Strugurasii de S-O'11 il asteapta pe Mos!!! *18*
Raspunsuri - Pagina 6
ionelamaria spune:
Seara buna
Baietii dorm de multa vreme, eu incerc pe fuga sa scriu un mesaj.. nu stiu cat am sa si reusesc pentru ca se apropie prima trezire a lui Tudor
Zilele astea am fost la cumparaturi cu bebe in wrap si l-a apucat foame... asa ca am alaptat din mers, in magazin... in timp ce-mi umpleam cosul Nimeni nu stia ce se intampla sub wrap... bebe a scos si aerul singur si a adormit dupa masa Iubesc wrapul!!!
May, daca alaptai diresc de la san si nu aveai cantar, habar nu aveai cat manca fata. Tot ce aveai atunci de urmarit era daca e vioaie, uda scutece si creste in greutate. Ei, acesti indicatori sunt ok la ea... deci e perfect atat cat mananca. ce, noi adultii mancam cantitati egale? Eu stiu adulti care abia de gusta ceva si sunt grasuni si altii care infuleca tone( exagerez) si-s bat de slabi...
Daca amesteci laptele din bibe, atunci mananca laptic de toate tipurile odata si e ok asa
ooka, inteleg asta cu nevoia de depozit. eu , daca nu pot sa ma imprietenes deloc cu pompa, prefer sa iau copilul peste tot cu mine ( traiasca Wrapul!!)
Ala, uite Bujo ti-a spus corect. Nu e ok sa schimbi bebe pana nu termina de papat de un san... O lasi sa pape si o treci la celalalt cand e gata. intre timp poti presa cu degetul sanul care curge... se va opri din curs...
Ti-am spsu ca si eu am folosit protectii din alea cand aveam ragade si cand am avut rana infectata la san... ceva mai tarziu. dar foloseam doar 1 protectie la ambii sani daca era cazul sa pape si din sanul 2
racheel imi pare rau ca e asa complicat. Nu poti lua mama si fata cu tine? Stii cum e cu biberonul asta... e greu ca nu-l vrea... dar e cea mai sigura alegere pentru fata... asa ca... vezi si tu partea plina a paharului... e mare si stie ce vrea
Iris_K din pacate eco se face pentru displazie numai in primele saptamani.
irinush4u, ei "balesc " mult pentru ca acum descopera totul cu gurita. Abia si-a descoperit mainile... are ce cerceta tot cu gura. E normal sa fie plini de balute cand ling tot in jur. E posibil sa fie si dintii, dar, cel mai probabil e doar etapa de descoperire cu gurita
pinkysor unele mamici se declara multumite de Galafor sau Galactogil si spun ca au mare efcta. altele insa au spus ca n-au simtit nimic. Cred ca depinde de la mamica la mamica. Cu toate astea, ce spui tu mie imi seamana a "reglarea lactatiei" nu a scaderea ei. Bebe cum se comporta? E multumit dupa ce a papat la san? cat de des suge?
la un moment dat, daca ai sa alaptezi o perioada luuunga sanii vor ajunge sa arate exact ca inainte de sarcina ( sau chiar mai mici... daca esti ca mine) , cu toate astea lapte era... sigur era si destul de mult pentru copil. Repet: aspectul sanului ( mare/mic/tare/moale/cu mamelon in afara/plat sau ombilicat) nu are legatura cu cantitatea de lapte produsa de san/scoasa de bebe
mikka11 corect...
Kora_B spune:
Buna dimineata, fetelor! si la multe lunite bebe-ilor care si-au serbat luna in ultimele 4-5zile de cand nu am mai reusit sa scriu. Scuze, insa in ultima luna ne-am tot luptat cu racelile, pe rand, si am avut si serbarea lui Iannis si cu toata agitatia asta ptr sarbatori nu am reusit sa mai scriu nimic. V-am citit de pe tel cand apucam, dar ioc de scris.
Ah, si sa nu uit,asa cu noaptea in cap, am pregatit frappe cu/fara inghetata si limonada cu miere asa ca va invit cu drag
Noi azi implinim 3 luni -baiat mare ce mai:) Inca nu stiu greutate,lungime, ca Dimitris inca doarme asa ca mai tarziu vin cu raportul (sper sa reusesc azi sa mai intru).
Va citesc si revin.
Va
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
camady spune:
Ningeeeee.A venit iarna............iar eu car si fac bagaje.Noroc cu mama care ma ajuta la curatenie.
camady's baby
May3 spune:
neatza. merci Ionela.
mie mi-a zis pediatru ca ne trimite pe la 3 luni la eco de displazie. n-a zis nimic de primele sapt.
la multe lunite, Dimitris.
pitica mea iar a avut mancarici in fundulet azi noapte.
s-a trezit la 1 jumate, la 4 si la 6 jumate. i-am dat tzatzi de fiecare data si a adormit la l
oc, dar a avut toata noaptea somn agitat cu dat din maini si din picioare. n-am prea putut sa dorm pe langa ea ca ma asteptam mereu sa se trezeasca...
ancaroro spune:
Neatza.
Si noi la 6 saptamani am facut eco la sold. Asa ne-a recomandat de la spital. Cand ma duc eu la control sa ii faca si lui eco. Eu inca nu am ajuns la control
LenaC spune:
Neata,
Ooka, cum a fost la concert?
Racheel, mai e un pic. Sa vezi ce bine o sa va fie la casa noua :)
Iris, eu cred k mai bine mergi inainte de 4 luni ca sa faci ecografie de sold, mi se pare mult mai ok decat radiografia.
Eu stiu ca ecografia de sold se face pana mai tarziu. Este o mamica pe alt forum care are bebe de 4 luni si a facut recent eco de sold. Cel mai bine e sa suni la un cabinet si sa intrebi :)
Eu nu as face radiografie, mai ales daca nu exista suspiciuni.
Mersic Alina, Pinky o sa incerc si eu Puffies :)
Faptul ca iese kk e universal valabil :)))
Pinky, la manduca e o idee buna sa mai astepti. Dar daca tace atunci cand iesi afara e ok. Maia cand o imbrac face o tragedie, dar cum ajunge afara tace si face nani. Noi acum mergem cu carutul, dar avem o manduca pe drum. Va anunt si eu cum e :) Abia astept
Irinush4u, tare e scumpel mos Craciun
Mikka, mersic. Erau haioase pozele si am zis sa fac un filmulet :)
Kora, eu ma servesc cu o limonada
Camady, sa va fie de bine ninsoarea... noi in Iasi mai asteptam
spor la bagaje
seidana spune:
Neatza..
si la noi ningeee...
La eco tot pe la 6-7 sapt am fost...
La multe lunite
DIMITRIS .. de Kora
RONALD... de Elly
ANDREI.. de Andreea T
MARTIN.. de Lai
...........................................................................
...........................................................................
LenaC spune:
La multe lunite Roland, Andrei, Martin si Dimitris !!!
Azi avem numai baietei sarbatoriti :)
mikka11 spune:
neata
urez si eu la multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi!!!!sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!
may si la noi a fost o noapte agitata, Mariuca mea s-a trezit la 11, la 3, la 4 si de la 4 jumate nu a mai dormit, numai a scancit, nu stiu ce a avut.sunt chioara de somn.
la noi ploua..
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
mikka11 spune:
Lena ti-ai luat manduca pana la urma? sa o stapaniti sanatosi !
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)