Clubul "babelor" FIV-oase
Raspunsuri - Pagina 16
aadina spune:
stiu ca tr. s-o repet, dar nu stiu daca ma mai incadrez luna asta cu fivul. Ma gandeam sa fac vreo 7 zile tratament, testez imediat, ...ca ma grabesc, vine ciclosul peste mine
sper spune:
Samira daca o sa faci Clexane nu ai voie sa faci plaja.
Aadina eu am luat antibiotic, mi s-a spus ca nu afecteaza nimic, am ramas gravi dar am pierdut sarcina. Mai bine repeti analiza la 10 zile de la antibiotic ca sa fii sigura ca nu mai este bacteria si apoi incepi FIV
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
bombi spune:
samira, la multi ani!
m-am amuzat de patania ta cu masina si am citit-o si sotului. Care a intrebat daca ai descuiat tu masina (straina) sau era deschisa.
samira33 spune:
multumesc pentru urari fete
bombi,masina am descuiat-o eu.
asta m-a frapat si pe mine...ca am putut descuia cu cheia mea o alta masina.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
smufurash spune:
La multi ani, Samira!
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
smufurash spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: este cineva care a luat DHEA inainte de FIV? As vrea sa aflu cateva pareri.
Am inteles ca DHEA este un hormon despre care se spune ca stimuleaza producerea hormonilor sexuali si regleaza echilibrul hormonal pe cale naturala, fiind recomandat in special femeilor nu tocmai tinere care urmeaza proceduri FIV si celor care nu produc ovocite mature.
------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit
smaick spune:
"La multi ani!" samira , cu intarziere stiu...abea am intrat. si eu tot 36 fac in mai si tot zero barat copii. vine el si randul nostru!
toate fetele
aadina spune:
Smufusah, eu am luat DHEA 25, 2 pe zi. Mi l-au dat dupa fiv1, pt ca embrionii au fost pe proasta calitate. Am luat din februarie pana in iulie, dupa fiv2. Nu stiu daca m-a ajutat la ceva, oricum nu a reusit nici fiv2. Oricum la fiv2 a fost mult mai bine ca la fiv 1, embrioni mai multi si mai calitativi. Noul medic , de la Sibiu, a zis sa nu mai iau DHEA.