Clubul "babelor" FIV-oase
Raspunsuri - Pagina 12
sper spune:
Ma primiti si pe mine?
Sunt baba datorita varstei (41 impliniti)dar si cu anii luptei cu infertilitatea( 6-7 ani). 3 sarcini obtinute prin RUAM dar oprite din evolutie, mai vreau un FIV in primavara si sper ca de data aceasta sa fie bine. Un an de zile am facut pauza, acum am schimbat medicul si datorita faptului ca mi-a cerut si alte investigatii am redevenit optimista. Nu mai am psihicul la pamant ca acum cateva zile.
Azi ar trebui sa fie zi 1 dar nu am decat pe hartie, la un ecograf din zi 25 aveam endometrul de 7mm, sper ca nu fi ajuns la menopauza
Aristica ma bucur ca te vad aici
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
aristica spune:
Bine-ai venit sper!
Nu cred ca esti la menopauza. Sunt multe fete cu AMH mititel care acum sunt mamici, deci se poate!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
gabi74 spune:
Sunt incantata de caldura cu care ma primiti, multumesc.
Am si eu la activ o histerosalpingografie, doua histeroscopii si 3 ani de incercari.
sper spune:
Aristica multumesc Inca nu-mi stiu AMH-ul , mi-e groaza de analiza asta.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
samira33 spune:
fetelor...cam slabutz ne miscam la topicul asta.
se vede ca suntem babaciuni
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 fetelor...cam slabutz ne miscam la topicul asta. se vede ca suntem babaciuni 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
fata
aristica spune:
samiruta pai eu ma las de tigari, zici c-am un hobby din lasatul asta, astept orzul verde pe care-l lua many, ca am citit de el si rau nu poate sa-mi faca, mi-a scris roxana despre un fel de inlocuitoare de diphereline 3,75 si citesc despre ele. Maine ma duc sa recoltez cariotipul alaturi de consort, caruia tot ii repet ca ii ia doar sange (ca el traieste cu impresia ca-i ia o proba de maduva), turcaletii nu mi-au trimis hotelurile lor si ma cam enerveaza ca sunt la pamant cu comunicarea si nu stiu cat mai rezist asa, mai ales ca acum simt lipsa nicotinei si e posibil sa ma cert cu ei...Aseara am fost prinsa pe la Unirii intre tinerii aia agitati, niste focuri aprinse si cativa jandarmi debusolati, si-acum imi arde nasul...bine, asa-mi trebuie daca nu stau p-acasa...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
daniela74 spune:
Aristica cum faci cu hobby-ul asta,pur si simplu nu fumezi? ca eu nu reusesc
daniela,
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica samiruta pai eu ma las de tigari, zici c-am un hobby din lasatul asta, astept orzul verde pe care-l lua many, ca am citit de el si rau nu poate sa-mi faca, mi-a scris roxana despre un fel de inlocuitoare de diphereline 3,75 si citesc despre ele. Maine ma duc sa recoltez cariotipul alaturi de consort, caruia tot ii repet ca ii ia doar sange (ca el traieste cu impresia ca-i ia o proba de maduva), turcaletii nu mi-au trimis hotelurile lor si ma cam enerveaza ca sunt la pamant cu comunicarea si nu stiu cat mai rezist asa, mai ales ca acum simt lipsa nicotinei si e posibil sa ma cert cu ei...Aseara am fost prinsa pe la Unirii intre tinerii aia agitati, niste focuri aprinse si cativa jandarmi debusolati, si-acum imi arde nasul...bine, asa-mi trebuie daca nu stau p-acasa... PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Eu in trecut luam tablete de suc de orz verde de la Bioderma, care acum nu mai face decat pulbere. Anul trecut inainte de FIV am luat si pulbere, dar tare rea este la gust, a#537;a ca acum m-am reorientat si am luat tot tablete, dar de la Organika-producator din Canada, este diferenta de pret dar macar nu înghit cu probleme. Se mai gasesc la plafar tablete de un producator, care acum imi scapa, ceva cu R, insa recomandarile au fost ca NU, iar eu am zis ca daca tot iau, macar sa fie ok. Bafta in comunicarea cu turcii
samira33 spune:
many,
aristico...si la ce ma ajuta orzu asta???
io am incheiat cu turcii de la Acibadem...nu am nici nervi si nici normal nu mi se pare sa astept un mail de la ei ca pe sfintele moaste...si nici mailurile lor bilingve nu sunt pe placul meu...asa ca am ramas cu dr.Ozan-care raspunde ca si PK in aceeasi zi,repede si deschis.
deja imi fac planurile pentru vacanta de vara combinata cu Fiv in Septembrie la Istanbul....ca 16-18 zile cat mi-a spus Ozan ca trebuie sa stau acolo sunt destule.
noi mereu am fost la turci numai la inceput de Septembrie si vremea a fost minunata mereu...in jur de 30 de grade si apa supercalda.
oo sa iau un apartament si vreau sa ajung usor si la plaja ca atatea zile tre' sa am cu ce le umple...la clinica mergi de 5-6 ori maxim.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna