Clubul "babelor" FIV-oase

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele, CRACIUN FERICIT SI MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine4ever

Va multumesc frumos fetelor !!!
Ma gandesc la varianta de a lua si ceva natural inainte. Cred ca mai ales la trombofilie nu este bun o cantitate mare de estrogeni. Si din cate am citi , cred totusi ca Qiaobinq a scris ca ea avea estrogeni (Climen) abia dupa inseminare si nu de la inceput .

Da, mie Albu mi-a dat Climen 1 la 12 ore dupa inseminare pt ca aveam endo cam micut, parca 7 mm.
Sarbatori fericite fete dragi, va colind pentru a va ura sa vi se implineasca cel mai arzator vis !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

ce fac fetele, cochetele ?
Samira, special pentru tine

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Citat:
citat din mesajul lui sunshine4ever

Va multumesc frumos fetelor !!!
Ma gandesc la varianta de a lua si ceva natural inainte. Cred ca mai ales la trombofilie nu este bun o cantitate mare de estrogeni. Si din cate am citi , cred totusi ca Qiaobinq a scris ca ea avea estrogeni (Climen) abia dupa inseminare si nu de la inceput .

Da, mie Albu mi-a dat Climen 1 la 12 ore dupa inseminare pt ca aveam endo cam micut, parca 7 mm.
Sarbatori fericite fete dragi, va colind pentru a va ura sa vi se implineasca cel mai arzator vis !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

smaik, endometru trilaminar inseamna ca are aderente, de obicei sinechie. ai avut un chiuretaj? atunci se face de-obicei.
asta inseamna ca embrionul nu se poate cuibari daca ajunge pe portiunea lipita, si de aceea nu se nideaza, sau alt neajuns al sinechiei, este ca se micsoreaza suprafata endometrului, si astfel se va produce mai putin progesteron.
se rezolva prin histeroscopie.
asa am inteles eu, daca stiti altfel, spuneti!
aristica, Zomacton am facut si eu, unul la 4 zile, dar fara rezultate. este foarte scump aproape 500 ron.
Samira, vesti bune, te rugam, sa intram cu sperante in noul an
nu cred ca mai am timp sa intru, va urez :
La multi ani! si un bebelus, macar unul

noului an !

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

buna seara fetele
simonia multumesc pentru interes, dar structura normala a endometrului este cea trilaminara si mie imi lipseste aceasta structura. tocmai acesta structura ii da voie embrionului sa se implanteze.
samira iti tinem pumnii
o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

smaick, am grasit la dactilografiere, asa este, trilaminar este corect, daca nu este trilaminar inseamna ca este sinechie sau altceva, in final, trebuie sa faci histeroscopie, sa se rezolve.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Doamnelor, ma alatur si eu voua! Am multi ani de incercari naturale, ca sa zic asa, insa precum vedeti, am si ceva experienta, nedorita de altfel, cu FIV-urile, pe care le-am ingramadit intr-un an. Pentru mine zilele par sa intre-n sac, tinand cont ca in curand voi implini 42 de ani, varsta la care inca mai sper sa devin o tanara mamica...
Va doresc ca noul an sa va gaseasca pregatite pentru o noua batalie din lupta pentru viata copiilor pe care ii doriti! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si noroc!

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit

Mergi la inceput

Bine ai venit smufurash si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor, va doresc ca noul an sa fie mai bogat, sa fiti mai fericite si mai implinite. LA MULTI ANI ! Doamne ajuta !

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput