Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce de nasteri ne asteapta pe 27! O sa aiba majoretele serios de munca, mi-e c-or sa faca febra musculara...
Bianca, ai dreptate, nu prea poti sa nu iei in seama parerea celorlalti, mai ales daca doare... Probabil vom ajunge intr-un punct in care sa decidem, oricat de greu ne va fi, sa nu mai mergem ever acasa, in Romania, ca sa nu simta copiii diferentele care se vor face intre ei...Asta e...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iaura, capul sus, sunt sigura ca atunci cand vei primi carutul vei fi incantata si de acesta. Si nu-ti face griji, pana pe la 2 ani jumate s-ar putea sa schimbi la carucioare de sa te plictisesti. Noi la Maria am avut 3!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Alice,Cristina,Ana nu imi vine sa cred pana la sf anului o sa avem bulgarasi

feliciari fetelor pt echo

lexi un copil sanatos, fericit si educat intotdeauna este frumos . Daca rubedeniile vor sa faca diferente intre copii vor face indiferent de motiv si asta ti-o spune cinva care a suferit din cauza asta .Buncul meu din partea tatalui nu m-a considerat nepoata lui pt ca sunt prima nascuta (mai am un frate mai mic) iar in familia lor primul nascut trebuie sa fie baiat deci nu sunt nepoata lui. Asa ca...........

iaura sunt convinsa ca atunci cand o sa vina caruciorul o sa iti placa si al meu are rotile mari dar nu consider ca asta este un motiv de haide incearca sa iei lucrurile cu calm asteapta sa-l vezi si daca chiar nu o sa iti placa poti sa-l vinzi pe internet si sa iti iei altul

Despre cezariana parerile sunt pro si contra am vb zilele trecute cu cineva care prima data a nascut 100% natural iar a doua oara cu cezariana si spunea ca i-a fost mai usor dupa prima nastere si lucrul asta mi-a dat de gandit

eu nu ma simt prea bine am contractii de ieri si si eu sunt intr-o stare de jale .A fost sotul la dr si vineri trebuie sa inceapa interferonul am niste emotii de nu va spun nu am dormit toata noaptea
Tratamentul lui este de lunga durata,6 luni .Incerc sa fiu tare pt el pt ca dintre noi doi eu sunt cea cu moralul bun
dar cum o sa ma descurc cu el? Ce ma fac daca ii este rau? offf am intrat in panica desi incerc sa fiu optimista ma cam indrept spre depresie

35 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Fetelor dragi, hop si eu dupa o saptamana si am ramas socata sa vad ca s-au scris 2 capitole intregi de cand nu am mai apucat eu sa intru... Acum o sa fac activitate de biblioteca sa ma pun in tema cu noutatile.
Despre noi, ce sa va spun, tot am umblat din clinica si spital in clinica in toate zilele astea, sa gasim o solutie cu administrarea sau neadmistrarea Clexanului pana la urma. Sunt necajita ca sunt parerile impartite, fiecare dr are propria parere si sincer nu stiu ce sa fac. Am fost si la Medcenter, la dr Avram si la Fundeni la dr Uscatescu,pt probl cu coagularea, plus cei 2 dr ginecologi, cel care mi-a facut FIV-ul, dr Albu Dragos si dr Chisleag de la Filantropia, cu care voi naste. Dimineata am ajus si la Institutul de Hematologie, am fost trimisa si aici. Am fost, sa vedem maine ce ne spun si poate da Domnul ca zilele acestea sa se elucideze si pt noi probl asta si sa vedem ce facem, daca mai fac sau nu injectiile.
Cu bebelusii stau linistita pt moment, eram stresata cu luarea lor in greutate, in perioada asta in care mi s-a oprit Clexanul, dar luni cand am fost la control i-a masurat dr Albu si aveau 1165 g si 1130 g. Dr a spus ca e bine pt 28 de saptamani. La tine, Anahadasa, mai stii cumva cat aveau puisorii in perioada mea de sarcina? Sa compar putin cu alte cazuri. Iar colul avea lungimea de 3,6 cm. La voi cum a fost?
Lady, mi-a placut si mie tareeeeee bradurul! E chic!
Altesa, puiule, acusica vine puiul tau si daca ma uit bine, sunt atatia bebici care vor veni pe lume in perioada aceasta, mamaaa, mamaaaa! Va fi o avalansa de suzete, sfaturi si , mai ales, poze aici, in foarte scurt timp.
Va pup pe toate, ma apuc de citit din urma

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

28+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

hai ma Lady, erai exemplu meu pozitiv. tocmai pt ca ai trecut prin ce ai trecut si tot vroiai sa nasti natural
eu am ramas cu dezamagirea ca nu am putut naste natural, dar probabil daca as fi trecut si prin travaliu si prin cezariana, as zice ca a doua e mai usoara.

