Clubul "babelor" FIV-oase
Raspunsuri - Pagina 7
sunshine4ever spune:
Va multumesc frumos fetelor !!!
Ma gandesc la varianta de a lua si ceva natural inainte. Cred ca mai ales la trombofilie nu este bun o cantitate mare de estrogeni. Si din cate am citi , cred totusi ca Qiaobinq a scris ca ea avea estrogeni (Climen) abia dupa inseminare si nu de la inceput .
Smaik din pacate eu aici nu te pot ajuta , intotdeauna am avut-o trilaminara, si ma repet de grosime buna cand nu luam Closty.
pt toate.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
elenus26 spune:
Neata!
Bravos Aristico! Sa fie cu noroc!
Io abia acum am vazut topicul...inca n-am ajuns la zi cu cititul, doar la pagina 4 sunt, dar pe seara cand vin de la curs promit sa ma pun la punct cu toate noutatile.
Pupici
PS: Aristicule cand pleci? Noi suntem in pana de idei...cum, cand, cu ce...??
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
mami_vreau spune:
am venit si eu sa tzuc babutele mele dragi!
adinutzo rusine!!! pai cum adica "te roade invidia"? e frumos? nu vezi ca si mamicile veterane au derogare??? te pupacesc dulce! cand pleci la munte? nu treci pe la mine?
adriana tare frumos ai scris despre mine! dap, sunt fericita si probabil ca asta se vede in privirea mea! da' o sa fiu in extaz cand va voi vedea pe toate gravidoase!!!
aveti dreptate, fetelor! beta pozitiv nu este totul pentru ca pe urma incepe stresul de dupa! cautatul in chilotzi dupa orice pata, emotiile pe care le ai in asteptarea rezultatelor analizelor, ecografiilor, vezi un rezultat in afara limitelor si te ia panica, pe urma, dupa ce il simti pe bebe, ti se pare ba ca nu misca des, ba ca nu misca puternic, etc.
Acum am alt stres. O persoana cu care am luat contact (adica am stat de vorba cu ea) a facut varsat de vant... eu am intalnit-o cand era inca in perioada de incubatie iar eu stiu ca am avut varsat de vant cand am fost mica da' acum tot stau cu teama... 3 saptamani, cat este maximul perioadei de incubatie am si eu un stres! azi-noapte am visat ca ma umplusem de bubitze!
Laura
20+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
samira33 spune:
hello babettelor
ce faceti???
meyyy...io am un cui batut invers cu administrarea de estrogeni...stiti ca estrogenii in exces declanseaza cancerul,da???
teli,wow...9 Fiv-uri.
avem de invatat de la tine fata draga,inseamna.
in rest...va pupizez maxim ca-s in goana pe aici
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 hello babettelor ce faceti??? meyyy...io am un cui batut invers cu administrarea de estrogeni...stiti ca estrogenii in exces declanseaza cancerul,da??? teli,wow...9 Fiv-uri. avem de invatat de la tine fata draga,inseamna. in rest...va pupizez maxim ca-s in goana pe aici 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
Ptr.ca nu am citit pe la alte topicuri, te întreb aici, pe cand beta?
sunshine4ever spune:
FETELOR VA DORESC UN CRACIUN FERICIT, PLINA DE BUCURII, MULTA LUMINA SI PACE IN SUFLET!!!
pe toate!
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
mami_vreau spune:
Pentru ca nu cred ca voi mai avea timp sa intru zilele astea, va urez de acum
Craciun fericit!!!Urez mamicilor sa le traiasca bebelusii, gravidutelor sa aiba o sarcina usoara si aspirantelor sa fie ultimul Craciun fara bebe sau burtica!!!
Laura
20+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
brunadria spune:
Craciun Fericit!!
Implinirea tuturor dorintelor iar anul care vine sa ne aduca bebelusii mult doriti
Iar gravidutelor sarcina usoara si mamicilor bebelusi cuminti si sanatosi
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
loretta76 spune:
Ari, vad ca te-ai tinut de cuvant si ai deschis topicul, ma bucur. Din pacate si eu ma incadrez din plin la acest capitol.
Am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI FIECARUIA DINTRE NOI.
Nu stiu daca voi mai apuca sa va scriu anul acesta ca pe 29 am laparoscopia. Sper sa fie intr-un ceas bun.
Va pup