Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

M-a luat valu cu petrecerea asta si am uitat sa va spun de analizele mele cele proaste adica sunt anemica ,voi parca tardyferon luati nu va constipa?

Si alta belea am o infectie urinara voi ce stiti afecteaza cu ceva sarcina naturala?

37+ cu baby Rafael-Ioan

Eu iau zilnic tardyferon si nu am treaa cu constipatia.Inainte aveam probleme si de cand cu sarcina nu mai e nici un baiPrimul lucru dimi vizitez tronulsi la fel si de cand cu tardyferonul...inca in primele zile ma duceam si de 2-3 ori de la el

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Olishka multumesc de poze ... am vazut si pe I cu Ana BiancaDe mult nu mai stiam nimic de ele

Neata.Azi nu stiu ce fac ca e o zapada si nu m-as incumeta sa ies pe jos

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata dragelor,

Ileana: m-am emotionat cand mi-ai scris de Chocolat . Mi s-a mai spus, dar ma bucur de fiecare data. Bafta la eco azi si sa fii cu cele mai bune vesti.
Olga: minunate pozele. Ai planuri marete de Craciun - iti doresc sa te tina "curelele". Noi stam cumintei acasa si ne odihnim sper.
Alina: imi pare rau ca nu ti-a fost bine cu antibioticul, dar nu cred ca e bine sa il intrerupi asa. Cat despre miscat - si eu parca tot mai greu cu fiecare zi
Altesa: ti-a interpretat medicul analizele? In sarcina apar modificari la hemoglobina si hematocrit - pe buletinele de analize ele sunt incercuite pentru ca se raporteaza la valorile normale nu de sracina.

Eu personal nu am luat nici o vitamina in sarcina - doar calciu si D la inceput. Acum nu mai iau ca poate provoca contractii. Dar la mine hipocalcemia e dintotdeauna si e cronica.

Cristina: cand am citit cu inducerea am ras cu lacrimi. Si i-am zis barbatului din dotare care bietul nu s-a prins ce e aia inducere . Legat de pariu, eu zic 2011
Bubbles: ma bucur ca totul e bine cu bebita.
Lexi: nu ma uiti cu DPN-ul asa-i?
Beatrix: e un mare luptator bebe Sven. Tare ma bucur ca ia bine in greutate si ca respira asa mult singurel.
Mihaela: nasol cu durerea asta - ca apare tot mai des. Apropos ca va intrebasem de zgomote din burtica: se pare ca nu m-am dilit complet - bebelusilor ff activi sau cu loc putin le pocnesc oscioarele. Am citit pe net despre asta si cica e ok dupa nastere. De cateva ori pe zi, dupa cate o repriza de miscari foarte intense se aude un click din burta

EU acum pe langa lecturile legate de alaptare, m-am apucat sa studiez cum sta treaba cu wrap-ul. Aveti careva experienta, sfaturi? Eu ma si vad scapand pruncul pe jos

Va pupacesc si aveti grija de burtoace,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 31+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Anda - vii la mine dupa ce nasc si iti fac eu demonstratii cate vrei, si cu wrap, si cu sling, si cu mei-tai mai tarziu, cand mai creste. Acuma eu sper sa-mi iau un Manduca, ca am inteles ca e mai ok pentru coloana purtatorului si eu am o problema destul de serioasa la coloana. Dar in prima luna sigur in wrap o sa-l port.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Vin. Ca nici nu imi e clar care pentru ce varsta sunt. Deci pot sa imi comand wrap? Elstic sau neelastic?

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Anda - vii la mine dupa ce nasc si iti fac eu demonstratii cate vrei, si cu wrap, si cu sling, si cu mei-tai mai tarziu, cand mai creste. Acuma eu sper sa-mi iau un Manduca, ca am inteles ca e mai ok pentru coloana purtatorului si eu am o problema destul de serioasa la coloana. Dar in prima luna sigur in wrap o sa-l port.

Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 31+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Carina, bine ca mi-ai amintit. Stiam eu ca am omis ceva, ieri cand am deschis noul capitol. Dar nu mai stiam ce.
Ana, si eu mai am dureri de spate dar nu anunta neaparat inceperea travaliului. Eu la travaliul cu Maria nu am avut nicio durere de spate, doar de burta...
Olga, foarte frumoase pozele, mi se pare superb ca va intalniti mamicile de ghiocei si faceti atatea lucruri frumoase impreuna. Chiar si revelionul impreuna, uau! Felicitari, mai rar asa prietenii.
Cat despre pozele mele, si tu si celelalte fete sunteti niste dragute, dar nu e adevarat, adica eu ma simt fix asa cum ma descriu. Asta e, pana cand voi strange bani si voi prinde curaj sa-mi retusez una-alta, tot asa o sa ma simt.
Iti urez spor la pregatirile de Craciun. Eu nu am in plan nici pe departe sa fac atatea cate faci tu, vreau sa fac ceva sarmale, cozonaci, friptura si piftie (mooor de pofta) iar sotul deja rade de mine si ma intreaba cum imi inchipui eu ca o sa fac toate astea cand, deja dupa o tura de vase spalate, ma doare spatele de mor. Ei, o sa vad eu cum, dar tot vreau sa le fac.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Anda - eu zic sa-ti cumperi ne-elastic. PEntru nou-nascuti e mai comod cel elastic, dar cum se face bebe mai greu, ala elastic nu mai e bun. Eu am wrap elastic, iar pe cand nasti tu, cred ca n-o sa-l mai folosesc, asa ca ti-l pot imprumuta tie, daca nu te descurci cu ala ne-elastic la inceput. E drept ca e cam purtat wrap-ul meu, nu arata prea bine, dar macar prin casa il poti purta, pana te mai obisnuiesti. Eu in wrap stiu ca se pot pune de la o saptamana de viata. Acuma zau ca nu mai tin minte cand am pus-o pe Daria in el.

Vladic
Daria

38+

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cristina, vad ca si tu esti pro-wrap/sling (nici nu stiu care e diferenta intre ele) asa ca vreau sa te intreb ceva, dar sincer: chiar e OK chestia aia pentru bebe? Eu am vazut pe aici wrapuri din astea de o gramada de timp, se pare ca sunt foarte la moda, dar eu sincer nu mi-as pune copilul in asa ceva, mi se pare ca stau atat de chirciti, bietii de ei...Chiar e bine pentru coloana lor, cand peste tot ti se spune "atentie la coloana, nu tineti copilul mai mult de o ora jumate in scoica", etc? Intreb, pentru ca am tot citit despre wrapurile astea dar nu am gasit nimic despre coloana vertebrala a lui bebe, daca pentru coloana lui e bine sau nu. Mie, cum spuneam, mi se pare ca stau fff chirciti copiii in el, asta pe langa ca mi se pare super-mega complicat sistemul de legare... Asa, ar fi foarte practic sa tii copilul acolo si sa trebaluiesti prin casa si sa nici nu te doara spatele cum ma durea pe mine cu port-bebe-ul.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

am fost aseara la serbare unde a fost super...Rares a fost super incantat...o sa pun si poze mai tarziu

lady esti durere cu numele

cristina stiu si io aia cu inducerea...dar al meu era disperat rau...de frica [:-))]

bubles bravo ptr rezultatul bun la echo

altesa si eu am infectia asta urinara si iau atb

ana ma bucur ca ti-au trecut durerile

alina nu fi suparata ca se trateaza si candida

olga super concediu...noi suntem mai cuminti anul asta doar cateva zile al munte...iar de Craciun...credeam ca-s singura care are o tona de invitati...om rezista? ...vine Mosu la noi si o sa fie o droaie de cupilasi

aerilian eu am condus pana in ziua nasterii la Rares deci nu iti face griji...se poate

va pup si va mai citesc ca de scris...azi avem petrecerea ptr cupilais la servici si o sa fie o nebunie

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 29+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

lexi - http://www.continuum-concept.org/reading/spinalStress.html
reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=30&idart=116
http://poarta-ma.blogspot.com/2009/12/cum-sa-nu-tii-copilul-in-sling.html

In ultimul link gasesti mai multe info referitoare la pozitia corecta in mai toate chestiile astea de purtat.

Vladic
Daria

38+

Author unknown

Mergi la inceput