Mamici inimoase de Cta - An nou Fericit!(159)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Buna seara, fetele!
Am intrat putin sa dau cu subsemnatul si ma intorc la impachetat cadouri pentru cei enspe finuti, nasici, nepoti etc...

Happy, nu te necaji, si eu am avut dubla circulara si pana inainte sa nasc isi revenise, dar chiar daca e nu e cazul sa te impacientezi. Mie pana la urma mi-a facut cezariana din cauza placentei si pentru ca sunt foarte ingusta, dar in privinta cordonului as fi putut sa nasc normal la ultima echo.

Andata, am eu o propunere, o sun sa o intreb acum.

Ma intorc la treaba pentru ca mai tarziu plecam la shoppingul de noapte pe ultima suta de metri, dupa perisabile.



www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

boti, multumim inca o data pt scrisorica, a avut mare succes, copilu f impresionat ca i-a scris mosul personal si ca stie atatea despre el; a dus-o si la gradi sa se laude



Si la noi a facut senzatie scrisoarea, Alex a dus-o ieri la scoala si a uitat-o acolo , a fost mare tragedie, iar azi la serbare a avut surpriza s-o citesca doamna si apoi sa i-o inpoieze.
Boti multumim!

La multi ani Kim! Sanatat si multe realizari!

***************************************
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
***************************



1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

seara buna dragele mele,

acum am terminat si eu pe ziua de azi.

am facut racitura si ceva curatenie.
maine toata ziua coc, cozonacii, cred ca vreo 5 bucati,cu fructe confiate si inmuiate in ceva tarie, cu rahat si ciocolata si cu nuca si stafide si cacao, si foile de prajituri.
sambata de dimineatza fierb sarmalele(le am la congelator deja pregatite), fac cremele la prajituri si salata de boeuf o prepar, sper sa reusesc sa fierb legumele tot maine seara.
toba, caltabosul, sunculitele sunt gata.

angi, multam. m-am tot specializat, asa ca acum am si alte retete de sunculita frageda, kaiser, etc.

cadourile copilului sunt gata, stau frumos in portbagaj, cele ale familiei si ele sunt gata. nu am rezolvat sotul dar mai este timp.

happy, si Luca a avut dubla circulara, dar pana la nastere, a dansat baiatul, si nu a mai avut.stai calma.

boti, si la noi a avut succes scrisoarea.ne pune sa o citim zilnic.




SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, noi ne-am intors din misiune - chapter one, va dau copy/paste de la Umanitare:

Am fost si noi in misiunea Mosheasca la Constanta! Sunt norocoasa ca am putut participa la o actiune de asa anvergura care mi-a umplut sufletul de bucurie.

Am inceput dupa amiaza in stilul meu, haotic adica, si am fentat angajatorul plecand cu o ora mai devreme, aveam o multime de bifat, mi-am smuls poseta si la jumatea drumului catre casa mi-am dat seama ca mi-am uitat copilul la gradinita! M-am intors, am pescuit bambina, am fugit sa iau un tort mamei mele, ca azi e ziua ei, am pus benzina (unde evident ca am blocat pompa ) dar am reusit sa ajung acasa exact la timp ca sa insir si sa inventariez pachetele (din nou) si asta fara s-o las pe Mihaela sa ma astepte.

Afara e o vreme de sa nu dai un caine afara, ploua cumplit si bate vantul in rafale, am burdusit masinile, m-am postat in spatele Mihaelei ca ea are GPS si am pornit catre Nisipari. Am emotii, habar n-am ce-o sa gasim... Am facut cu greu printre rafale cei 30 de km pana in sat, casa lor e tocmai in capat, pe o straduta desfundata, cu garduri de piatra, ca-n toata Dobrogea. Monica, mama copiilor, ne-a iesit in intampinare, Iulian, tatal, ne-a ajutat la descarcat. Am intrat in casa si am avut surpriza vietii mele. Desi modesti, inghesuiti in 2 odai, in casa e o atmosfera minunata, e curat cum cred ca n-o sa fie in casa mea in veci, parintii sunt tineri si simpatici iar copiii... copiii sunt absolut minunati. Maruntei si blonduti, sfiosi dar in sens de cuminti, curati, politicosi si nerabdatori. Ne-au primit cu atata drag, ne-au cantat, ne-au colindat si s-au bucurat din suflet de tot, de jucarii, de dulciuri, de hainute, cred ca abia asteptau sa ne retragem noi, oamenii "mari" in holul minuscul din fata camerei lor ca sa poata rascoli sacosele. Am stat de vorba cu parintii, sunt niste oameni tineri, muncitori, care tind si muncesc cu toata fiinta lor pentru o viata mai buna pentru ei si copiii lor. Iulian n-a mai primit niciun ban din august, au zis ca spera sa primeasca acum in decembrie si ca se intrebau oare ce-or sa puna pe masa de Craciun. Monica mi-a zis ca a stiut cumva ca Dumnezeu nu-i va lasa si ca-mi promite ca din ce-i prisoseste sa dea si ea mai departe altora, ufff. I-am simtit atat de aproape, de calzi, de buni, acesti copiii, chiar saracuti, sunt mai bogati avandu-i pe ei decat multi altii

