Strugurasii de S-O'11 il asteapta pe Mos!!! *18*
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiasi spune:
Sei, sigur
la mine pe dulap troneaza un picior de porc(jamon din spania trimis de var'miu). Cand ma uit la el simt ca vine craciunul![]()
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LenaC Ionela, intrebare: daca pitica papa la un san bine bine, apoi peste putin timp vrea sa pape... eu ii dau celalalt san, dar ea mananca doar un pic...sa zic o treime sau jumatate. de unde ii dau tura urmatoare? Lena - fericita a MaieiBebe Maia - 8 oct 2011 |
De la cel "neterminat"

Fetele... eu cred ca iar am ratat intrebari... Daca e asa si mai sunt valabile, le puteti repeta?
ionelamaria spune:
In principiu, pe vreme rece organismului ii scade imunitatea si cumva ia mai usor virusi/bacterii. cam asta e cu raceala...
Altfel cum se explica faptul ca eu tratez rosu in gat cu INGHETATA indiferent de sezon? ![]()
( edit: rosu in gat nu e tot una cu raceala, stiu, doar ca se face cam pe acelasi principiu)
Dbunny spune:
| citat din mesajul lui seidana Bunny.. poze de la serbare? cum a fost? |
mi-a trebuit ceva timp sa asimilez serbarile de la gradinitele spaniolesti. Nu se aseamana cu nimic cu cele romanesti. Bila neagra pt Spania. Aici nimeni cu streseaza cica copilul sa invete o poezie.si nimeni nu se streseaza sa faca ceva in grup, asa ca, cand vine Craciunul sau sfarsit de an scolar...se urca cele 3 clase de copii pe scena(6o copii), o duamna apasa on pe buton-ul cd-ului si copiii gesticuleaza la greu...mai si canta, dar nimeni nu opreste casetofonu
...deci, dupa umila mea parere, serbarile astea nu fac nici 2 bani.wow lali cata mancare!! ar plesni fierea-n mine! si ficatii
LenaC spune:
| citat din mesajul lui seidana Lena.. eu am fost la shoping.. am facut doar rafaello.. Bunny.. poze de la serbare? cum a fost? Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) ![]() |
[emoticon_respir_usurata]
seidana spune:
Lena ca sa respiro si mai usurata.. in meniu azi pizza... de Craciun am hotarat sa mergem la ai mei in 25, la socrii in 26.. deci nu gatesc
, fac doar prajiturile.. insa gatesc de anul nou ca vin toti la noi...
Bunny.. aiurea cu serbarile astea... pe de-o parte nu streseaza copilul, dar pe de alta parte stresul ofera satisfactie atat micutilor cat si parintilor
Kora_B spune:
Seara buna, fetelor!
Intrai si eu sa va citesc, dar de retinut nu am retinut iar prea multe
Am vazut ca vb de scutece de unica folosinta. Eu am folosit multe marci la Iannis: pampers, huggies, puffies, happy, libero, inca unele care seamana cu libero - mai ieftine insa-dar nu-mi aduc aminte numele lor.
Acum la Dimitris am folosit Huggies (1 si 2), Happy - mi s-au parut cam batoase cele din lotul actual fatsa de cele folosite la Iannis, Libero si Pampers. Le prefer pe cele Libero.
Despre creme, eu il dau pe Dimitris cu crema de galbenele sau cu ulei de masline (din cel de la botez). Cand era iritat la fundulet foloseam Bepanthen si o crema pe baza de zinc.
Lena, super link-urile cu dedicatia si cu 'ta-su-blog de tata'![]()
Ionela, am vazut pozele cu baietii tai. Sunt niste dragalasi! Ai o familie minunata
Iti doresc mult succes cu acreditarea

Sei, ziceai intr-un post acum vreo 2 capitole (parca) de poze cu baietii mei
o sa incerc sa-i 'prind' pe amandoi in poza si postez pe grup. Poate acum de sarbatori reusesc asta![]()
Lali, cata mancare faci!!! Eu zau ca nu stiu cum de reusesti sa le faci pe toate cu amandoi copii acasa! Eu il am pe Ianni la gradi in timpul zilei si vreo 2 zile pe saptamana vine o tanti vreo 3 ore sa stea cu DImitris sa apuc sa mai fac una alta prin casa, dar tot simt ca nu ajung la liman. Zi-mi si mie secretul tau! 
S-a trezit Dimitris.Revin
mamica de Iannis
2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Kora_B spune:
Oanab, la vara si eu tot prin parcul tabacariei o sa fiu cu baietii, cand venim in Ct
Sotul e din Ct, iar socrii stau chiar peste drum de parc. Abia astept sa vin in Ct, tare mult imi place
Cum vine vremea frumoasa cum m-am si infiintat acolo
Sper sa ne vedem in parc cu copilasii si cu Lali, da,Lali?

| citat din mesajul lui oanab04 Buna ziua strugurasi si strugurase! Lali nu stiu daca avem si noi poza in bradut ca nu am apucat sa ma uit la tot bradutul dar daca nu poti sa iei de pe grup ce poza vrei, o sa mai pun si altele dar deocamdata suntem f ocupate cu sarbatorile si cu pregatirile pt botez. Ma intrebasei unde stau, eu stau la iesire din Cta spre Ovidiu, langa Penny, acum iesim mai mult pe langa bloc afara dar de la primavara in parcul tabacariei o sa ne facem veacul. ![]() tuturor si la multe lunite strugurasilor care au implinit lunite zilele astea.O minune a aparut in viata mea - Amalia (17.09.2011) |
mamica de Iannis (25.02.2009)i + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Kora_B spune:
May, ti-am spus cat de mult imi place de fetita ta? Mi se par bestiale ipostazele in care o prinzi in poza
Si de cate ori vad poza pe care o ai la avatar acum, imi vine sa pup ecranul
mamica de Iannis (25.02.2009)i + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

fericita a Maiei