Mamici inimoase de Cta - An nou Fericit!(159)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:


La multi si fericiti ani KIM

Tare dragut Bogdanel la serbare

Boti: multumim pentru scrisorica, a avut succes maxim

Fug sa pap, ca mi se termina pauza.





Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

kim-ule sa ne traiesti, LA MULTI ANI!


SOACRA MARE

Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !

Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Simona multam

Kim La multi ani sanatosi !

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

LA multi ani Kim!
La multi ani Ledi , scuze ptr intirziere!
De luni sunt intr-o stare usor depresiva, am fost la morfofetala simi-a zis ca bebe are dubla circulara de cordon. Si acum stau cu stresul cit casa, incerc sa-mi spun ca o sa fie bine si nu i se poate intimpla nimic rau in burtica, dar am citit totusi , chiar si aici pe forum, despre niste cazuri nefericite, cu bebei in aceeasi situatie.
A mai avut vreuna din voi problema asta? Ca la Ayli nu am avut asemenea probleme.
Azi am avut si noi serbare, am stat dupa Ayla toata ziua de la 10 la 4 dupa-amiaza, am ajuns acasa zombie, mi-era rau deja de atitea ore state pe scaune prin Tomis.
Merci Miha ca m-ai sunat in seara asta .Nu stiu ce sa fac maine, cu toate ca am zis initial ca as vrea sa merg.Sincera sa fiu, mi-e si rusine de Boti sa zic nu, la cit a muncit ea, si eu sa nu pot sa ma deplasez pina la copilasi.
Cornelia, multumesc inca o data , din suflet, pentru costumas ! Mai poti??Te-ai gindit sa incerci totusi sa-l duci pe Stefan si la Bucuresti la un control? Poate obtii totusi niste raspunsuri.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Merci Miha ca m-ai sunat in seara asta .Nu stiu ce sa fac maine, cu toate ca am zis initial ca as vrea sa merg.Sincera sa fiu, mi-e si rusine de Boti sa zic nu, la cit a muncit ea, si eu sa nu pot sa ma deplasez pina la copilasi.



happy,nu-ti face probleme,stai linistita,Boti,chiar a zis ca intelege situatia,de altfel si eu...deci,daca crezi ca nu poti,nu-i nici o problema,din partea noastra,oricum vom face poze si o sa va aratam tot ce se intampla acolo!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M


Viata...

UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Kim,la multi ani!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M


Viata...

UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

kim, La multi ani! Sa fii fericita si sa ti se implineasca toate dorintele

lulu, tot cautand o metoda de a face sunculita mai frageda, am dat peste o postare a ta de demult, ce mai, tu esti specialista in carnuri

"lulu77
Uite doua moduri in care poti prepara sunca si vreau sa te asigur ca iese exceptional de gustoasa si de moale.

deci :varianta 1
o tai in bucati mai mici,cam cat se manaca la o masa, si o pui la fiert in apa si vin alb sec ,cu foi dafin si piper boabe,cimbru si sare sau delikat.o lasi sa fiarba pana intra lejer furculita in ea,o scoti si o lasi la racit. separat cureti usturoi pe care il pisezi,il amesteci cu sare sau delikat si apa si apoi pui in aceasta compozitie bucatile de sunca. in cateva zile sunca este tocmai buna de mancat. usturoi poti sa pui cat vrei tu...depinde de gusturile fiecaruia.

varianta 2

pui bucatile de sunca la fiert in apa si vin rosu,indicat sa fie vin de casa,cu foi dafin ,boabe piper ,cimbru ,sare sau delikat.dupa ce a fiert sunca o scoti si o lasi sa se raceasca.
dupa ce sa racit presari bucatile de sunca cu boia iute de ardei.
este o minunatie"

rox, am intrat si la subiectul cu bucatareala, dar am gasit in alta parte o reteta, o pun si aici, poate mai inspira pe cineva, am o singura nelamurire, pt ce e amidonul, ca n-am folosit nici o data, e musai sa il pun?


Prajitura cu nuca si cafea


Ingrediente
250 gr unt la temp. camerei
250 gr zahar
250 gr nuca
200 gr faina alba
1 plic praf de copt
6 oua (doar albusurile)



1. Se freaca untul cu mixerul pana devine cremos. Se adauga faina cernuta cu praful de copt si nuca macinata impreuna cu zaharul. Se omogenizeaza bine.
2. Se bat spuma tare albusurile de la cele 6 oua cu o priza de sare.
3. Se incorporeaza spuma in aluat in 4 transe, amestecand usor cu o paleta, de sus in jos, astfel incat aluatul sa ramana cat mai pufos.
4. Se unge cu unt o tava si se tapeteaza cu faina. Se toarna aluatul in tava si se niveleaza.
5. Se da tava la cuptor, la 180C pentru 30-35 minute. Faceti testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca e gata.
6. Se lasa blatul sa se raceasca complet.
7. Pana atunci prajiti nuca la 180C, timp de 10 minute, amestecand de 2-3 ori in ea. Scoateti-o pe un prosop curat si frecati-o intre palme ca sa se curete de coji. Tocati nuca cu cutitul.
8. Frecati ingredientele de la crema (exceptand nuca) cu mixerul pana compozitia este spumoasa.
9. Puneti crema peste blat si nivelati. Presarati deasupra nuca prajita.
Crema de ciocolata
500 ml lapte
100 gr zahar
4 galbenusuri
40 gr amidon
200 gr ciocolata (neagra, cu lapte sau alba)
40 gr unt
1. Intr-o oala, se pune laptele cu zaharul

