Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
Gliana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue nu stiu cum sa l fac pe iustin sa se joace mai mult cu jucariile si mai putin cu mine, ca nu e interesat mai deloc de jucarii, vreau doar cu mine sa se joace si uneori n am chef si vreau sa fac si altceva...:((( ca acum de ex. am de facut urgent o chestie si m a innebunit, sta si chitaie, arunca jucariile din mana si vrea sa l iau in brate. e normal ca la 5 luni sa NU fie interesat de jucarii? _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Cristina mea nu s-a jucat cu jucarii deloc. abia in clasa a IV-a a inceput sa colectioneze papusile barby si le coafa:)))
Gliana spune:
citat din mesajul lui crudiutalida Salutari si de la noi!Am terminat curatenia de sarbatori,cu papica nu ma stresez ca facem craciunul la mama si a zis ca pregateste ea tot...si ne asteapta pe totiasa ca am scapat Avem si noi cateva nopti de cand ne trezim de 4-5 ori pe noapte asa ca dimineata sunt zombii...o fi puseu?mi-e dor de noptile in care se culca la 22-23 si se trezea la 5:30 sa pape si apoi la 7-8 Va pup ca s-a trezit bandita Talida,cea mai fericita mamica de Maria Alexandra(22 august 2011) |
Heiii, macar ai terminat curatenia ce mai conteaza cate ore dormiti
Gliana spune:
citat din mesajul lui Babylicious Superb ai scris, Florina! Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011) |
subscriu
Gliana spune:
citat din mesajul lui babyblue stiu florina, asa e cum spui tu. ma bucur oricum ca dc nu de foame face asa, inseamna ca este altceva, poate o dependenta de tine, de pieptul tau si cu asta nu prea ai ce face.:) iustin e dependent sa ma joc cu el, sa petrec timp cu el. si mi trebuie multa energie pt asta.:) _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Paii la voi este energieee la greu ca se doarme noaptea
Roberta84 spune:
Lissa , Cristelle multumesc de raspuns. oare sa fie si la noi alarma falsa , ca tot asa se vede punctul alb..
Florina.
Ramona , Gabriel este super interesat de jucarii daca stau si eu langa ele , daca nu le arunca in toate directiile. e un mare chin momentul cand trebuie sa ma mulg si el vrea joaca , nu sta deloc numai cu jucariile .
Cand vad ca vine sotul acasa mai devreme ma bucur ca un copil mic , desi stiu ca asta inseamna bani mai putini , pt ca are programul de dupa-amiaza in functie de urgente , si banii tot la fel.Dar tare bine imi prinde ca mai sta si el cu fii-su sa ma mulg si eu in liniste.
Gliana spune:
citat din mesajul lui crudiutalida Asa e Gliana... Somn ??? Ce-i ala???????? Talida,cea mai fericita mamica de Maria Alexandra(22 august 2011) |
da chiar, ce e ala????
Roberta84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gliana
da chiar, ce e aia???? mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
chestia aia care o faceati noaptea inainte sa aveti bebei:)))
Gliana spune:
citat din mesajul lui Roberta84 .Dar tare bine imi prinde ca mai sta si el cu fii-su sa ma mulg si eu in liniste. fericita de Gabriel ( 14.07. 2011) Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri ! |
fataaa si tu te mulgi mereu ca mine? mai ai lapte?
eu scot 80,100 ml la 4 ore, noaptea mai mult, 120, 150 ml dar beau 3 l ceai si pastile la greu...
corry_28 spune:
citat din mesajul lui babyblue nu stiu cum sa l fac pe iustin sa se joace mai mult cu jucariile si mai putin cu mine, ca nu e interesat mai deloc de jucarii, vreau doar cu mine sa se joace si uneori n am chef si vreau sa fac si altceva...:((( ca acum de ex. am de facut urgent o chestie si m a innebunit, sta si chitaie, arunca jucariile din mana si vrea sa l iau in brate. e normal ca la 5 luni sa NU fie interesat de jucarii? _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Idem!!!
Nu pot face nimic, ca vor in brate!
Se plictisesc f repede de jucarii si incep ca planga pentru a-i lua in brate.Pe paturica de activitai stau MAXIM 15 min....