Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)
Raspunsuri - Pagina 23
LenaC spune:
Eu am fost la Z, si am shoppingait
Mersic de pont Claudia :*
Sa te grabesti ca era multa lume. S-ar putea sa nu mai gasesti ce vrei...
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Neatza fetele Noi cred ca suntem la puseu , am citit aku iar informatia si se potriveste cu ce face bebele meu, nu stiu ce sa mai fac ca in max 5 min se plictiseste, si trebuie sa incerc ceva nou,dar rabdarea mea a ajuns la nivel minim si nu e decat ziua a treia zi, plus ca daca nu plange tipa, ca de si-a descoperit glascioru In leagan nu-i place, in patut nu, in pat nu, deci jos NU, in brate DA , dar si acolo plange..Nimic din ce-l amuza inainte acum nu-i mai place, plus ca ma imita uneori si e asa scumpel .. Cori si eu rad cate o cioco odata , pur si simplu organismul cere numai dulce si nu ma pot opri , parca as fi drogata , oricum trebuie sa ma opresc ca in iulie am nunta si tre sa incap in rochie A fost cineva la Z? sunt reduceri, ce ati luat frumos? Eu astept sa intre alocatia , sper sa mai gasesc jacheta care am vazut-o Ne pregatim de plimbare, Mami fericita de David 12.09.11 |
Mai exista puseu si la varsta asta ? si ANDREI al meu a fost indispus azi ,maraici ,nimic nu-i convenea decat in brate si plimbat prin casa ,dupa masa de la ora 18 s-a mai linistit ,adica doarme.
Auziti ,dar unde e Z asta?
gravidacori spune:
IULIA, magazinul de copii Z este in carefour felicia, prin fata caselor de marcat.
ce ati cumparat frumos si bun la pret fetelor ?
madline82 spune:
Gabrielia, trebuie sa intri in contul tau, deci te loghezi si apoi te duci al mesaje provate si le activezi..acuam nu mai stiu exact pasii..dar sper sa te descurci.
Simonik21 spune:
Buna ziua mamici! Nico ce mai faci....bebele ce face? Ceva semne k ar vrea sa isi faca aparitia?:D Spor in continuare cu examenele.
cu 34+
claumarcoci spune:
Iulia ma bucur ca macar bb Andrei si-a revenit
Simonik bb tau ce face akusica faceti cunostinta, o sa fie martisorul tau , scuze daca nu am retinut dar cum il cheama ?
Nico spor la invatat
Lena ce ai cumparat frumos de la Z?
Noi cred ca ajungem in seara asta, sper , ca daca tati vine tarziu acasa nu am masina si cu taxi si cu bb nu ies
De ieri iar am migrena si asa ma tine 3 zile si am si bb care tipa si plange toata ziua, deci incerc sa fiu zen .
PS Cine stie sa faca cap nou
LenaC spune:
Eu am luat asa:
body cu mesaje 9,5 ron
body cu guleras pentru rochita 13 ron
pijamaluta 37 ron
ciorapei 13 ron
jucarie cub de plus 17 ron
cam astea.
zicea Madline k a fost azi si cica au reducere doar la unele produse... probabil au avut multi cumparatori si s-au shmecherit.
Capitol as sti sti eu sa fac, problema e k tb continutul la primul mesaj, care il are doar Ionela, k ea l-a facut si ea poate da edit :d