Clubul "babelor" FIV-oase

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

La mine e usor de calculat pt ca am cifra rotunda la anul nasterii. Nici eu nu ma simt batrana dar ecografele si analizele imi spun altceva.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ari mi-a raspuns colegul, era vorba de extract de germeni de orz, fiole, de la Cantacuzino, era cam 35 ron cutia sau asa ceva.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

morena nu cred c-ar trebui sa renunti la turci, in favoarea Sibiului. Adica, e o.k. daca nu ai tarie sa astepti raspunsurile la mail, poti renunta la Acibadem, dar te indrepti spre o alta clinica din Turcia (sau Austria, Germania, Ungaria, etc....oricum e mai bine decat in tara).
Samiruta eu ieri am cedat si am pus mana pe telefon. Ca de obicei, traducatoarea a fost foarte draguta si m-a lamurit cu totu, dar i-am spus ca nu e o problema cu net-ul, cu site-ul, sau altceva, deoarece au fost mai multe fete care i-au scris doctorului Tayfun si n-au primit raspuns. Eu am inaintat mult si raman aici. Cred c-am sa inchiriez apartamentul (40 euro/noapte-single, 60 pentru 2 persoane)
Cand ai rezervat bilet? In saptamana de dupa Paste? Nu stai si cu mine o noapte?

ady

qiao sar'naaaa. Maine ma rog pentru voi 5

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sper,nu are de ce sa vina cu mine sotul la discutia cu analizele pe masa.
mai ales ca am spermograma de-a lui facuta in Decembrie 2011.
si cu atat mai mult cu cat eu merg in Aprilie doar pentru o discutie face-to-face cu medicul,discutie pe care mi-o doream si eu si pe care a propus-o si el.
procedura o fac in Septembrie.

aristico,pe 17 sau 24 vin,inca nu am cumparat biletul dar astea 2 date le am in plan.
da-mi si mie,te rog,pe mail lista aia cu hoteluri si apartamente pe care ti-au trimis-o cei de la Acibadem.

qiao,felicitari petru productie.
iti doresc sa ne aduci vesti bune pana la capat.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

adriana,ti-am zis eu ca e ceva in neregula ca si TTG si Insulina ies in acelasi timp.

mai fete...nu cred ca e vorba de tarie aici...e vorba de structura fiecaria.
evident ca as putea sa stau sa astept mailurile minunate de la Taifun&Liliana dar nu vreau...nu-mi place acest sistem de lucru,imi creeaza discomfort psihic.
si asa este stresanta procedura in sine si plina de emotii si temeri si necunoscut...consider ca nu e cazu sa ma mai stresez in plus si pentru raspunsurile care nu vin ale medicului.
e doar parerea mea.

morena...eu nu te-as putea sfatui sa alegi ce eu n-as alege in veci...adica Romania pentru un FIV.
asa ca sfatul meu ar fi sa te orientezi catre o clinica din strainatate.
decizia este a ta insa.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Eu va contrazic, aleg Sibiul dar nu la orice medic de acolo. Au laborator bun si rezulta embrioni de calitate. Asta e partea cea mai importanta la un FIV . Eu una nu-mi permit sa ma duc la un laborator sa se joace cu ovocitele pentru ca am rezerva mica. Cu o dieta sanatoasa sper sa-mi cresc numarul lor.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

sper,nu e vorba de contrazicere aici.
fiecare isi expune punctul de vedere.

si fara sa vreau sa te dezamagesc...numarul ovocitelor nu creste-din pacate,idiferent ce am face noi.
ne nastem cu un numar finit de ovocite care se consuma in timp,la fiecare menstruatie.
cu cat inaintam in vasrta cu atat scade numarul lor si cu atatmai mult calitatea aacestora.
toate curele minune existente pe internet sau mai stiu eu pe unde pot da un plus infim de energie ovocitelor..poate plusul de care este nevoie pentru a reusi insa o reteta pentru o imbunatatire semnificativa a numarului sau calitatii ovocitelor nu exista.
cu alte cuvinte...se lucreaza cu materialul clientului...daca in bagajul tau genetic sunt prezente ovo de calitate slaba...cu alea defilezi.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Citat:
citat din mesajul lui aadina

Smufusah, eu am luat DHEA 25, 2 pe zi. Mi l-au dat dupa fiv1, pt ca embrionii au fost pe proasta calitate. Am luat din februarie pana in iulie, dupa fiv2. Nu stiu daca m-a ajutat la ceva, oricum nu a reusit nici fiv2. Oricum la fiv2 a fost mult mai bine ca la fiv 1, embrioni mai multi si mai calitativi. Noul medic , de la Sibiu, a zis sa nu mai iau DHEA.

Multumesc, Aadina! Si mie mi-a fost recomandat pentru a creste calitatea ovocitelor - o cura de min. 4 luni.
Voiam sa stiu daca a avut efectul scontat si, eventual, efecte nedorite - e, totusi, un hormon steroid, precursor de progesteron in cazul femeilor.

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sper daca tu ai incredere in Sibiu, atunci acolo du-te si sa nu-ti pierzi increderea in sansa ta!
Din pacate eu am fost numai in Romania si chiar am nevoie de o schimbare. La mine aceasta schimbare vine cu Tayfun, la Samiruta, cu Ozun (sper ca nu l-am pocit), ...vezi, deja apar diferente si intre noi. Fiecare dintre noi se duce acolo unde simte ca-i va fi bine, acolo unde o multumeste doctorul, pretul, laboratorul, etc.....

samiruta ai mail-ul. Mie mi-au dat si 2 preturi mai de sarantoci, ca le-am spus ca n-as vrea sa dau pe cazare si mancare cat dau pe fiv

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

aristico,Ozan,soro...Ozan.
da ce ,crezi ca mie nu-mi convin tarife de "sarantoci"???

tu cand ai zis ca pleci???

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput