Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)
Raspunsuri - Pagina 22
DadaIna spune:
Pupicei fetelor!
clau la 4 lunite o singura intepatura se face.La 6 lunite iar se fac 2.Cat priveste optionalele eu spun un mare NU!!!Nici cu astea de la stat nu prea am fost de acord sa le fac insa ce am facut noi cat am fost mici ii fac si gazutei.Aparatul ala e fain pentru abdomene.Adica te ajuta sa le faci mai usor ca si ceea ce am eu.
LenaC felicitari pentru micuta crestina!
Eu abdomenele cu aparatul asta le fac:
http://www.youtube.com/watch?v=0Ve-7_l4q2g&feature=related
Am insa un model putin mai nou ce are si niste pedale pentru bicicleta insa nu folosesc partea cu pedale.Prefer sa pedalez pe bicicleta normala de gimnastica.
claumarcoci spune:
Dada cu astea de la tv m-am lamurit, am vreo 3 si nu folosesc niciuna, le-am dus acasa la Durau ca ocupau spatiu degeaba. Sper sa-l folosesc pe asta suficient ca altfel sotul mi-l arunca .
De azi pap sanatos , sau macar sper, asa zic in fiecare luni, cu toate ca se zice ca nu merge de lunea
Nu reusesc sa trimit cartea ca e mai mare si nici sa-i fac slit nu rteusesc ,ma mai chinui si anunt cand reusesc ceva.
Azi m-am jucat cu bb si l-am intors pe-o parte si el mititelu si-a tras genunchii si a pus o mana pe pat si da-i hopa sus , bine doar gestul dar era asa scumpel.
DadaIna spune:
Eu chiar am o camera cu aparate, am luate de la tv 3 din ele si fac si eu si sotul.De ce te-ai lamurit cu ele?Eu sunt foarte multumita. Daca nu lucrezi cu ele inteleg, insa pentru mine sunt eficiente pentru ca ma tin de treaba.
Am de la tv: leg magic,aparatul ala de masaj cu centuri si asta de abdomene.Luate separat am bicicleta fitness si bicicleta eliptica, stepper si inca un banc de lucru mare cu mai multe chestii, mai mult sotul face la el pentru musculatura.Cu atatea in casa eu nici nu am ce cauta la sala numai sa am dispozitia necesara sa fac.Mai aveam inca o banca de lucru pentru gantere mici insa am dat-o ca nu mai aveam spatiu.Si in plus chestii mici:minge,salteluta,coarda, gantere mici etc.
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC NEata si de la noi Claudia, multumim mult !!! Reduceri la Z... pe 9 inclusiv? Clau, eu vreau pdf-ul :D Si eu stiu ca la 4 luni e doar o intepatura. Eu nu am facut nici un vaccin suplimentar. Cori, si eu raportez 53 kg la 1.62, dar o burta huge Dada... esti tare la abdomene... eu maxim 20 Iulia, multumim. ce mai face bb Andrei? Nico, bafta la examene !!! Despre noi, Pe 7 am facut botezul, a fost mult mai bine decat m-am asteptat. La 3 luni fara 2 sapt aveam 5600 si nu stiu cati centimetri. o sa o masor azi maine. Nu mai avem cantarul asa k de acum inainte ne bazam pe instinctul mamei :P Totusi o sa ii fac zilele astea analiza la kk pentru k tot e verde cateodata... Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
LENA sa va fie de bine mica crestina! Si tu stai f bine cu greutatea eu am 10 in plus si bebelina MAYA sta bine cu greutatea ,ANDREI la 3 luni avea 6 kg .Andrei face bine ,e cuminte ii mai ies bubite ,il dau cu crema ,ii trec ,mai face kk verde ,mai gelatinos cateodata dar nu am intrat in panica miroase la fel .Azi am iesit putin afara dar nu am stat decat 30 de minute ca batea vantul tare .sa vezi ce a facut sotul ieri ,l-a pus pe Andrei in fundulet si l-a lasat asa ..si el a stat 2 secunde dupa care s-a dus intr-o parte ,l-am certat sa nu-i mai faca asa ca e cam devreme .
Azi am facut foamea ,ma doare capuu de foame ce imi e ,maine o sa mananc mai consistent ,sper sa nu se imputineze lapticul ca ma ia sotul la roata
la fete
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielita81 Am o intrebare:cum pot intra si eu pe mail-ul comun? vad ca postati chestii f f importante si interesante. |
Gabriela, ai Pm!
LenaC spune:
Multumesc pentru felicitari Dada, Iulia!!!
Iulia, intr-adevar e devreme pentru fundulet. Noi nu mai avem treaba cu bubitele, de cateva saptamani nu au mai aparut deloc. La botez am papat tort cu ciocolata si a fost ok. In seara asta am incercat si kinder pinguin, desertul meu din perioada sarcinii, sper sa fie ok.
Daca o sa fie ok, o sa imi iau o ciocolata
Gabrielita81 spune:
Mada nu am dar sincer tre sa-mi explici mai exact...spre rusinea mea nu am idee cum...
gravidacori spune:
LENA, ciocolata e desertul meu, am mancat intr-o zi o tabelta intreaga,asa am simtit,de kinder nu mai zic, intr-o seara am papat 2 oua kinder si un kinder pinguin. ma ia cateodata o nebunie de asta de rad tot ce e ciocolata prin casa! nu s-a intamplat nimic,da stiu ca nu e tocmai ok.ce sa fac , imi plac dulciurile
claumarcoci spune:
Neatza fetele
Noi cred ca suntem la puseu , am citit aku iar informatia si se potriveste cu ce face bebele meu, nu stiu ce sa mai fac ca in max 5 min se plictiseste, si trebuie sa incerc ceva nou,dar rabdarea mea a ajuns la nivel minim si nu e decat ziua a treia zi, plus ca daca nu plange tipa, ca de si-a descoperit glascioru
In leagan nu-i place, in patut nu, in pat nu, deci jos NU, in brate DA , dar si acolo plange..Nimic din ce-l amuza inainte acum nu-i mai place, plus ca ma imita uneori si e asa scumpel ..
Cori si eu rad cate o cioco odata , pur si simplu organismul cere numai dulce si nu ma pot opri , parca as fi drogata , oricum trebuie sa ma opresc ca in iulie am nunta si tre sa incap in rochie
A fost cineva la Z? sunt reduceri, ce ati luat frumos? Eu astept sa intre alocatia , sper sa mai gasesc jacheta care am vazut-o
Ne pregatim de plimbare,