Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Dana zicea medicul ca cel mai probabil este vertij si daca persista sa sun sa ma programez la neurolog, am noroc ca sotia lui e neurolog.

MTHFR C677T Homozigot
+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Va multumesc pentru raspunsuri , m-am uitat pe eco, AFI este 8.9 cm, deci nu e sub 4, oricum dr.zice ca e in cantitate redusa la varsta asta a sarcinii, adica in a 36-a saptamana. Ma simt un pic mai bine acum ca mi-ati zis si voi , dar oricum ingrijorarea persista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Altesa, nu-mi vine sa cred ce mama, normal ca e trist saracutul copil. Nu vreau sa o judec, cred ca nu e mama care sa nu se simta la un moment dat obosita, depasita de situatie, dar de aici pana la a-ti vedea permanent copilul o povara e cale lunga...

Eu imi dau seama de pozitia fetitei pt ca o simt cum sughite jos si funduletul il simt ca o galma mare in stomac, in lateral scoate manutele sau genunchii, se vad ca mici valuri sub piele

alina, mie imi place mai mult al doilea carut, cel cu trei roti

iaura, ma iau emotiile cand ma gandesc cat de putin mai este
Alice, a ramas data de 27 sau mai mergi la control pana atunci?

azi am cumparat cercelusii. va plac?http://www.cerceifetite.ro/ursuleti-cu-floricele-cercei-fetite-55095.p.html

cu baietel mare si 37+ cu zburdalnica
AMR 2 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am aterizat si noi acasa...Avem 2350 kg, deci am luat 350 gr in ultimele doua saptamani, ceea ce este foarte bine.Bebe sugea un deget si mi s-a parut fascinant...Se pare ca va veni pe lume pe 26 sau 27 ianuarie.Pe 1 ian d-na dr e de garda si ne vedem iar.Atunci recoltam si pt streptococ B si imi face reteta pentru anestezie.E vorba de anestezia rahie cu cateter de epidurala.Am inteles ca asta ar fi cea mai buna la cezariana.Ramai cu cateterul acela subtire in coloana si te alimenteaza cu calmante pe acolo.
Iaura, Alice, copiii vostri se vor naste in aceiasi zi iar al meu (teoretic) la exact o luna dupa...Doamne, saptamana viitoare veti fi proaspete mamici...
Alina, pare ok caruciorul, vad ca are si comentarii pozitive, dar poate n-ar fi rau sa cauti ceva caracteristici tehnice.Si ma refer in special la greutate si modul de pliere.Culoarea iti convine asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

sara, merg joi la control si stabilim atunci. oricum n-as vrea pe 26 ca sa pot manca si eu ca omul de craciun.. dar nici prea tarziu n-as vrea, ca sa ies din spital pana de revelion. om vedea. va anunt

ileana,

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

suzik pai la tine lichidul era la 36 s 9, ceva iar la tine 8.9 deci aproape de 9 asa ca eu zic ca nu e tragic din moment ce doctorul mi-a zis ca asta e ordinea fireasca lichidul scade ca asa trebuie ca sa aive bebe loc.

la ni ningee

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete, voi cum luati tardiferonul?ca eu am avut scris pe reteta insa era gratuita si acum il am dar nu stiu cum sa iau?Sa ma ghidez dupa prospect?Anemia mea nu-i mare!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Nici anemia mea nu e mare si mi-a zis sa iau cate una pe zi, preferabil in timpul mesei care nu contine lactate.Si asta de regula e masa de pranz.In cazul in care constat ca ma constipa rau, sa iau o zi da una nu.

Mergi la inceput

Alice..tu ziceai ca nu esti deacord cu cezariana la cerere-ca sunt prea multe cereri!

Uite eu am nascut natural, insa daca ar fi sa mai aleg odata, nu as mai face-o, clar!

unu-era sa murim, noroc de o infirmiera

doi- am ramas cu ditai cicatricea pe fesa..e ca un dig...asa se simte
trei-am avut vaginul ferfenita...si se resimte si acum

patru-am dat si-n depresie

ce-i drept dupa o nastere naturala te refaci tac-pac, daca nu ai complicatii...insa tre' sa rezisti maica la durere...iar durerea nasterii naturale nu se compara cu durerile de cezariana de dupa..sa zica cine ce a zice!

si daca exista si varianta cezarienei...nu vad ce-i atata bai!Da, ok...se recomanda nasterea naturala!!!Sunt pro!Dar daca faci cezariana asta nu inseamna ca sfidezi legile naturii sau prejudiciezi viata&intergritatea fizica ori psihica a fatului ulterior!

Conteaza foarte mult sa fii apt de a fi parinte dupa nastere...nu sa ajungi cahuie(cazul meu).Ca asa hai s-o zic pe sleau... nasterea naturala nene...e naturala..caci si epiduralele/rahiepiduralele/ injectiile de dilatatie..te scutesc de multe...dar ia sa nasteti voi..ase...naturel..cum fu la mine..fara nimic la purtator..sa se rupa vaginul in voi..sa vedem..daca mai spuneti natural dupa

Cine sustine naturalul..fara rezerve..ori a avut nastere usoara si rapida..ori a nascut cu ajutor..epidurala& company!

Eu as naste natural si acum...dar se pare ca nu mai pot..iar daca as putea si bebe e dolofan iar nu m-as risca..nu din teama de durere..ci din teama ca nu voi reusi s-o scot..si ma duc pe copca..definitiv!

Alice...sa nu te superi pe mine..imi esti tare draga..dar trebuia sa ma exprim, neuronul meu de nu ma lasa sa tac!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Ileana-mersic!

33+
Citat:

Mergi la inceput