Clubul "babelor" FIV-oase
Raspunsuri - Pagina 17
adrianaady spune:
Samira foarte tare faza cu masina Si eu am patit asa acum vreo 6-7 ani, dar cu o dacie.... rad cu sotul meu de cite ori ne amintim Iar cadoul cu abonamentul la sport este o idee foarte buna, daca te mai tenteaza o sedinta de kangoo sunt amatoare
Mami o sa ne lipsesti la intilnire, dar fiind motivata absenta ta nu e bai, samburache sa fie bine
Aristica
mami_vreau spune:
aristica, adriana si merci de invoiala!!! ne vedem noi dupa ce o sa nasc daca voi mai putea pleca de acasa
Laura
23+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
samira33 spune:
va multumesc pentru urari fetelor.
aristico,am gasit bilet de avion dus-intors cu Taromu' la 150 de euro cu toate taxele incluse.
saptamana asta mi-l cumpar.
plec dimineata si ma intorc seara acasa.
pleaca de pe OTP la 8,35 dimi si ajunge la 9,50 pe Ataturk.
iar la 18,30 decoleaza de pe Ataturk si aterizeaza la 19,45 pe OTP.
mi-a spus o prietena ca faci 20-30 de minute de la aeroport pana la clinica....deci cu tot cu iesit din aeroport cam intr-o ora ar trebui sa fiu la acolo.
daca ma programeaza pe ora 13...la 14 termin...pana la 16,30 cand trebuie sa ma intorc in aeroport mai am timp si de o plimbare.
ma duc singurica....soata are deja emotii...ii e teama sa nu ma fure vreu turc
adrianaady,cum e cu insulina???
ti-a recoltat-o si pe aia???
o zi buna fetelor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
QiaoBing spune:
samiruta La multi ani, lady ! sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume un copchil care sa-ti semene, ca fara tine lumea ar fi mai trista. Eu de ziua ta am sarbatorit cu un cocktail in vena si tare mandra ma mai simt la 42 de ani ca am reusit sa produc 4 embrioni ! Si te rog da-mi voie sa fac o modificare la "programul" tau, eu m-am considerat gradiva de cand am inceput schema pt FIV, iar de cand am prmit vestea cu embrionii ma simtit chiar mamica cu o mare responsabilitate sa am grija de micutii aia.
mami daca-i musai, cu placere. Stai cumintica acolo, ca limonade o sa putem bea si in parc cu carucioarele parcate langa noi
ari anul trecut il tot auzeam pe un coleg ca se duce sa ii ia suc de orz proaspat sotiei (tocmai pierduse o sarcina in s10 si se pregatea de urmatoarea). Parca de la Cantacuzino lua. Ii dau acum un mail sa vad ce si cum si iti zic.
samira apropo de faza cu masina, nasa mea a patit ceva asemanator, numai ca la ea nu se deschidea si s-a invartit in jurul masinii vreo 10 minute incercand in fel si chip sa o deschida, ba mai si injura ca a gasit-o si lovita, i-a dat chiar si un sut in roata. Dupa ce a sunat pe cineva sa vina sa o ia, s-a uitat mai de aproape si ... tapiteria alta, altceva pe bord. A fost f fericita sa constate ca masina ei era ceva mai incolo, fara buba si ca s-a si deschis.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
cybele spune:
Samira- la multi ani - cu sanatate , fericire si sa ti se implineasca dorintele repede-repede!
scuze de intarziere
si sa fie cu noroc la turcaletzi ;)
morena29 spune:
Buna fetelor dragi ,
In primul rand vreau sa ii transmit Samirei un calduros La multi Ani !! . Dupa cum vad eu din discutiile voastre nu prea sunteti multumite despre aceasta clinica din turcia Acibadem . Ma intereseaza in mod direct deoarece ar fi vrut sa incerc si eu acolo ? Voi ce ma sfatuiti ? Sunt in dilema , daca sa fac la Sibiu la Polisano sau Turcia ???//
sper spune:
Buna dimi la un ceai verde cu cretisoara.
Qiao felicitari, deci s-au fertilizat toate cele 4 oute, bravo. Sa dea Domnul sa fie cu final fericit. Pt ca esti trombofila te urmaresc de aproape , spune-mi cati ani ai ?
Samira nu tb sa mearga la prima consultatie si Samirul sa dea o proba de miscaciosi?
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
adrianaady spune:
Samira insulina mea s-a pierdut! Asa tare m-am enervat cu idioatele alea de la receptie luni, scria negru pe alb ce analize tre sa faca in t0 si t120 incat si un copil ar fi inteles. Ele insa au recoltat doar pt glicemie.... azi am programare la endocrinolog , ma duc sa vad ce spune si ea, dar parca prevad ca mai pierd jumatate de sambata pe la medlife
QiaoBing spune:
sper biologic am sarit de 42, in suflet ma simt tot pustoaica Pana in septembrie 2010 cand am inceputsa merg la dr ALbu si m-a considerat "baba" nu eram prea constienta de ei. Ieri inainte sa intru la punctie radeam de sot care isi calcula varsta cu calculatorul si tot zicea ca e o eroare, cu 2 zile inainte fusese la oftalmolog si ii zisese ca are cu vreo 3 ani mai putin, el atat credea sincer ca are
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)