Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mai fetelor nu stiu cum este cu nasterea naturala .eu am negociat cu dr sa facem cezariana si a fost deacord, i-am zis clar k mie mi-e frica de nasterea naturala si mai negociez cu piticul sa nu se intoarca k cine stie cum se suceste dr dak vede k este bebe intors:)):)):))
felicirati fetelor cu echo bun
si sapt viitoare scoatem majoretelept viitoarele mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

alina, mie imi place caruciorul kraft,pe mov mi-ar placea mie,chiar am sunat si al ei si au zis ca e cam mic landoul,acum nu stiu ce sa zic,tu l-ai comandat deja ca nu prea mai au pe stoc?

andaam fost pe fuga la cluj, se grabea sotul la servici...

ana stii filmul :marti dupa craciun?...nu l-am vazut dar sa speram ca la noi va fi cu happy end

minunea mea 37+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

deci ,ama mi cautat o tura pe net ,alt carucior.dar azi s-a terminat ,cum naiba azi s-a terminat ...iar ma duc in butoi

minunea mea 37+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iaura, eu zic sa incerci asa: bagi direct pe google denumirea caruciorului (marca, modelul pe care il vrei tu, etc) si nu pot crede ca nu mai sunt si alte magazine care sa-l vanda. Ba chiar poti gasi site-uri unde au comparatii intre preturi, poate gasesti chiar la un pret bun, cine stie.
Hai, lasa butoiul, ca e deja ocupat. Desi, daca ma gandesc la jessamine, mi se face groaznic de rusine ca eu am intrat in butoi.
Jessamine, suntem alaturi de tine! Sa dea Domnul sa fiti sanatosi toti 3!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Iaura, eu zic sa incerci asa: bagi direct pe google denumirea caruciorului (marca, modelul pe care il vrei tu, etc) si nu pot crede ca nu mai sunt si alte magazine care sa-l vanda. Ba chiar poti gasi site-uri unde au comparatii intre preturi, poate gasesti chiar la un pret bun, cine stie.
Hai, lasa butoiul, ca e deja ocupat. Desi, daca ma gandesc la jessamine, mi se face groaznic de rusine ca eu am intrat in butoi.
Jessamine, suntem alaturi de tine! Sa dea Domnul sa fiti sanatosi toti 3!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

lexi,am sunat la vreo 7 magazine pana acum ...nu-l mai au pe stoc

minunea mea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Nu pot sa citesc tot din urma, imi ia prea mult timp. Am frunzarit doar. Am spalat si eu husele la canapele si am mai facut una alta pe aici, dar nu mare lucru.

Referitor la discutiile despre nastere sunt de acord cu My Lady, nasterea naturala cu anestezie epidurala e ideala. Eu am nascut natural fara anestezie epidurala, m-a durut ff tare, au aparut si ceva complicatii (asta nu din cauza nasterii "pe viu"). Daca voi putea acum voi cere sigur epidurala (la spitalul unde nasc nu se pune noaptea si in week-end, politica spitalului, nu stiu exact de ce).
Altesa f aiurea comportamentul finilor. Nu inteleg de ce l-au adus pe lume. Eu sunt obsedata de copilul meu, il idolatrizez si cred ca asta fac majoritatea mamelor normale

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adc

Cu spiritul meu critic care mi s-a ascutit pe masura ce sarcina a inaintat, ma minunez cine e mai dus cu pluta, o femeie care la 43 de ani are primul copil natural si se mandreste cu atitudinea asta, sau desteptaciunile de autori de articole de ziar care-i canta in struna. Genial, ce sa spun, si un exemplu demn de urmat... ba e un miracol aceasta sarcina aparuta „ca un dar”... ba ma pregatesc sa-mi vad de ale mele, care-s mai interesante... iar restul mamelor care se dedica copiilor, sunt fraiere si incapabile, cam asta se intelegea... Cu cateva saptamani in urma aveam aceeasi reactie la o declaratie similara a Elenei Gheorghe, care la fel isi planifica marea cu sarea (mai exact reluarea activitatii) cam pe cand bebelusul urma sa implineasca vreo doua saptamani, aducand clar si motivatia: ea se plictiseste daca nu face nimic... fatuca asta macar are ca scuza tineretea... si naivitatea de a-si imagina ca primele zile cu un bebelus sunt comparabile cu o vacanta... dar celeilalte zau daca ii gasesc vreo motivatie... vai si amar...
Mami de Andra (18.02.2006) si 33+ cu

Subscriu si adaug ca am vazut-o ieri, la happy hour, pe mme Laurettte, la 10 zile de la nasterea fiicei ei.
Eu cred ca lumea s-a stricat de cap..
Iaura eu fac praji asta ca e cu cocos, nu e gretoasa si e destul de usor de facut: http://savalaura.blogspot.com/2008/05/prajitura-cu-nuca-de-cocos-ciocolata-si.html Dar pe blogul asta gasesti o sumedenie de retete pt prajituri gustoase. Eu am incercat mai multe si au iesit super.
Suzieq, Aerlilian felicitari
Anahadasa eu scot majoretele acum

Lexi si eu sunt de aceeasi parere cu Anhadasa. Un copilas e in primul rand frumos ca e o minune a lui Dumnezeu, iar la maturitate va fi un om frumos pt ca are o mamica ce o va invata sa pretuiasca calitatea morala.
Iaura eu am carucior cu roti MARI si de cand il am exersez zilnic cu el. Mor de dragul lui! Abia astept sa vina pisicutza noastra sa se plimbe cu SUV-ul ei personal :D
Jessamine multa sanatate sotului tau si tie multa putere sa il poti sustine moral.
Altesa eu am inteles-o pe fina perfect pana la 5 luni. Si eu am fost rusinata, disperata, crizata, depresiva pana am simtit-o miscand. Dupa primul fluturas (10 septembrie, ora 7:28) asteptam fiecare noua atingere a ei, fiecare tresarire. Azi, ma bucur la fiecare piciorus, pumn, sughit, iar seara regret ca nu i-am acordat mai multa atentie, mai multa dragoste. Eu am mai avut o cadere cand am aflat ca e fetita, dar la o saptamana dupa, m-am simtit cea mai norocoasa.
Astazi nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu ca m-a ales pe mine sa port o minune.
In ceea ce priveste "descrierea" lui Lady despre nasterea NATURALA (fara niciun fel de ajutor medicamentos) pe mine m-a bagat in sperieti!!!!! Mie mi s-a comunicat la cursurile organizate de catre spital ca nu se administreaza nimic pt dilatare sau durere. Nici vb de epi. Cezariana numai daca stai sa mori sau e ceva in neregula cu bebe.
Cu Dumnezeu inainte :)

30+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!

Carina, astept vesti despre carucior!! Cand ti-l livreaza?
Lexi Treaba cu greutatea este relativa, adik uite, la mine acum 2 sapt avea 2300g, iar acum 2800g. Adik a crescut mult prea mult in 2 sapt, deci ma gandesc ca nu masoara nici dr f bine, plus ca setarile ecografului nu sunt mereu aceleasi.. Oricum au si o eroare (cel putin unde am facut eu eco) de +/- 400g !! Mi se pare fff mult.. In fine, ea sa fie sanatoasa si tu, mami, sa o aduci pe lume cu bine! Si va fi o frumoasa, printesa mica in familia voastra! Apropo, unde sunt pozele cu tine? pe contul comun?
Multumesc pt site, imi aduc aminte ca mi-a placut f mult caruciorul vostru
Ana Wow!! Faceti gashca mare pe 27!! Doamne ajuta!
off, Iaura nu mai fi suparici Gasim noi carucioare. Iar daca va fi zapada mare, cu troiene, nici nu ne trebuie carucior pana in parimavara. Si mie imi place kinderkraft pe mov, dar la baietel nu prea merge.. asa ca optam pt alte nuante.
Ileana Felicitari pt bebelun! Cea mai buna anestezie este cea combinata, asa e. Nu ne vedem la o cafea?
jessamine Sanatate sotului!
mihaela La multi ani surorii tale! Ce frumos ca a nins!! Ti s-a indeplinit visul!

Asa, acum sa va spun ce am facut azi la dr
Bebe e foarte bine, are in jur de 2800g, este lung de 40 sapt , este cu capul destul de jos, dar nu este fixat, este mobil, deci e ok. Toate masuratorile perfecte, AFI= 17, placenta ok, colul lung, inchis. Deci daca sunt in continuare (cat de cat) cumintica am toate sansele sa nasc dupa ziua mea. Dr mi-a spus ca pot naste natural daca nu intervine ceva. Oricum, daca nu nasc pana pe 14 ianuarie,imi face cezariana.
Si m-am bucurat ca mi-a facut si control si mi-a zis ca nu am candida! adik mi-a luat de acolo putina secretie, a verificat-o, a mirosit-o (ma scuzati pt detalii) si a zis sa stau linistita ca nu e candidoza.
Mi-a spus sa iau elevit pt ca m-am plans de ameteli, de stari anemice.. Sapt viitoare imi fac si analize.

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7
La tine, Anahadasa, mai stii cumva cat aveau puisorii in perioada mea de sarcina? Sa compar putin cu alte cazuri. Iar colul avea lungimea de 3,6 cm. La voi cum a fost?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

28+ cu 2

Anastasia, din pacate nu prea te pot ajuta, pt ca eu n-am facut morfo, aici nu exista asa ceva, doar in Cluj unde n-ama avut posibilitatea sa ajung, iar de fiecare data medicul evita sa-mi spuna greutatea pt ca el considera ca oricum poate fi diferenta si de 600 de gr in plus ori minus si nu voia sa-mi fac iluzii... DOar ultima data, la insistentele mele, la 35 de sapt mi-a zis ca au aprox 2.500,dar tot, cu mari rezerve...
Insa daca intri pe topicul cu gemenasi,acolo gasesti greutati concrete in functie de saptamana si multe chestii legate de tratemaentele care urmeaza dupa FIV, pt ca majoritatea mamicilor de acolo au ramas cu gemenasi in urma fertilizarii. Sper sa gasesti ceea ce cauti si multa putere pe mai departe!

AMR: 5 ZILE

Ana, mami de doi strengari si 36+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara dragi burtici!
Va citesc in fiecare seara, dar nu am chef de scris, de luni , de cind m-am intors de la morfo si mi-a zis ca bebe are dubla circulara de cordon, trec prin tot felul de stari . Cind ma apuca disperarea, cind incerc sa-mi ridic moralul si sa-mi spun ca va fi bine, si ca nu i se poate intimpla nimic rau in burtica. Numai ca am citit si despre niste cazuri nefericite, chiar aici pe forum, care nu ma fac decit sa ma gindesc la tot felul de prostii.
Lady, ma bucur tare mult ca gindesti asa .
Lexi, iar ai inceput cu uritenia? Chiar nu inteleg de ce te vezi urita... Sa stii ca dupa pozele de luni de la morfo si mie mi se pare ca si a mea are nasul mare, dar sotul meu ma tot linisteste si-mi spune ca mi se pare si ca oricum imaginile alea sunt usor deformate.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput