Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am revenit si eu de la doctor, in afara de faptul ca repeta intr-una ca e totul bine, in rest nu am aflat mai nimic. Fii-mea are cam 2500 de gr, ceea ce, daca ma iau dupa odiseea sarcinii, inseamna ca la nastere va fi mica rau, adica in jur de 2600-2700 de gr. Ramane de vazut. Bineinteles dormea de rupea, din nou, tinea mana la fata ca sa n-o vedem (rusinoasa ca ma-sa) si cam atat. Nu stiu nimic nici despre col, nici despre lichid, nici despre placenta. Dar la aparatul ala care monitorizeaza bataile inimii fatului si contractiile aveam "contractii" intre 6 si 9. Data trecuta aveam in jur de 30. Asistenta mi-a explicat ca abia de pe la 50 in sus incepi sa simti ceva. Deci daca ma iau dupa "contractii" sigur imi depasesc iar termenul. Adica fix ce nu-mi doream. Bine ca macar e bine bebelusa.
In schimb sunt un pic deprimata pentru ca la un moment dat mi s-a parut ca-i vad nasul...si e nasoasa rau Atata mi-am dorit sa NU semene cu mine. Mai ales ca in familia sotului se pare ca frumusetea e mai importanta ca orice. Mi se ureaza mereu ca fii-mea sa fie "sanatoasa si frumoasa", dar atat de des mi s-a spus incat nu m-am putut abtine si am intrebat "Si daca va fi sanatoasa si urata ce-o sa se intample? N-o s-o mai iubiti?" Raspunsul invariabil e "cu cine sa semene urata?" Fleosc, de politeturi din astea nu am nevoie, ca stiu eu foarte bine ce si cum gandesc rudele noastre. Iar acum, de cand a nascut verisoara noastra, primul lucru pe care-l auzeam despre bebelina ei "vaaai, e atat de frumoasaaaa". Bai frate, chiar conteaza asta asa de mult? Mai mult decat daca e sanatoasa sau cuminte??? Sunt foarte deprimata pentru ca daca fii-mea va semana cu mine si va fi uratica, pe langa ca se vor face diferente clare in familie intre ea si Maria, e clar ca nu va fi nici pe departe prea iubita si ea va resimti asta pentru ca un copil simte imediat lucrurile astea... Pentru mine personal nu e absolut deloc important daca e frumoasa sau nu pentru ca o voi iubi oricum ar fi si oricum o sa-mi vad mereu copiii cei mai cei din univers, dar nu vreau sa sufere din cauza altora...
Nah, in loc sa fiu fericita ca e sanatoasa si totul bine cu ea, eu ma scufund iarasi in butoi din cauza unor ganduri idioate.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

LEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,

nu esti urata....auzi????????????

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna tuturor!
A fost medicul la vizita si surpriza! Mai avem 5 zile!!! Adica in 27 a programat cezariana, la 37 de sapt, din cauza ca e sarcina gemelara si uterul meu e dublu cicatricial, asa ca nu mai riscam pana la 38 pt ca bebeii oricum sunt bine dezvoltati, cat am stat in spital au luat bine in greutate si speram ca totul sa fie ok . Am fost putin socata (in sensul ca mintea mea era obisnuita cu saptamani si acum numaram zile)!

Deci, AMR 5 ZILE!!!

Ana, mami de doi strengari si 36+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Buna tuturor!
A fost medicul la vizita si surpriza! Mai avem 5 zile!!! Adica in 27 a programat cezariana, la 37 de sapt, din cauza ca e sarcina gemelara si uterul meu e dublu cicatricial, asa ca nu mai riscam pana la 38 pt ca bebeii oricum sunt bine dezvoltati, cat am stat in spital au luat bine in greutate si speram ca totul sa fie ok . Am fost putin socata (in sensul ca mintea mea era obisnuita cu saptamani si acum numaram zile)!

Deci, AMR 5 ZILE!!!

Am zis eu azi-noapte ca si tu urmezi????

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Alina, intrebai de carucior, noi am luat modelul 3TEC de la ABC Design, pe rosu. Am dat o cautare pe google si am gasit www.bebecarucior.ro/carucioare-copii/carucioare-sport-cu-landou/abc-design-carucior-3tec-sistem-complet.html" target="_blank">asta in Romania. Pe rosu nu am vazut dar e imposibil sa nu existe. Am gasit si un www.abc-design.de/ro/produse/carucioare-cu-trei-roti/3-tec.html" target="_blank">filmulet cu caruciorul.
Lady, ai dreptate cu nasterea naturala, sunt convinsa ca natural 100% e cel mai greu. Eu am nascut cu epidurala si a fost o experienta foarte frumoasa. Acum insa as vrea sa incerc si eu natural 100%, nu stiu de ce dar asa simt ca ar trebui sa fac. Poate pentru ca la prima nastere, nesimtind nevoia de a impinge, am lasat mult timp copilul sa se chinuie singur, fara sa-l ajut deloc. Acum as vrea sa-l ajut si eu...

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Lady, ai presimtit bine! Si apropo, subscriu la tot ce-ai zis despre nasterea naturala vs cezariana, mi-a placut mult exprimarea ta si ma bucur ca esti optimista, chiar daca nu e ceea ce-ti doresti in adancul sufletului... Dar va fi bine, ajuta Dumnezeu!
Lexi, daca erai urata cum spui, sotul tau crescut intr-o familie cu asa 'pretentii fotomodelice' nu s-ar fi casatorit cu tine, asa ca nu te mai stresa , vei avea o fetita adorabila, iar daca va semana cu tine va avea niste ochi blanzi, o fata draguta, va fi sanatoasa si frumoasa! Si pana la urma frumusetea vine din interior, caci farmecul unui om sta in bunatatea lui!

Mergi la inceput

Lady, Ana Sotul meu e cu totul altfel, altfel nu cred ca relatia noastra ar fi rezistat...

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

LEXI draga mea, eu ma consider normala dar vazand pozele cu tine, faptul ca te consideri urata, ma face sa ma simt Muma-Padurii
Parerea celorlati nu ar trebui sa ne afecteze, desi uneori nu e posibil
Ana, 5 zile, uau!! Esti la termen!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biancabia

LEXI draga mea, eu ma consider normala dar vazand pozele cu tine, faptul ca te consideri urata, ma face sa ma simt Muma-Padurii
Parerea celorlati nu ar trebui sa ne afecteze, desi uneori nu e posibil
Ana, 5 zile, uau!! Esti la termen!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 31+

Asa e Bianca, aproape, desi mi-ar fi placut sa fac 38, dar pt gemeni e super bine! Nici nu -mi imaginam ca ajung atat de departe, dar statul la orizontala din sapt 30 se pare c-a functionat bine!Doamne ajuta!

AMR: 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

sunt deprimata rau ...nu am mai gasit caruciorul pe care il doream...asa cum s-a intamplat si cu patutul,ma gandesc sa nu insemne asta ceva de rau,stiu ca suna a depresie dar trebuia sa fac si eu una inainte de nastere...am plans 1 ora si pana la urma am comandat ceva mai ieftin dar nu-mi plac rotile ca sunt mari ,de 25 cm,dar am vazut si la unle din voi ca aveti carucior cu roti mai mari,cred ca altesa...sper sa fiu multumita de el daca nu ,asta e,imi iau wrap si o port pana la 2 ani ...si a mai si nins si tre sa merg pana in oras...si nu-mi place ,clar i'm in deep shit

minunea mea 37+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput