Clubul "babelor" FIV-oase

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...deci sotul tau e taur

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristico tre sa marturisesc ca al meu consort e berbec din toate punctele de vedere - 12 aprilie deci mai bine zis iau berbecu de coarne...

Mergi la inceput

ce tareeee...si uite cum aflaram de ce ma suporti si pe mine: ca-s la o zi dupa sotul tau, in mirifica si norocoasa zi de 13

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Pai de aia si tu esti asa deosebita draga mea! sa stii ca mie imi place si imi poarta noroc ziua de 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna tuturor fetelor ,
Citesc de multa vreme acest forum ( mai toate subiectele) si eu tot o veterana sunt ( o baba intre-ale fiv-ului 4 fiv-uri si 2 et-uri ) acum vreau sa incerc pentru ultima oara sa fac un fiv la turci si dupa cum am vazut aici Aristica , vad ca tu urmezi sa faci acolo .Daca poti sa imi oferi si mie mai multe detalii, precum cat te duce cu totul acest fiv (cazare , transport ,tratament ) cum comunici cu ei (adik ce adresa de mail au?) ce analize iti solicita .
Va multumesc pentru raspuns si va doresc la toate sa ne vedem visul implinit.

Mergi la inceput

morena ti-am raspuns deja dincolo, la FIV in Europa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Da , am vazut si iti multumesc din nou . Voiam sa te mai intreb , pe mail le-ai scris in engleza , nu?

Mergi la inceput

Mailurile mele si acum sunt bilingve. Adica scriu prima data in romana, apoi traduc totul in engleza. In mail-uri primesti raspunsul doctorului in engleza. Restul (ca vei primi completari) e scris in romana, de catre traducatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi74 spune:

Mai primiti o baba?
Destui ani si AHM inafara Subprogramului, ma incadrez?
Am fost pana anul trecut la DR. Moisa,o inseminare nereusita, acum as vrea sa incerc la Promed pt. primul FIV, ce parere aveti?
Pe 25 ian am programare.

Mergi la inceput

gabi bine-ai venit! Dar sa sti ca apelativul de "babe" este mai mult o formula de alint, caci nu se refera la varsta noastra in primaveri, ci la nenumaratele inseminari, fiv-uri, histeroscopii, histerosalpingografii, laparoscopii si nu numai prin care am trecut pentru a aduce pe lume un pui, al nostru. Si inca n-am reusit. Sau, cele care au reusit sa devina mame, continua sa mearga pe acest drum intortocheat al tehnicilor de reproducere umana asistata, in speranta ca vor mai reusi inca odata.
Eu, personal, la Promed nu am fost. Stiu ca a plecat acolo o parte din vechea echipa de la Medlife Grivita (ca ginecologi, sotii Predoi, ca embriolog, Mustata). Judecand dupa anii de munca de la Grivita, probabil ca au acumulat destula experienta impreuna. Am citit si ca s-au inscris la programul finantat de stat. Dar nu stiu nimic despre laborator, aparatura, tipul de protocol, etc. Insa, pe acest forum exista un topic destinat fiv-ului la Promed. Poate te ajuta fetele de acolo cu mai multe informatii.

Succes pe 25 si sa vi cu vesti bune!

Mergi la inceput