Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata,
De azi intru in sesiune , tineti-mi pumnii . Deja ma doare capul , de fapt toata noaptea m-a durut . O saptamana frumoasa si plina de zambete sa aveti !

Asteptand minunea mea ... +37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Buna dimineata,
De azi intru in sesiune , tineti-mi pumnii . Deja ma doare capul , de fapt toata noaptea m-a durut . O saptamana frumoasa si plina de zambete sa aveti !

Multa bafta, spor la invatat , scoate si tu burtica la inaintare poate iti mai pune un pct doua (unde se poate).

( PS. Parca mi-e dor si mie de-o sesiune de aia nebuna cu ex cu muulte credite )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Clau poti veni sa ma ajuti, daca vrei...sunt in anul 4 la AC si sesiunea asta e horror ... am cosmaruri cu "sisteme de vedere artificiala" si cu "ingineria reglarii automate " ... + lucrarea de licenta

Mergi la inceput

Tot eu
Trebuie sa facem vaccinul de 4 luni, am inteles ca e tot cu 2 intepaturi, vroiam sa intreb voi ati mai facut vreun vaccin optional?
O mamica mi-a zis de Rotarix, dar la prima cautare pe google am gasit"vaccinul ucigas", ceva sfaturi

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

CLAU, cum cu 2intepaturi la 4 luni? noi la 4 luni am facut doar intr-un picior, si la 6 au fost in ambele picioruse.nu am facut decat ce e de la stat.

Mergi la inceput

NICO, multa bafta, iti va purta noroc si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

NEata si de la noi

Claudia, multumim mult !!!
Reduceri la Z... pe 9 inclusiv?
Clau, eu vreau pdf-ul :D
Si eu stiu ca la 4 luni e doar o intepatura.
Eu nu am facut nici un vaccin suplimentar.

Cori, si eu raportez 53 kg la 1.62, dar o burta huge

Dada... esti tare la abdomene... eu maxim 20

Iulia, multumim. ce mai face bb Andrei?

Nico, bafta la examene !!!

Despre noi,
Pe 7 am facut botezul, a fost mult mai bine decat m-am asteptat.
La 3 luni fara 2 sapt aveam 5600 si nu stiu cati centimetri. o sa o masor azi maine. Nu mai avem cantarul asa k de acum inainte ne bazam pe instinctul mamei :P
Totusi o sa ii fac zilele astea analiza la kk pentru k tot e verde cateodata...

Mergi la inceput

Nu stiu de ce am retinut eu 2 intepaturi
Lena sa va traiasca mica crestina, da de pe 9-15 sunt reduceri.
Daca pun alocatia azi poate mergem si noi .
Nico te-as ajuta cu mare placere, numai ca eu facusi ETC si terminasi aku 8 ani,asa ca nu prea stiu mare lucru. Aseara ma certam cu sot ca nu stiam sa rez o ec de gr 2 ca la carte .
AM vb cu doctorita intre timp si a zic ca nu recomanda decat la 2 ani cand il duc la cresa Prevnar ca e ptr otite,meningita,in rest pana atunci cele de la stat sunt suficiente.
Incep sa ne pregatim de plimbare, ca am un bb plangacios de juma de ora, numai twinkel twinkel il linisteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Felicitari fetelor sunteti manechine!!!!!!!!!daca va spun cate kg am eu(75kgsi 1.65m)Datorita problemelor mele cu greutatea fetei nu am mai avut grija kg probabil le voi da jos deocamdata ma bucur ca e fata bine.Am o intrebare:cum pot intra si eu pe mail-ul comun? vad ca postati chestii f f importante si interesante.

Mergi la inceput

LENA, EXACT ASA SUNT SI EU, UN BAT CU BURTA.PROBABIL ABDOMENELE SUNT INDICATE IN SITUATIA ASTA.MA APUC CURAND, SPER PANA DA CALDURA SA AM ABDOMEN NU BURTA

Mergi la inceput