nu sunt de acord cu doctorii care recomanda cezariana din motive ne-medicale.

pana la urma e alegerea fiecaruia dar cred ca un doctor bun trebuie sa iti expuna toate variantele cu plusuri si minusuri.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

hai ma Lady, erai exemplu meu pozitiv. tocmai pt ca ai trecut prin ce ai trecut si tot vroiai sa nasti natural
eu am ramas cu dezamagirea ca nu am putut naste natural, dar probabil daca as fi trecut si prin travaliu si prin cezariana, as zice ca a doua e mai usoara.

nu sunt de acord cu doctorii care recomanda cezariana din motive ne-medicale.

pana la urma e alegerea fiecaruia dar cred ca un doctor bun trebuie sa iti expuna toate variantele cu plusuri si minusuri.

esti deacord ca niciuna nu se exclude sau poate fi considerata cea mai buna?In secolul vitezei...nu ar trebui sa mai mori de durere!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

sunt de acord ca niciuna nu se exclude dar nu sunt de acord sa mergem la taiere ca e la moda sau ca se poate

in fine, nu stiu ce-ti veni sa deschizi subiectul, dar nu cred ca are sens sa continuam discutia, oricum nu vom ajunge la nici o concluzie :)

lexi, eu cand am nascut-o pe mara mi s-a parut tare urata. si toata lumea zicea ca e frumoasa, ce ma enervau acum cand ne uitam pe primele ei poze mai recunoaste cate unu ca am avut dreptate, era uratica :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Eu una sincer la inceput tot ziceam cezariana,cezariana ca am auzit unele povesti horror de nasterea naturala dar cand am aflat ca dureaza mult mai mult refacerea dupa ceza am zis ca gata...daca se poate natural,natural va veni si asta pt ca vreau sa fac sport si miscare cat mai repede dupa ce nasc
Dar daca din motive medicale se va impune cezariana,atunci aia va fiOricum sunt pregatita psihic numai domnisoara sa fie bine

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mihaela cat mai stati in tara? Noi o sa venim la Deva (de aivci este sotul) pe 29 cred. Oricum data viitoare cand mai vii in tara (cu bebe ) nu va ratam. Venim la Deva sigur

Olga, mamica lui David iepurasul si 31+

Olguta, din pacate noi plecam in 27 decembrie :( Dar in primavara cu siguranta ne intalnim..
Bubbles Sorry..n-am stiut :D
Iaura te inteleg cu teama de Feleac pe timp de ninsoare/polei..e horror!
Lexi multumesc din suflet pt info. Am sa incerc, dar asa cum zici, am sa merg mai intai la un control...doar ca sa fiu sigura. De simtit, eu o simt ff puternic in stanga (piciorusele, credem) si cate o umflatura sub stomac (fundicul)..
Danezza felicitari pt bebelina sanatoasa
Am citit pana la pagina 8..si tre sa plec in oras cu mami si sorelina mea..girls day out :D de ziua sorei mele (ne da un cico rico pe centru)
Fetelor, asa scurt, va scriu ca am avut parte de ninsoare ieri si am fost atat de fericita! Astazi se topeste, dar macar am avut ocazia sa o simt si sa o vad cernind

30+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

lexi - nu ca ar conta dar iti spun ca idee ca nu prea are relevanta poza de la 3 sau 4 D cu realitatea. Asa ca lasa fata in pace cu nasucul ei.
ana - Doamne ajuta, numaram si noi zilele cu tine.
Jessamine - stiu ca e greu dar rebuie sa fii tare si sa nu faci depresie ca nu face bine la burtica . suntem alaturi de tine
Anastasia - eu l-am intrebat azi pe dr meu ce fac cu anticoagulantul si a zis ca din punctul lui de vedere l-am putea scoate dar sa mergem totusi in continuare cu el daca am inceput pe drumul asta. Eu zic sa-l faci in continuare ca nu are ce sa-ti faca rau. Cunosc burtici care l-au facut pana inainte cu o zi de cezariana sau ruperea apei

am fost si noi la gineco
s-a uitat pe morfologie, a zis ca e f bine si ne vedem peste 2 sapt, dupa sarbatori.
Mi-a zis sa fac si dexametazona, cate o fiola si jumatate pe saptamana timp de 3 saptamani.
Nu am niciun motiv sa cred ca se va intampla mai devreme dar trebuie sa fim pregatiti si din punctul asta de vedere sa nu ne prinda cu "chilotii in vine" daca Doamne fereste ii vine sa iasa mai devreme de 34 de sapt (el atunci considera timpul limita).

Va pup, o zi buna tuturor!

in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput