Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Tot rahianestezie fac si eu.am vorbit cu doc si se poate!.Ce inseamna "reteta pentru anestezie", Ileana?

Chiar...Iaura..si tu urmezi!!!

Apoi sara_!

Anahansa...nu????

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Matzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....esti bine?

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

lady nu erai tu suparata ca trebuie sa faci cezariana??
ma bucur ca privesti altfel lucrurile acum legat de operatie Sunt convinsa ca nasterea naturala e mai grea decat cea prin cezariana, de aceea admir mamicile curajoase care nasc natural. Eu nu sunt printre ele Daca nu aveam de ales as fi trecut si printr-o nastere naturel, copilasii merita orice sacrificiu

eu sper sa o mai lungesc pana pe 3 ian, dau prioritate Cristinei si Anei

cu baietel mare si 37+ cu zburdalnica
AMR 2 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, "reteta pentru anestezie" inseamna ca ma voi duce sa o cumpar de la farmacie si pentru ca are statut de "drog", imi va trebui reteta.Exista si in spitale anestezic, dar se pare ca nu asta pe care vrea dr sa mi-l administreze, care este foarte bun si ajuta foarte mult si impotriva durerilor de dupa cezariana.Si sunt gand la gand cu Sara, adica imi place foarte tare cum privesti situatia si cum accepti gandul...Bravo, fata cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
lady, multumesc pentru interesul pentru noi!
noi suntem bine, crestem , ne miscam fff mult, activiate maxima, mami cu o anemie de 7.3 asta dupa 2 doze de venofer intravenos, si fier sia cid folic zilnic.
azi mergem la eco 3, asa ca dupa masa vin cu mai multe vesti!
chiar daca nu am scris, am mai tras un ochi aici!
va pe toate si va doresc o zi excelenta tuturor!

Sophia side Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

Olim: te asteptam cu vesti minunate de la eco
Ileana: Felicitari pentru vestile bune de la eco. Eu asa am avut anestezia la Carina. E minunat pentru ca nu simti contractiile uterine de dupa nastere. Ca sa nu treci si tu prin ce am trecut iti povestesc o faza haioasa: dupa operatie, cam la 2 ore piciorul drept mi s-a dezamortit, dar stangul nu. Mai stau eu vreo ora, nimic, il sun pe anestezist care imi spune ca e ok si ca va mai dura. Mai stau cateva ore, nimic, piciorul era beton si deja imi faceam mii de ganduri - cum o sa imi cresc copilul schioapa de un picior . Il mai sun o data, asta ma linisteste iar si apoi nu mi-a mai raspuns la telefon. Abia a doua zi cand mi-a scos firul din spate mi s-a dezmortit piciorul. Dar, se pare ca eu reuseam sa il misc dar nu sesizam miscarea si in consecinta l-am frecat atat de tare de pat ca mi-am facut o besica pe calcai cat inca un calcai .

Lady:
Alice: cred ca abia astepti
Sara: ce draguti sunt cercelusii .
Suzieq: bravo pentru vestile b une
Alina: si eu caruciorul Cangoroo pe verde l-am luat de la ei aseara. Astept sa soseasca si iti spun cum e.
Cristina: voi ati avut interzis la "inducere" pana acum sau doar lipsa de chef? In caz ca nu ai tinut contul la pariuri, cred ca 2011 conduce . Si stai fara griji, il ajut eu pe sot cu tampoanele daca e musai
Altesa: eu saptamana trecut am rezistat la total - cosmeticiana mi-a zis ca in sarcina e mai putin cantitativ si implicit mai usor.

Iaura: ai fost in Cluj si n-ai dat de veste?
Danezza: felicitari pentru vestile bune.
Cati: si eu sunt curioasa de pozitia bebelului. Carina era transversala cand am nascut, iar Toma la ultima eco era cu picioarele in jos (breech) si nu cred ca s-a intors ca nu simt vreo schimbare la lovituri.
Bubbles: din Oradea scrie ca esti . Deci unde mai ninge daca nu in Oradea?

Sper ca in seara asta apucam si noi sa facem bradul ca a mea copila e tare suparata ca sta bradul in curte si nu intelege de ce nu il pun eu in suport si il bag in casa .
Va pupacesc si sa fiti cumintele ca imediat vine Mosu'

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 31+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Carina in Harghita mai ninge
Neata.Am venit si noi de la spovedit si impartasit si cred ca ma bag inapoi in

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

hmmm
m-am uitat si eu pe valoarea AFI la ultima eco si deja sunt panicata; adica stiam ca am mai mult lichid decat normal, dar totusi valoarea AFI e 20,3

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata si de la Iasi!

Mi-am inceput ziua uitandu-ma la pozele Olgai de la spital de Mos Nicolae si apoi am mai citit si de Miss Venezuela ca sa am ce freca ochii la treaba fiind . Da greu cu hormonii astia.

Am intrat sa imi dau cu parerea eu care am zis ca nasc natural cu epidurala si am ajuns la cezariana. Cat mi-a fost montat epidurala si bagata doza nu aveam nici o treaba mi se intarea burta dar lipsa durere, cand a vazut dr ca sunt ineficiente contractiile a decis sa nu mai bage anestezic sa stau pe viu o perioada, ei cand am inceput sa simt contractiile imi dadeau lacrimile de durere efectiv- ca nu vroiam sa tip- dar imi tasneau lacrimi din ochi si as fi mancat perna aia pe care stateam cu capul. Eu eram in sala de nasteri pe unul din paturile "normale" puse pentru cele cu epidurala montata, ca sa fie supravegheate.
Asa de pe la 15-19 m-au tinut, dar am inceput sa ma plimb pe holuri si trecea durerea cand ma miscam. Apoi cezariana. Pe mine nu m-a durut drept sa spun ca noaptea cand incepeam sa simt mi-a mai bagat o doza prin cateterul de la epidurala direct in coloana si adio dureri.
A doua zi nimic, dar in schimb te simti ca o persoana cu handicap. Nici asta nu iti face bine la psihic. Adica vrei sa te dai jos din pat, hmm nu prea reusesti. Mintea vrea dar corpul nu asculta comanda.

Deci mai curajoase sunt mamicile care nasc natural sigur.
Dar ce emotii m-au apucat si pe mine de dimineata cand ma gandeam la cezariana Of of mai mai. nu e simplu sa stii ca te duci la "taiere" ca se poarta cuvantul asta in preajma sarbatorilor.

Noi tot cu acte suntem ocupati deci spiritul Craciunului nu m-a cuprins inca. Fug spre contabila
Avem serbare vineri si sper sa nu se faca stana de piatra cand vede pe Mos Craciun

Sanatate la burtici!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 31s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Si eu am auzit ca aia este cea mai buna. Am sa-l intreb si eu pe dr meu azi. O amica imi psunea ca cel mai bun pret l-a gasit la Farmacia Academia (vis-a-vis de sediul B1 ope calea Victoriei)
Sa-mi spui si mie la ce pret o gasesti tu.
Felicitari pt bebe grasun

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Am aterizat si noi acasa...Avem 2350 kg, deci am luat 350 gr in ultimele doua saptamani, ceea ce este foarte bine.Bebe sugea un deget si mi s-a parut fascinant...Se pare ca va veni pe lume pe 26 sau 27 ianuarie.Pe 1 ian d-na dr e de garda si ne vedem iar.Atunci recoltam si pt streptococ B si imi face reteta pentru anestezie.E vorba de anestezia rahie cu cateter de epidurala.Am inteles ca asta ar fi cea mai buna la cezariana.Ramai cu cateterul acela subtire in coloana si te alimenteaza cu calmante pe acolo.
Iaura, Alice, copiii vostri se vor naste in aceiasi zi iar al meu (teoretic) la exact o luna dupa...Doamne, saptamana viitoare veti fi proaspete mamici...
Alina, pare ok caruciorul, vad ca are si comentarii pozitive, dar poate n-ar fi rau sa cauti ceva caracteristici tehnice.Si ma refer in special la greutate si modul de pliere.Culoarea iti convine asa?

in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput