Strugurasii de S-O'11 il asteapta pe Mos!!! *18*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Salut si eu mamicile!

Sei, ma bucur ca esti din nou bine, era clar ca papusa ta nu are nimic, dar asa suntem noi, avem tendinta sa ne stresam din orice are legatura cu sanatatea micutilor nostri.

La Multi Ani bebeilor care fac 3-4 luni.

Si a mea face peste cateva zile 3 lunite!
E tare galagioasa matzuca mea. Tipa, zambeste, rade cu zgomot, ne cearta, etc. E asa o traire frumoasa si unica cand o observ cum se schimba de la o zi la alta! Si e o grasuna. Acum cateva zile avea deja 5.800, dar nici nu ma mir, ca mananca mult, are 5 mese/zi a cate 160 ml/masa. Noaptea doarme f bine, de pe la 9-10 pana la 7 dim. Se simte ca nu mai doarme asa mult ziua, pentru ca doarme mult noaptea. E foarte foarte atenta mai nou la jucarii, treaba asta a venit f brusc pentru ca pana acu'cateva zile nu avea nicio treaba cu jucariile.

Cam astea sunt noutatile.
Dr. mea a zis sa fac radiografie pt. displazia de sold, la ortoped, intre 4-6 luni. Voi ati facut treaba asta? Eco'sau radiografie ???

Mamica de ANTONIA (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bunny.. de abia astept sa fac si eu prajituri cu elena si sa uplem bucataria cu faina..
eu am mancat para , nu ea.. dar ea a avut colicile..

Iris felicitari pt grasulina.. da asa suntem noi.. mie imi e ciiuda ca eu era relax.. o isterica (care ar merita un pumn) m-a panicat

...........................................................................
...........................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Marina, la ce farmacie ai gasit suzetele pana la urma?

la multe lunite sarbatoritilor.

pitica mea apoi a mai mancat 30 de ml si a facut la o masa 100 si inca una la 6 de 150. e cu toane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

May, referior la suzeta, a mea e dependenta.. dar nu ma dranjeaza ca deja cand o vad ca isi duce pumnutul la gurita mor, nu vreau sa-si suga degetul pt. nimic in lume :(.

Nu stiu ce suzeta are, de la ce firma e, dar nu e din aia "tocita"intr-o parte, e din aia normala. Tipul ala de suzeta cum ai pus tu link nu le-a vrut nicicum, parca isi facea si scarba de la ele.

Mamica de ANTONIA (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

a mea scuipa suzeta.
i-o dau doar la colici si cand iesim afara ca altfel trezeste tot blocul
si oricum la 5 min o scuipa, eu i-o pun si tot asa.
nu i-as da-o deloc dar tipa rau de tot la colici :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

LenaC.... eu am folosit PUFFIS si ma declar multumita de ei...2 bax am folosit dar ultima data nu am gasit la ERA si am luat pampers 2 baxuri... mare greseala... nu imi plac deloc.

poate gasesc pe cineva care foloseste nr 3 la pampers sa dau macar un bax sa trec iar pe puffis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

buna seara,

intr-adevar cu noi dzeu a mai facut o minune.am scapat de durerile de burtica.acum ma pot bucura si eu de cel mic.avem si un program frumos, mancam bine,facem kk zilnic desi am renuntat la debridat.
se pare insa ca ne ies mugurii la dintisori pentru ca suntem plini de bale.radem , pedalam, ne jucam.
ma mai supar pe parinti ca pleaca la munca dar cand vin in 10 minute ii iert.
am pus si noi cateva poze imbracati in mos craciun, oricare dintre ele poate fi pusa in bradut.

inca nu am reusit sa intru in spiritul sarbatorilor.de cand mama nu mai este parca sarbatorile nu mai au acelasi farmec.toate colindele ma duc cu gandul la parinti.tata nu mai e de 7 ani, mama de 2.

evident ca pentru minunile din viata noastra incerc sa intru in spirit.dar mi-e greu.dragostea pentru parinti nu are legatura cu cea pentru copii.
poate mi-e dor sa fiu copil.nustiu..
mi-e dor sa spun mama si tata.

viata e grea, si am fost obligati sa ne maturizam un pic fortat.

in fine ...suntem aici.citim , ne bucuram de fiecare realizare,ne intristam la fiecare grija.

va pupam pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Alayna dar de ce pui silicon la ambii sani cand suge? Eu la cel la care nu suge pun un tampon absorbant si cand vine valul de lapte pun si degetul sa faca dop. Asta ca sa nu curga laptele degeaba. Si in cateva minute oricum nu mai curge garla. Eu o las pana termina sanu, ca altfel, se satura daca o tot foiesc si nu apuca sa manance si lapte gras. Si in plus, tot ce-i posibil s-o agiti si sa se enerveza daca o tot muti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

La multe lunite Mara de Lore!!!
La multe lunite Maria Clara de Alex!!!
La multe lunite Maria Alexandra de Mikka!!!

Sei, da la Cluj venim dar nu direct mai oprim si prin Sebes si Blaj ! Sper sa prindem vreme buna!

Lena, eu folosesc Pufies. Mi se par ok, absorb bine, nu miros a chimicale. Am patit sa iasa kaki de cateva ori. Acum am luat sa incerc si Libero sa vad cum sunt astea.

Eu azi am facut cumparaturi! am luat cadouri pentru toata lumea a fost asa de greu

Legat de manduca, al meu bebe nu mai sta in manduca (de fapt nu a stat de la inceput f fericit acolo )... adica atunci cand il pun plange, nu-i place ca-i este cald, daca incep sa ma plimb cu el si mai ales daca reusesc sa ies afara atunci e ok, nu mai plange Am vb cu o prietena, si ea are manduca si zicea ca ea m-ar sfatui sa incer doar pe la 5 luni pt ca atunci sta mai comod copilul in ea... ea zice ca acum ar fi prea mic bebe pt manduca, sa incerc mai bine cu wrap-ul. Pe de alta parte Mikka tu ziceai ca Mariei ii place nu?

Fetelor voi ati folosit sau folositi Galafor sau Galactogil? Pe mine m-ar interesa daca au efect. Ionela tu stii ceva de pastilele aste pt stimularea lactatiei? Oare sunt safe? Mie de cateva zile nu mai imi curg sanii ca mai demult si ma gandeam sa nu cumva sa fi scazut lapticul . Ce s-a schimbat? Eu cred ca doar faptul ca doarme toata noaptea, deci si-a eliminat masa de la 5 dim.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

buna seara,fete dragi!
multumim mult pt urari!

Lena,superb colajul de fotografii cu Maia mica de pe youtube

Pinkysor, Mariuca sta in Manduca...ea plange cand o imbrac dar cand o pun acolo si o legan de 3-4 ori se linisteste...o fi si de la faptul ca e mai voinica si sta comod acolo?

Eu am luat Galafor...nu stiu ce sa zic de el ca lapte aveam oricum atunci cand am luat. Fetele pe aici spuneau ca e bun.Fina mea a luat Galactogil si a spus ca in mod clar i-a cresct lactatia, a fost evident.

Sa stii ca nici mie nu imi mai curg sanii ca la inceput, dar lapte e, cred ca s-a reglat lactatia...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput