Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna seara fete dragi!

Ileana Asa e, intru mai rarut pe forum in ultima vreme..Treburile au ramas la fel (ma refer la cele casnice+Sara+ restul), doar ca eu ma misc muuuuult mai incet, mai greu. Si atunci mi se pare ca nu mai am timp de nimic... Azi, de ex am fost la piata (nu mai condusesem masina de ceva timp), am spalat 5 masini de rufe, am gatit, am schimbat paturile, plus urcat/coborat 2 etaje (din casa) de muuuulte ori (asta ma oboseste fantastic). Si acum sunt franta..
Tu ce faci? Nu trebuia sa mergi azi la dr?

Ylari Iubita, ma bucur nespus pt tine!!! Am tot vrut sa te sun sa vad cum sunteti. Iti doresc sanatate, sa aveti sarbatori minunate!!

Fetele, ma bucur pt vestile bune de la voi, cele care ati fost la control/eco!

De aseara am intrerupt antibioticul. (am luat 4 zile din 7). Sunt asa suparata ca l-am luat...am tot citit ce ati scris voi, am mai citit si pe alte site-uri si consider ca nu trebuia sa iau deloc antib. Se putea rezolva problema in momentul nasterii..
Si vad ca azi am avut o secretie mai abundenta, asa, albicioasa. Eu pana acum aveam secretia incolora, asa ca am impresia ca am facut candida. N-am avut niciodata, am inteles ca trebuie sa ai si mancarimi. Deocamdata nu simt nik, dar astept... Oricum miercuri merg la dr si o sa vad ce imi spune, daca repet analizele, daca imi da ceva pt candida...

Aaaa, si pe langa asta , mi-a fost asa rau de la antib, mi-era greata continuu, nu am putut manca mai numic zilele astea, m-am si deranjat la stomac...urata treaba.

Merg la un dus si pe urma la nani. Va pupacesc pe toate cu drag! Noapte buna!

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Buna seara fetelor!
Am vrut doar sa va intreb daca durerile de spate(de sale si uneori de coloana, in partea de jos) sunt un semn de nastere prematura... (ca eu n-am mai trecut prin travaliu ca sa stiu cum se declanseaza..) Am citit ca incep contractiile cu dureri de spate, dar ca acestea se prelungesc pe mijloc pana in burta, iar eu am doar de spate... Nu sunt de la efort si trag nadejde sa fie de la statul in pat , ca altfel... ma ia cu panica... O mamica ce tocmai a nascut aici, natural, mi-a zis ca a durut-o spatele cateva nopti inainte sa i se rupa apa si de aia intreb... m-a speriat putin, ca as mai avea 2 sapt totusi...

Ana, mami de doi strengari si 35+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Nu stiu ce sa zic, s-ar putea sa fie de la statul in pat, lipsa miscarii, burta din ce in ce mai mare si mai grea... Nu trebuie neaparat sa fie semn de travaliu.

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ana - pe mine ma durea si spatele, dar si burta, cam ca la ciclu, doar mai tare. La spate nu aveam dureri ca durerile de coloana, mai degraba ca de colica renala.

Alina_anto - de cand ai intrerupt antibioticul? Eu zic sa vb cu dr inainte sa faci asta, si sa iei si tratament pentru candida totodata. Ca daca il intrerupi, sa nu faca rezistenta bacteria la antibioticul asta si sa trebuiasca alt antibiotic in travaliu. Vorbeste cu dr de starea ta.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Dragele mele,

Am intrat sa mai spicuiesc forumul, nu am cum sa recuperez tot, dar am vazut ca beatrix si Sven sunt bine, ca Ylari este din nou printre gravidutze si o imbratisez cu drag si ca voi fetelor sunteti pline de emotie si atat de aproape de termen. Abia astept perioada vestilor minunate (cred ca ma asteapta multe lacrimi de bucurie).
Eu miercuri merg la eco morfo de trim III si abia astept sa stiu ca bebe este in continuare bine. Joia trecuta am fost la dr meu si printre altele, m-am cantarit si..... am luat deja 15 kg. Mi-a spus ca este cam mult, ca atat trebuia sa iau pana la sfarsitul sarcinii si ca cel mai probabil este si apa retinuta in organism astfel incat... sa renunt la sare.
Si eu mi-am scos verigheta de vreo trei saptamani... cu greu si bine am facut ca nu cred ca mai puteam sa o scot acum.

Va pup pe toate si sa aud numai de bine!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alinutza

Ileana...asa...da?!Razi de mineSi ce daca

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Olga-esti ok?

Caty??

Matza???

Silvi??

Anisia?

Yasmin??

Noce??

Nicole?

Jonesy?

Celelalte burtici?

Io somnambula.

Am vazut ultimul episod din ultima serie DEXTER.Acum astept sezonul urmator!

Mai vizionez un episod din Dr.House si fug la somn!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Lady aici sunt

Acum am reusit sa recuperez si eu un picut. Eu va tot citesc, dar nu reusesc sa va ajung si sa scriu

Beatrix ma bucur nespus de mult ca bebe Sven creste si se face bine. Tu clar esti o luptatoare si o optimista. Eu asa te simt si te admir enorm de mult Iti doresc multa putere tie si sanatate multa lui Sven. Abia astept ziua in care o sa ne anunti ca vine acasa.

Alice si Sara La multi ani cu intarziere!!! Sa aveti nasteri usoare si bebici sanatosi tun.

Ana esti minunata Mai rezista un picut, chiar daca tare-i greu. Pe mine ma fascineaza tot ce scrii ca se intampla cu tine

Bulinuta multa sanatate lui Rares

Lexi clar meriti bataie. La cum te-ai descris ma asteptam sa vad o femeie uratica, dar tu esti draguta foc. Chiar nu stiu de ce te subestimezi atata. Te rog sa incetezi si nu ne mai duce in eroare Te

Gata, am cam uitat ce mai vroiam sa va zic...

Cand vad cat de putin mai aveti unele dintre voi ma apuca emotiile. Eu o sa incep sa ma pregatesc de bagaj si de cumparaturi mai serioase dupa revelion cand ne-om intoarce din concediu. Am un pic de emotii si cu vacanta asta de iarna caci mergem de pe 27 la munte cu firma cateva zile, apoi plecam la Budapesta cu fetele de la ghiocei sa facem revelionul, apoi ne oprim cateva zile la nu stiu ce staiune cu ape si piscine si apoi iar la munte vreo 4 zile cu finii in Romania. Sper sa fie ok si sa nu-mi faca rau atata plimbare. Sunt insa tare fericita caci il voi avea pe sot doar pentru noi, caci in ultima vreme nu am stat mai demult impreuna, el avand o perioada mai incarcata.

Am fost astazi din nou la copilasii de la spital. S-au bucurat iarasi tare, tare mult de cadouri si invitatul special. Ma doare insa tare sufletul caci am vazut multi bebici Nu mai intru in amanunte, dar m-a marcat. Asa de micuti si totusi atat de bolnavi...nu este drept deloc...

In week-end am fost la munte cu ghioceii si a fost atat de bine. Desi m-am culcat doar pe la 2-3 caci am povestit mult cu fetele, am venit tare relaxata de-acolo. Mi-a prins bine de tot iesirea. Pacat ca nu a putut veni si Crsiti cu noi...Abia astept sa organizam si noi iesiri de acest gen cu bulgarasii nostri
Va las si cateva poze
https://picasaweb.google.com/olgagireada/MoieciuInainteDeCraciun2011?authkey=Gv1sRgCKuTkNL4ubvKiwE#5687771225570838002

Maine merg la doctor, dar am uitat sa-mi fac analizele Of, sarcina asta sunt prea relaxata. Daca mi le fac de dimineata la urgenta credeti ca sunt gata pana la 6?

Eu am atata zilele acestea de nu stiu de care sa ma apuc mai intai. De Craciun o sa avem 15 invitati. Toate sunt rude de-ale noastre. Abia astept, dar sper sa ma pregatesc bine si sa am destula energie. O sa fie si casa plina de copii, cred ca o sa fie mare veselie

De Cati ce mai stiti?

Gata, fug la culcare caci m-am intins prea mult.

Va pup

Olga, mamica lui David iepurasul si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Cristina, Alina multumesc pt raspunsuri! Deocamdata nu mai am nimic, cred ca a fost de la greutatea burtii, desi nu ma plimb decat f putin. Oricum, daca apare durerea si azi, am sa-l intreb pe medic.
Olguta, ma bucur c-ai putut intra sa ne dai vesti despre tine, chiar si asa la o ora tarzie! Sa aveti un concediu reusit, ai grija de tine si de familie si multa sanatate! Super faine pozele!

Ana, mami de doi strengari si 35+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Buna dimineata, fete dragi!
Alina, diseara merg sa-l vad pe bebe, asa ca deocamdata nu am vesti.Te inteleg perfect cu trebaluitul si cu miscatul greu...In schimb nu te inteleg cu sofatul.Cand ar trebui sa renunti tu te bagi iar?Eu vorbesc...inca sofez zilnic...
Ana, si eu pun durerea de spate pe seama greutatii sarcinii (si eu patesc asta!) iar la tine poate sa fie cauzata durerea si de statul la orizontala.Stai cuminte si bucura-te ca esti sub supraveghere permanenta, asa ca nu se poate intampla nimic rau.
Lady, incerc si eu sa te binedispun si ma bucur mult cand ti se domolesc hormonii.
Alice, nu faci vreo figura astazi daca tot suntem in 20, nu?Mai stai cuminte o saptamana cum a zis dr, da?

Mergi la inceput

Neatza!

Olga, minunate pozele! Asa m-au bine dispus!! Am vazut atta fericire in ochii copiilor, dar si ai parintilor!
Sunt sigura ca vei fi bine in vacanta, abia astept sa ne povestesti si noua!

Ileana succes azi la eco!

Cristina O sa vb maine cu dr, cand merg la control. Ai dreptate cu rezistenta la antibiotic..

Fetelor am avut o noapte plina de cosmaruri...nu va spun ce.. Dar cu toate astea am si dormit, sunt odihnita.

Mergi la inceput