Clubul "babelor" FIV-oase

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Aristicaeu te las pe tine sa te duci prima,cu naframa,iti citesc postarile si apoi cred ca mergem noi.Sotul meu nu mai vrea,cel putin nu anul asta,dar eu m-as duce,ca deh,daca nu fac un FIV pe an,nu ma simt bineAsta cred ca am mai scris,sunt masochista.Si sotul meu e nascut tot in mai,sa inteleg ca esti casatorita tot cu un Taur?De fapt,mai am embrionii congelati dar daca n-am avut nici un succes in Ungaria,aici...Sunt cam dezumflata..Te pupsi pupsi restul fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Aristica, ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da roxana la noi e familie de cornute: eu berbeaca, el taur. Eu as fi vrut prin mai, dar el nu prea mai are rabdare. Om vedea ce-o fi si de turci si detaliez aici ce se intampla "miraculos" in partea asiatica a Istanbulului
loreta am raspuns si scuze de intarziere, dar eu nu prea intru in weekend

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

La multi ani si la multi BB in 2012 !

aristica
Imi pare rau pentru nereusita ta la FIV;
Mergi cu multa incredere spre turci, la ei vei extrage lozul norocos (nu sunt asa aglomerati ca cei din Ungaria si sunt convinsa ca-si vor face meseria cu brio)

la toate fetele

nu am intrat demuuuult pe forum, incerc sa recuperez tot ceea ce nu am citit ...

Mergi la inceput

vio sar'na. Peste o saptamana recoltam si noi cariotipul, ca am un consort care vrea sa plecam la turci cu sanse maxime si cica-i face bine psihic sa stie el ca totul e in regula "genetic" intre noi.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

aristica unde faceti cariotipul?
trebuie sa-l facem si noi iar la synevo ne indoaie...1600 ron cred ca de persoana, mi-a fost si frica sa sun sa intreb.

Mergi la inceput

la synevo e 1600 de cuplu. Noi il facem la Dacia Medical Center. E 1.000 de lei (pentru amandoi), se face programare la tel inainte, rezultatele vin in 2-3 saptamani.
Tre sa te programezi fara sa fi luat antibiotice, fara sa fi avut raceli cu 2 saptamani inainte de recoltare si sa nu fi facut vreo radiografie (nici macar la masele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

multumesc din suflet aristica.
o sa facem si noi la Dacia pentru ca este mai rezonabil fata de Synevo.
bine ca mi-ai spus conditiile pt ca pe 16 are sotul programare la dentist si ne gandeam sa facem analizele la sfarsitul lui Ianuarie dar o sa amananam pt Februarie.

pupici si iti tin pumnii la turcaleti.

Mergi la inceput

cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna babutzele mele dragi
Un 2012 mai bun si plin de bebei !
Eu inca nu ma pot mobiliza, sunt in perioada de relax, fac planuri de munte, zapada, snowboard Dar mi-am promis ca din martie sa iau taurul de coarne...

Mergi la inceput