Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Eu am fost la Z, si am shoppingait
Mersic de pont Claudia :*

Sa te grabesti ca era multa lume. S-ar putea sa nu mai gasesti ce vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Neatza fetele
Noi cred ca suntem la puseu , am citit aku iar informatia si se potriveste cu ce face bebele meu, nu stiu ce sa mai fac ca in max 5 min se plictiseste, si trebuie sa incerc ceva nou,dar rabdarea mea a ajuns la nivel minim si nu e decat ziua a treia zi, plus ca daca nu plange tipa, ca de si-a descoperit glascioru
In leagan nu-i place, in patut nu, in pat nu, deci jos NU, in brate DA , dar si acolo plange..Nimic din ce-l amuza inainte acum nu-i mai place, plus ca ma imita uneori si e asa scumpel ..

Cori si eu rad cate o cioco odata , pur si simplu organismul cere numai dulce si nu ma pot opri , parca as fi drogata , oricum trebuie sa ma opresc ca in iulie am nunta si tre sa incap in rochie
A fost cineva la Z? sunt reduceri, ce ati luat frumos? Eu astept sa intre alocatia , sper sa mai gasesc jacheta care am vazut-o
Ne pregatim de plimbare,

Mami fericita de David 12.09.11

Mai exista puseu si la varsta asta ? si ANDREI al meu a fost indispus azi ,maraici ,nimic nu-i convenea decat in brate si plimbat prin casa ,dupa masa de la ora 18 s-a mai linistit ,adica doarme.
Auziti ,dar unde e Z asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

IULIA, magazinul de copii Z este in carefour felicia, prin fata caselor de marcat.
ce ati cumparat frumos si bun la pret fetelor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Gabrielia, trebuie sa intri in contul tau, deci te loghezi si apoi te duci al mesaje provate si le activezi..acuam nu mai stiu exact pasii..dar sper sa te descurci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

multumesc pt indrumari fetelor ! Azi si-a revenit bebe al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Buna ziua mamici! Nico ce mai faci....bebele ce face? Ceva semne k ar vrea sa isi faca aparitia?:D Spor in continuare cu examenele.

cu 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Iulia ma bucur ca macar bb Andrei si-a revenit
Simonik bb tau ce face akusica faceti cunostinta, o sa fie martisorul tau , scuze daca nu am retinut dar cum il cheama ?
Nico spor la invatat
Lena ce ai cumparat frumos de la Z?
Noi cred ca ajungem in seara asta, sper , ca daca tati vine tarziu acasa nu am masina si cu taxi si cu bb nu ies
De ieri iar am migrena si asa ma tine 3 zile si am si bb care tipa si plange toata ziua, deci incerc sa fiu zen .

PS Cine stie sa faca cap nou

Mergi la inceput

Eu am luat asa:

body cu mesaje 9,5 ron
body cu guleras pentru rochita 13 ron
pijamaluta 37 ron
ciorapei 13 ron
jucarie cub de plus 17 ron

cam astea.

zicea Madline k a fost azi si cica au reducere doar la unele produse... probabil au avut multi cumparatori si s-au shmecherit.

Capitol as sti sti eu sa fac, problema e k tb continutul la primul mesaj, care il are doar Ionela, k ea l-a facut si ea poate da edit :d

Mergi la inceput

Stati cumintele k fac un capitol nou . M-am prins cum sa fac :P

Mergi la inceput

Poftim la capitolul 29

Mergi la inceput