Clubul "babelor" FIV-oase
Raspunsuri - Pagina 9
brunadria spune:
babutelor sper ca anul care vine sa nu treaca fara sa avem toate bebei
sami
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
elenus26 spune:
La multi ani!
Un an plin de rezultate pozitive si care sa ne readuca "tineretea"!
Va pup si va imbratisez
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
QiaoBing spune:
La mult ani ! Sa aveti parte de un an asa cum vi-l doriti, sa fiti sanatoase si puternice.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
gataaaaa, am scos si eu nasul: LA MULTI, MULTI, MULTI ANI!!!
FETELOR, incep anul cu o toxiinfectie alimentara, dar o rezolv eu cu mancare si bautura - cumpatate. Sarbatorile au fost mirifice, ciclosul s-a reglat la 28 de zile, turcaletii mi-au raspuns la toate intrebarile, incerc sa recuperez zilele lipsa de la munca, dar si postarile voastre.
Am deschis ochii cu mult optimism in noul an si sper sa imi pastrez privirea asa tot anul.
Un brat de flori, doamne dragi!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
denisa220972 spune:
Aristicooo asta sa fie ultima ta problema(toxiinfectia alimentara). Sa stii ca optimismul face bine si la "pisic" cand ma impacasem cu mine, atunci mi-a dat DD cel mai frumos cadou,o vulpita de fetita care mai este si o hoata de pupici.
mami_vreau spune:
La multi ani, dragele mele!!!
Va pupacesc dulce si va urez sa aveti un an frumos!!!!
Laura
21+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa220972 [red]... optimismul face bine si la "pisic" cand ma impacasem cu mine, atunci mi-a dat DD cel mai frumos cadou,o vulpita de fetita care mai este si o hoata de pupici. Denisa220972 mamica puiului Denisa Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp. Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani. |
Ce veste buna!!!!
Ma bucur enorm pentru tine!!!!
Cati anisori are vulpita? Va pup dulce pe amandoua!!!
Laura
21+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
adijo spune:
La multi ani fetelor! sa ne aduca anul nou la toate bebeii mult doriti!
Ma inscriu si eu in clubul vostru , caci tocmai am implinit 7 ani de cand incerc sa devin mamica, am trecut prin 2 inseminari si 2 FIV-uri nereusite, un Et nereusit ,si o inseminare transformata in fiv (din cauza hiperstimularii )rezultata cu o sarcina biochimica. Anul trecut am luat o pauza de la toata nebunia asta , dar anu' asta sunt pregatita de batalie!
sa fie un an bun!
roxana33 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!Sa fiti sanatoase,fericite si sa vi se indeplineasca toate dorintele in noul an,mai ales ca una dintre ele o stim toate!Cred ca am un exces de estrogen sau progesteron,nu stiu exact,ca plang la fiecare pagina aproape,de la subiectul asta Va pup,sunteti o mina de aur,datorita informatiilor pe care le impartasiti,si un adevarat grup de suport psihologic.Eu va multumesc ca existati
Aristicate mai las sa te odihnesti,dupa sarbatori si toxinfectie si apoi iar te mai deranjez cu cate un telefon
aristica spune:
da roxana, cum sa nu
Eu tocmail le scriu turcilor c-am putea veni in aprilie. Si, facand ieri calculele, ii spuneam adrianei ca menstruatia mi-ar veni fix pe 14 aprilie, adica pe 15, de Paste, eu as fi in Instambul. Apoi, ca in mai ar fi de ziua sotului si uite asa ma tot taraganam...da' a venit aceasta persoana incredibil de rationala sa-mi spuna ca asa ma duc in 2013 cu FIV-ul.
Apoi, fu sotul saritor nevoie mare, povestindu-mi un "vis" minunat de-al lui despre fetita noastra. Si m-am gandit ca pana la urma ar fi bine sa facem cum zice el. Deci, in aprilie, la turci cu noi. De fapt, cu mine, ca eu sunt solul c-o naframa-n varf de bat...el, e Mircea cel Batran si vine pe urmele mele
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"