serbare a fost bine.
A, a refuzat sa spuna poezia, dar si eu si doamna educatoare eram pregatite pentru asta, a intrebat-o discret daca vrea sa o spuna, eva a zis ca nu, asa ca am sarit peste ea.
A fost bine
JuliaSM spune:
Ai mei abia joi vor avea prima serbare, insa imi amintesc cu nostalgie de prima serbare a sora-mi, cand, la vreo 3 ani jumatate, comenta de pe scaunelul ei cand ii tot chema Mosul pe colegii de grupa sub brad, sa le dea cadouri...Intre cele mai picante, retin doua ( cu totii le retinem, inca facem haz pe seama asta, cand e contextul potrivit) : 'nuu, nu el, ca face pipi in pat!' si despre alt coleg spunea ca are 'paduci', deci nu e vrednic nici el de cadou.
Sa mai spun ca sora-mea s-a dovedit pana azi a fi o persoana cu un tupeu extraordinar si o gura maaare de tot?... Nu le recunosc de calitati pe niciuna din ele, insa de timpuriu a promis multe... In contextul asta, prefer ca ai mei sa fie calmi,bunuti si blanzi la serbare, joi...
rinara19 spune:
Multumesc mult ,deci se poate si rau si bine,multumesc alina si cu sigurantza maine cand venim va povestesc,cu lux de amanunte.
roli25 spune:
Serbarea nu spune tot despre caracterul copilului.
Eu am un timid si un infipt, dar la serbare (prima a fost la 2.6 ani)timidul, nu si-a dat niciodata in vileag timiditatea. De la prima serbare a spus poezia (la microfon, ceea ce pt unii poate fi intimidant), a cantat, a dansat.
Indiferent de tipul de copil, contactul cu scena, cu publicul, le face foarte bine.
grati.ela spune:
al meu nici nu a vrut sa auda de serbare...pana sa vina Mosu parintii au inceput sa se certe pe locurile din fata si a venit sa-mi ceara sa-l duc acasa...cand a venit Moshul lab, cu fata supta si caciula cu luminite n/a mai vrut nici chip sa ramana...acasa a zis ca i s-a facut frica de Mos Craciun Extraterestru ca vrea sa-l rapeasca. In schimb, la mine la scoala a venit un Mos Craciun carnos, exact ca in felicitari...cand l-a strigat s-a dus val vartej, i-a recitat la microfon si i-a si declarat ca e un Mos tare frumos!
Concluzia: sunt imprevizibili, mai ales daca nu tin sa impresioneze (cum e al meu!)
rinara19 spune:
Asta cu certatul pe locurile din fatza m-a lasat fara cuvinte,si cum motivau faptul ca tin mortin sa aiba locurile din fatza: copilul meu e mai mic,copilul meu spune poezia mai frumos,eu sunt mai in varsta???? Locul din fatza se ocupa sub ce criteriu.
rinara19 spune:
Bietul copil,normal ca s-a speriat,ce o fi fost acolo,cu parinti de o parte care se certau pe locuri si de alta un mos cu luminite la caciula,horor pt el saracul copil,bine ca macar a fost mama acolo,asta mai lipsea sa nu fie si mama sau tata si nu ii mai trebuia craciun.Sper sa uite serbarea aceea repede.