2. Pana se infierbanta laptele, se freaca bine galbenusurile cu amidon.
3. Cand laptele face mici bulbuci pe margine incepeti si adaugati lapte fierbinte peste galbenusuri, cate o lingura pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Cam 10 linguri e de ajuns.
4. Apoi turnati restul de lapte fierbinte peste galbenusuri, in fir subtire, timp in care nu uitati sa amestecati neincetat in galbenusuri cu un tel... ca sa nu se faca omleta.
5. Puneti amestecul de galbenusuri si lapte inapoi in oala si puneti inapoi pe foc. Focul puteti sa-l cresteti la mediu acum, insa nu uitati sa amestecati non-stop in crema cu telul. La un moment dat veti simti ca se ingroasa crema, ca devine vascoasa. Dati rapid focul la mic si continuati sa amestecati pana crema are consistenta unei maioneze. Nu dureaza mult, cam 15-30 secunde.
6. Luati repede oala de pe foc si puneti-o cu fundul intr-un vas cu apa rece (pregatit dinainte). Continuati sa amestecati cu telul pana se racoreste crema, cam 2-3 minute e de ajuns.
7. Rupeti ciocolata bucati si o puneti la topit pe abur, folositi ciocolata de calitate, ciocolata preferata.
8. Cand e topita complet, adaugati untul si amestecati pana acesta se topeste si el. Turnati repede ciocolata peste crema de vanilie si amestecati energic pana amestecul e omogen.
** eu am impartit crema de vanilie in doua parti egale si una am transformat-o in crema de ciocolata cu lapte si cealalta in crema de ciocolata amaruie; astfel am folosit pentru fiecare parte cate 100 gr ciocolata si 20 gr unt
9. Turnati crema, care e inca calduta, intr-un vas si acoperiti cu folie de plastic, dar aveti grija ca folia sa vina in contact cu crema. Facem asta ca sa nu se faca crusta deasupra.
10. Se pastreaza la frigider pana in momentul in care o folosim.



boti, multumim inca o data pt scrisorica, a avut mare succes, copilu f impresionat ca i-a scris mosul personal si ca stie atatea despre el; a dus-o si la gradi sa se laude


va pup pe toate si spor la pregatiri


EDIT: happy, curaj, hai ca o sa fie bine, nu mai gugali ca iti faci mai mult rau, cand e DPN?


mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David



www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Angi, amidonul este pentru ingrosarea cremei. se poate pune si faina, dar in anumite cazuri se simte gustul de faina in crema. cu amidonul, fiind foarte fin, nu se intampla asa. spor in toate!
Ghiulten, daca acum are dubla circulara, se poate desface... e inca mica. monitorizarea este importanta, adica ecografii. sunt sigura ca totul va fi bine
o zi frumoasa va doresc dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna ziua, inimoaselor.
Inainte de toate, LA MULTI ANI, KIM!
Gabi, am admirat juniorul la serbare si motzata prezenta. Faina serbarea. Abia astept sa duc si eu mandra din dotare la gradinita

Eu am lipsit motivat, am facut un curs de formator, am facut si voluntariat si acum caut mamici sau tinere, somere sau casnice intre 18-60 de ani, nu conteaza ca sunt din mediul urban sau rural, care vor sa faca un curs de croitorie de 5 zile, la sfarsitul carora vor primi o masina de cusut electrica. Cursul e pe fonduri europene, stiu persoane care l-au facut deja si au luat masina acasa.

Daca vreti sa participati sau stiti pe cineva careia vreti sa ii faceti un bine, dati sfoara in tara. Cu cat ne strangem mai repede cu atat mai bine, pentru ca organizatorii inca nu sunt hotarati daca sa aleaga Constanta, Tulcea sau Braila. Vor alege in functie de numarul de persoane inscrise. Daca va tenteaza, intrati aici http://www.proiect-femina.ro/ si inscrieti-va, sau inscrieti pe cele pe care vreti sa le ajutati.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Tutu land

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Uitasem...
happymumy, sper sa fie doar o alarma falsa si totul sa fie bine. Ioana a avut circulara dubla de cordon si totusi s-a nascut normal si fara probleme. Doctorul a fost minunat si nasterea s-a desfasurat fara incidente. Din cate am aflat, e posibil sa se elibereze singur bebe pe parcursul sarcinii. Fruntea sus si gandeste-te ca totul se va rezolva.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Tutu land

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput