Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ileana....dadui explicatia mai sus

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sara - pe Vladut la 40 s + 3 zile, el ar mai fi stat, dar mi s-a rupt mie apa, pe Daria la 41 s fix. Tinand cont ca toata sarcina cu Daria l-am purtat pe Vladut in brate mult, iar acum nu am mai purtat pe nimeni, am mari sanse sa-mi depasesc recordul. Oricum, dupa 1 ianuarie ii dau unda verde barbatului pentru inducere, elabia asteapta (habar n-am ce-i in capul lui, ca eu cand ma vad in oglinda...)

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Vorbeati pe aici de petrecerea de sf. de an ete ca fusei si eu asa pe neasteptate si am stat 3 ore dar ma doare fundul de nu mai pot asa ca ma duc sa ma intind.

Ica pai am vazut ca umiditatea e bine sa fie intre 35 si 60 iar la mine e 50 .

Acu eu nu inteleg daca e 50 e prea uscat sau prea umed ?

Imi trebuie sau nu umidificator?

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Sara - pe Vladut la 40 s + 3 zile, el ar mai fi stat, dar mi s-a rupt mie apa, pe Daria la 41 s fix. Tinand cont ca toata sarcina cu Daria l-am purtat pe Vladut in brate mult, iar acum nu am mai purtat pe nimeni, am mari sanse sa-mi depasesc recordul. Oricum, dupa 1 ianuarie ii dau unda verde barbatului pentru inducere, elabia asteapta (habar n-am ce-i in capul lui, ca eu cand ma vad in oglinda...)

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Si al meu asteapta perioada de inducere si la fel ca si la tine...nush ce e in capul lui ca atunci cand ma vad in oglinda ma sperii

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, parca il vad pe al tau sot langa patul tau in maternitate spunandu-ti: "plec sa o declar, esti sigura ca asa vrei?"...Iar tu..."mai stai putin, tu ce zici, e mai bine...sau...".. Repet ce spuneam mai devreme...atata timp cat zambesti, ai verde la razgandeli...Si zambesti, pentru ca am vazut poza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

M-a luat valu cu petrecerea asta si am uitat sa va spun de analizele mele cele proaste adica sunt anemica ,voi parca tardyferon luati nu va constipa?

Si alta belea am o infectie urinara voi ce stiti afecteaza cu ceva sarcina naturala?

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Eu iau o zi da, una nu.Am avut noroc toata sarcina, nu numai de cand iau fier.Se pare ca pe mine sarcina m-a ajutat sa scap de constipatie...
Carina, de cateva zile ma straduiesc sa-ti spun un lucru pe care cu siguranta l-ai mai auzit:cand iti privesc fotografiile imi zboara gandul la Juliette Binoche in "Chocolat". Splendid film, splendida femeie...Ca si tine, draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

umiditate: mie 3 pediatrii (ca atati are Rebe) mi-au spus 21-22 grade umiditate 50-60%. Eu am in casa 22-23 grade si umiditate 50% si e bine. La umiditate scazuta, la bebelusi li se usuca foarte tare secretiile nazale.

beatrix, ce frumos creste Zven! In curand ii iei acasa! Asa ma bucur ca e sanatos!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara fetelor!
Am vrut doar sa va intreb daca durerile de spate(de sale si uneori de coloana, in partea de jos) sunt un semn de nastere prematura... (ca eu n-am mai trecut prin travaliu ca sa stiu cum se declanseaza..) Am citit ca incep contractiile cu dureri de spate, dar ca acestea se prelungesc pe mijloc pana in burta, iar eu am doar de spate... Nu sunt de la efort si trag nadejde sa fie de la statul in pat , ca altfel... ma ia cu panica... O mamica ce tocmai a nascut aici, natural, mi-a zis ca a durut-o spatele cateva nopti inainte sa i se rupa apa si de aia intreb... m-a speriat putin, ca as mai avea 2 sapt totusi...

Ana, mami de doi strengari si 35+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ylari, ma bucur ca esti bine. sarcina usoara si la termen iti doresc! sarbatori fericite!!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput