Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
CristinaGoji spune:
No,vad ca unul din site-urile citate e considerat reclama ilegala. Pacat... e un site util.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
38+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
iaura21 spune:
am venit de la eco,biometria e ok ,chiar mai mare cu cateva zile...bebe are peste 3 kg,am vazut-o, e falcoasa ,si data ramane (am decis noi ,eu cu sotul)tot 27 dec. ,eu sper sa aiba macar 3200 sau peste,dar mai ales sa fie bine
am inteles, ca nu am prea citit azi...ca olga are poze noi, abia astepat sa le vad...
citesc din urma si revin...
minunea mea 37+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
anangel_lexi spune:
Cristina, multumesc, m-am uitat pe blogul dat de tine si fix in pozitia aia isi duc muuulte mamici puii. Iar eu, din afara, nu am putut sa nu observ cum coloana micutilor e curbata rau. Multumesc pentru lamuriri. Poate pana la urma o sa incerc si eu unul, cine stie...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
My_Lady0091 spune:
Iaura...yupiiiiiiii!Pun majoretele la incalzit pentru falcoasa mica!
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
catiushor spune:
salutare mamici,
ma bucur din suflet ca bebe Sven progreseaza, un sufletel luptator !!!
noi suntem binisor, m-am stresat mult din cauza pozitiei lui bebe si a cordonului, reusesc sa dorm cam 3 ore pe noapte...dureri de tot felul, si ca la menstruatie, in fata si in spate. tare mi-e teama sa nu se declanseze nasterea cand bebe nu e intors. Si eu sunt genul pe care gandul la cezariana o ingrozeste.
am facut si exercitii pentru intoarcerea lui bebe, insa din cauza durerilor nu le pot continua. maine merg la o moasa sa vedem daca putem face ceva ca sa-l intoarcem.
Mamicile cu bebei intorsi - cum ii sitmiti? se simte tare in partea de jos? cum se simte funduletul? Intreb ca sa imi dau seama ca poate se intoarce iar eu cu mintea mea agitata sa nu observ.
legat de Wrap - cand eram in Brasov m-am intalnit cu mamici care purtau bebei in wrap, sling...inclusiv la 9 luni. Nu le dureau spatele, iar bebeii erau f ok. Unele marsupii sunt croite incorect, din cauza asta dau dureri de spate. Nu vorbesc din experienta proprie ci din ce mi-au spus alte mamici din experienta lor. Si eu am inteles ca Manduca sunt f bune.
Mai revin cand mai pot
o zi frumoasa va doresc !!!
gravidutza 34+ de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
anangel_lexi spune:
Iaura, felicitari pentru vestile bune!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
mihaelaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Lady, rezolvat! Mihaela, ai fost sa vezi parada calusarilor? (am vazut ieri pe Realitatea ca au trecut pe la voi prin oras) de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
Lexi am fost! Si a fost foarte frumoasa parada, cat si jocurile de la Casa de Cultura. Ce-i drept au fost numai cete din jud. Hd, dar noi avem Caluseri in toate zonele tarii. Impreuna cu postul local de radio, pregatesc un material despre portul traditional si ceea ce inseamna Caluserul transilvanean. Va trimit linkul atunci cand va fi gata
Iaura ce ma bucur pt voi! Sa ajute Dumnezeu sa fie sanatoasa tun!
Cati ce exercitii pt intors bebe? Subscriu si eu la intrebarea ta legata de cum simti un bebe intors? Noi nu am mai mers la niciun eco si ma gandesc sa nu mai mergem..Mi-e tare teama de vesti proaste, de cezariana, de circulare de cordon, etc.
Olga
Bubbles noi eram programati sa ajungem in Oradea astazi ca sa-mi vad si eu bunicutza, matusicile, verisorii, nepoteii (toata fam din partea mamei e in Bihor), dar mi-am amintit ca maine e ziua surioarei mele si am amanat. Mi-e frica sa nu pierd zapada. Ce ironie! Altadata ne asaltau oradenii ca ei nu aveau nea, iar anul asta a fugit zapada de mine Sa te bucuri de ea si cand iesiti la bulgarit gandeste-te si la mine
Eu am inceput sa amortesc; noaptea ma odihnesc doar pe partea dreapta, iar spre dimineata imi amorteste soldul. Dorm de pe la ora 2 pana pe la 6 cand incep sa ma rostogolesc de pe un sold pe altul. Mami imi spune ca asa ma pregateste Doamne Doamne pt perioada post-partum cand o sa ma trezeasca pitica.
Mi-au aparut si mie primele picaturi de colostru. M-am bucurat ca un copil si sotul se uita la picaturiile alea ca la a opta minune a lumii. El e mirat de fiecare data cand ni se intampla ceva nou. E atat de "insarcinat" si mult mai responsabil, informat de cat mine. Mi-e asa cand ma supar pe el pt niste nimicuri..
Va pup pe toate cu drag, mare drag!
30+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
bulinuta27 spune:
iaura felicitari pentru vestile bune!...mai e atat de putin pana pe 27
cati ma bucur ca sunteti cat de cat bine...dar nu am inteles cu moasa: ce sa faca ea sa se intoarca bb?
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 29+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anangel_lexi spune:
Mihaela, super! Interesant reportajul pe care vrei sa-l faci!
Exercitiile pentru intoarcerea lui bebe nu-s grele, dar nu se recomanda sa le faci daca ai chiar si cel mai mic semn de disconfort. Te asezi in pozitia 4 labe, dar nu sprijinita pe palme ci pe antebrate, fundul trebuie sa fie cat mai sus, capul eventual culcat intre palme. Stai asa circa 15 minute. Se face cam de 2-3 ori pe zi. L-am facut si eu de vreo 2 ori dar nu am reusit sa stau mai mult de 2-3 minute, incepea sa ma doara capul si sa ametesc. La urmatoarea eco, bebelina era intoarsa. Nu stiu daca datorita exercitiilor sau pentru ca pur si simplu s-a intors ea, dar important e ca e in pozitia in care trebuie sa fie. Despre simtit, eu una nu simt nimic special, adica fara eco nu mi-as da seama daca e cu capul in jos sau nu, mai ales ca eu am o galma marsioara bine (cam cat o portocala) si care se misca mereu , in capul pieptului (noi presupunem ca ala e funduletul dar nu stiu sigur...)
Eu zic ca totusi sa faci eco, daca Doamne fereste e ceva, e mai bine sa stii de pe acum ca sa poti preveni in timpul nasterii, asta e parerea mea, tu faci cum crezi tu ca e mai bine. Dar eu cred ca e totul bine cu pisicuta ta!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Alice_Elena spune:
ileana, suntem bine. bebe e inca la purtator si asa ramane ca nu iese el cand vrea
fac liste de mancaruri pt craciun
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+