Clubul "babelor" FIV-oase
Raspunsuri - Pagina 14
adrianaady spune:
Samira La multi ani domnita draga! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita esti! sa ai un dram de noroc sa iti vezi si visul cu ochii
ImiMS spune:
La multi ani Samira!!!
Ma inscriu si eu in randul babutzelor, la 32 de ani, si dupa mai bine de 5 ani de incercari zadarnice!!!
mami_vreau spune:
Samirutza mea draga, iti urez si eu La multi ani si la multe vise implinite!!!
Laura
23+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
samira33 spune:
sper,oooffff...n-am vrut sa sune asa...doar ca vezi cum e omu asta:niciodata nu e multumit cu ce are:pana la 30 de ani consideram ca aparitia unui bebe in viata mea ar fi cel mai mare necaz ce mi s-ar putea intampla...nu-mi doream sub nicio forma copii.
dupa ce a inceput al dracului ceas sa ticaie in creierii mei si necazul mi s-a transformat-fara sa-mi dau seama cand, in cea mai arzatoare dorinta,in cel mai frumos vis...iaca nu se mai intampla.
deh...stiti vorba aia cu ai grija ce iti doresti ca aia ti se va intampla.
fetelor,va multumesc pentru urari.
si voua tot binele din lume.
mi-am trimis datele pe un site care intocmeste astrograme si mi-au spus ca o sa am un singur copil...in 2014...ca pana atunci voi avea mai multe incercari nereusite
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
viotimis spune:
samira,
La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii de acum inainte.
anaasta spune:
Samira, La multi ani!!!!! Sa fii sanatoasa si tot ce imi doresc mie, iti doresc si tie! O sa fie bine pana la urma, eu sunt convinsa. Daca mergi la Istanbul, poate va fi de bun augur. Stii vorba aia, "schimbi locu', schimbi norocu'"! Lasa, nu fi trista, ca in martie ma apuc si eu de plans pe aici ca fac 36 de ani si fara bebe si eu... O sa ma incurajezi tu atunci...
naty76 spune:
samirraLA MULTI ANI CU SANATATE!!!ceea ce mi doresc mie, iti doresc si tie,adica un
la toate fetele de pe acest forum le doresc la fel.
iar la cele care au reusit sarcina usoara!
lumimar spune:
La multi ani Samira,petrecere frumoasa va dorim!
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
loretta76 spune:
LA MULTI ANI SAMIRA!!!! multa sanatate si putere de a continua lupta. Sa dea Dumnezeu ca anul acesta sa invingem lupta asta pentru totdeauna si sa avem fiecare macar un sanatos.
aristica spune:
samiroantaaaaaa io ti-am zis cum tre' sa te gandesti la tine: fermecatoareo, minunato, specialo!!! Da soro, eu ma betivesc de ziua ta, si-o tinem asa pana-n 2014, cand o veni copilul ala UNICAT!, da, in 2014 facem pauza cu 90 de zile inainte de venirea unicatului, ca vine sper cu regula foliculilor
By the way, sper sar'na, da' eu la fiecare fiv fac cure d-astea cu mancare "sanatoasa", las tutunul si mai nou, beau sucuri de radacinoase...
lacurici ce-a patit samburache? De ce nu participi la urmatoarea intalnire?
qiao parca azi te-ai punctionat...poate scapi si tu de alte incercari
Deci, cand ne vedem?
P.S - samiruta, iti luam cadou, o pereche de pantofi?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"