Eu, vorba lunga, cred ca plecam la 10 seara, dar mai aveam de ajuns si la Ana, la Poarta Alba. Am plecat deja cu alta stare de spirit, tot euforica, noroc cu Mihaela si GPsul ei ca mergea in fata ca altfel cred ca luam toate gropile si ratam toate curbele. Am ajuns repede si la cea de-a doua familie, la fel, oameni necajiti, dar curati, calzi, primitori, ne-au asteptat in ploaie si ne-au condus in casa cu 3 camere in care locuiesc 3 familii de cate 3 membri/camera. Ana s-a emotionat groaznic, ne pregatise o poezie, a reusit cu greu sa i-o spuna Mihaelei (in rol de (ini)Mosh, si ea emotionata) si apoi a chitait ca un soarec si a mangaiat fiecare plus si fiecare carticica pe care a descoperit-o, si-a ales apoi preferatul - un trenulet luat de voi de la Bucuresti - de care nu s-a mai despartit si ne-a lasat pe noi asti' mari sa conversam.

S-au bucurat cu totii, si mari si mici si da, sunt privilegiata sa fi facut parte din aceasta bucurie. Va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa ajut, va multumesc ca ati adus spiritul Craciunului in casele lor si in inima mea

Ma asteptam la multa "saracie" dar am gasit familii minunate, care desi sarace, traiesc demn, cu credinta in Dumnezeu, pentru care, iata, sunt rasplatiti!

Poze dragi si emotionante: https://picasaweb.google.com/101868212103866266426/AjutoareMosCraciun?authkey=Gv1sRgCNjrhca685mp-QE#

PS. Dar tot m-am ratacit in drum la intoarcere, inclusiv era s-o iau pe contrasens pe autostrada, emotii, emotii, sau cum zice Alex@Sara, of, of, masini, masini



Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Boti, Miha, va multumesc pentru tot ce ati facut!

Am vazut copii foarte frumosi si fericiti. Sunt impresionata.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Kim!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Felicitari mamici inimoase de Constanta.Va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa fiu alaturi de voi (cu cat si cum am am putut)la aceasta actiune minunata.

Doamne ajuta si lumineaza!
PS: Spor in tot si toate!
Edit:
cafa de azi


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Am vazut pozele si sunt minunati si copii dar si voi care v-ati gandit sa le faceti aceasta mare surpriza.In felul asta cu siguranta nu veti uita Craciunul de anul acesta.
Acum pt ca noi astazi parasim orasul si nu cred ca voi apuca sa mai intru vroiam sa urez tuturor "UN CRACIUN FERICIT,mosul sa va aduca tot ce va doriti fara nici o exceptie si sa auzim numai de bine".Cand revenim sigur voi avea mult de recuperat si de vazut o groaza de poze dar asta imi place cel mai mult sa privesc poze frumoase cu copilasi frumosi si cadori de toate felurile.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua in ajun de ajun... iniMoashelor

La multi ani Kim si Ledy!
Happy relax si totul va fi bine, trebuie sa ai credinta!

Miha si Boti superbe pozele... fac cat mii de cuvinte... iar povestirea lu Boti m-a adus pana la lacrimi. Va admir pentru disponibilitate si suflet! Se vede ca ati adus lumina in sufletele si casele pe care le-ati vizitat!

Eu sunt pe baricade.. plictisita si dornica sa evadez... una lume zice ca dirul a decis ca fiecare departament sa decida daca e nevoie sa stea pana la sfarsitul programului, alta lume zice ca program normal... vreau si eu acasa (la mama)... am si de alergat ca nu am luat si noi mai nimik... mama nu e decisa cand si ce sa gatim.. cel mai probabil vin maine sa bucataresc cu ea...



Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Boti,Mihaela,jos palaria,sunteti minunate.Felicitari!Mi s-au umplut ochii cu lacrimi..off..Felicitari tuturor celor care au contribuit la aceasta actiune.

Lulu,ce de bunatati faci tu acolo..felicitari!

Va pup pe toate si va doresc o zi superba.Urarile de sarbatori le fac maine,azi numai va imbratisez pe toate ca-mi sunteti dragi rau.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput