Clubul "babelor" FIV-oase
Raspunsuri - Pagina 13
roxana33 spune:
Aristicasi Daniela,eu am 2 ani de cand m-am lasat de fumat citind cartea lui Allen Carr:In sfarsit nefumator.La mine a functionat.
Samiranici mie nu mi-au raspuns turcii.Deci ce sa fac?
samira33 spune:
roxana,nu stiu ce sa-ti spun sa faci....eu stiu sigur ca am incheiat-o cu turcii de la Acibadem....mai ales ca io sunt o persoana care pune multe intrebari
nu mi-au raspuns la intrebarile elementare...asa ca la d-alea mai "grele" nici in vis nu cred ca as primi raspuns si io nu mai am nervi pentru asa ceva...imi pare rau.
ma duc la Ozan....ca asta imi raspunde repede si-mi raspunde el.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
maria81 spune:
aristica, samira
samira la ce clinica este acest dr. Ozan?
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
aristica spune:
aaaa, deci nu mi se intampla doar mie asta cu marea clinica Acibadem
Orzul asta - pai uite ce-am citit eu de l-am cumparat
http://www.orzverde.ro/indicatii_terapeutice.html
cel mai mult m-a ajutat fragmentul asta: Impotenta, Sterilitate: stimuleaza activitatea hormonala atat la barbati, cat si la femei. Imbunatateste considerabil circulatia sanguina din zona genitala, chiar si la persoanele in etate sau care au fumat. Efecte bune in tratarea steriliatii.
Eu cu fumatul am facut un fel de compromis: ma las inaintea fiv-urilor. Dar nu stiu cum de reusesc. Am incercat sa ma las si asa, pentru ca e bine, dar nu mi-a reusit. Insa, cand am un alt fiv in plan, e clar ca ma las. Imi propun o anumita zi, si nu mai pun tigare in gura. De cate ori mi se face pofta, beau apa sau ceai neindulcit. Si nu ies in oras vreo 2-3 saptamani, ca sa rezist "tentatiilor"
Si aici, samiruta, vezi de ce-ti ziceam sa ne vedem duminica, daca ne vedem in urmatoarele 2-3 saptamani, tre' sa-mi iau derogare
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
mami_vreau spune:
daca va intalniti, sa beti o limonada si pentru mine, da???
rece, cu miere!
Laura
23+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
samira33 spune:
maria,dr. Ozan este la aceasta clinica
http://istanbultupbebek.com.tr/en/
imi place ca raspunde foarte repede la mail,comunicarea este directa, se ocupa cap-coada de pacientele sale.
corespondam pe mail cam de o luna si in Aprilie merg la o discutie face-to-face la Istanbul.
este un medic nici batran ca sa fie sictirit/acrit/plictisit de toate dar nici prea tanar sa fie lipsit de experienta.
mi-a placut cum m-a abordat si cum a pus problema.
aristico,o derogare ai voie...am vorbit si cu elenush si cu adriana si tre' sa pregatim o iesire in viitorul apropiat.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
sper spune:
Aristica trebuie sa lasi tigarile de acum, ovocitele se formeaza cu 90 zile in urma. Calitatea/cantitatea lor va fi afectata de toxinele din corp.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
samira33 spune:
oooffff....hai sa bem de suparare!!!!
azi implinesc 36 de ani si ma prinde varsta asta tot la sectiunea de aspirante
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
sper spune:
Multi inainte Samira si sa ti se indelineasca dorinta de a deveni mama cat mai curand.
Nu te mai plange ca se putea si mai rau, sa ai 41 impliniti si sa fii tot aspiranta Ce n-as da sa am varsta ta.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
tinuta78 spune:
Samiruta, LA MULTI ANI!!!, lasa sa fie asta cel mai mare necaz. Sa fii tu sanatoasa ca se rezolva si cu .
20+