Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Si eu ajung maine la dr. Cred ca e prima data cand abia astept sa ma duc la control, dar tare-s curioasa in ce stare se prezinta doamna proaspat defrisata Azi seara am avut niste dureri jos, de ma gandeam ca m-o ajuns si pe mine randul si pierd pariul. Sper sa treaca fara evenimente noaptea asta, ca inca n-am tampoanele (astea-s mai urgente si parca nu l-as lasa pe al meu sa le faca pe holul maternitatii).

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Ne pregatesti vreo surpriza???
Personal cred ca te va prinde 2012 cu bebe in brate

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nu nu, Altesa! Io mai pot sta acasa linistita, maine are Vladutu serbarea, Duminica e Craciunul, pana si Lady o schimbat numele fetei, de ce sa fac tocmai eu un Noel? Si nu uitati de barbat, care asteapta de-atata amar de vreme sa aiba si el o dezlegare acolo, cat de mica, inainte sa nasc.

Alina 2012 sa fie.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Pana la urma va trebui sa cumparam si noi carucior (optam pt 3 in 1). Mie imi place foarte mult asta: http://idealbebe.ro/kinderkraft-carucior-in-kraft-brown-p-9737.html
Ar mai fi si asta :http://idealbebe.ro/cangaroo-carucior-in-kids-tour-p-9970.html

Voua cum vi se par?? Stiu ca unele dintre voi ati mai postat imagini cu carucioarele pe care le-ati cumparat, dar daca mai puteti posta site-urile respective, va rog sa o faceti Asa ma mai pot inspira, pt ca vrem sa il comandam zilele astea.

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alina al meu e de pe ibebe.ro

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Fetelor vroiam sa va intreb ceva, am fost azi la eco , am 35 de saptamani si 3 zile, si desi pana acum totul a fost perfect, azi mi-a zis pentru prima data ceva in neregula : lichid amniotic in cantitate redusa, nu exagerat, dar totusi fata de acum 3 saptamani cand era in cantitate normala ( acelasi medic si acelasi ecograf daca asta are vreo importanta ). Dr. mi-a zis sa nu fac nimic in plus decat sa urmaresc miscarile bebelusei si sa merg la control saptamanal, ca deocamdata ea nu este afectata, a crescut corect pana la varsta asta de sarcina, dar daca lichidul continua sa scada e posibil ca ea sa nu se mai dezvolte asa. Ati mai intalnit asa cazuri, oare care ar fi cauza, sunt deja ingrijorata si nu ma pot gandi decat la rele. Va rog daca stiti ceva despre asta sa imi spuneti, pe net nu am gasit mare lucru, decat chestii generale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Venim si noi cu vesti de la eco, avem 1800g, medicul zice ca e in grafic si ca nu am de ce sa-mi fac probleme. Adc, mi-a comunicat si mie ca va merge o saptamana in concediu in ianuarie.

Fetele care ati optat pentru recoltare de celule stem, pentru ce pachete ati optat? Ca eu vroiam ceva pachet de la CBC si medicul imi zicea ca se preleveaza numai sange din cordon si din placenta si nu bucata de cordon. Maine trebuie sa-mi trimita contractul si deja m-am incurcat.

MTHFR C677T Homozigot
+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

simonel eu cand am fost la control la 36 de saptamani intr-o punga nu mai aveam lichid scazuse dar doctorul a zis ca e normal ca incepe si scade treptat pentru ai face loc bebelului swi eu am si simtiti cand am pierdut din lichid.

cat e AFI la tine pe eco la mie este 9,ceva iar la 32 era 10,ceva aproape de 11.

Mie ginecologul mi-a explicat ca e ingrijorator cand AFI scade pe la 4 si ceva.

Suzik felicitari pentru vestile bune.

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Venim si noi cu vesti de la eco, avem 1800g, medicul zice ca e in grafic si ca nu am de ce sa-mi fac probleme. Adc, mi-a comunicat si mie ca va merge o saptamana in concediu in ianuarie.

Fetele care ati optat pentru recoltare de celule stem, pentru ce pachete ati optat? Ca eu vroiam ceva pachet de la CBC si medicul imi zicea ca se preleveaza numai sange din cordon si din placenta si nu bucata de cordon. Maine trebuie sa-mi trimita contractul si deja m-am incurcat.

MTHFR C677T Homozigot
+32

Bv! felicitari!
de ameteli ce ti-a zis?
eu de la CBC am optat pt pachetul Gold (placenta+cordon)
acum .. ei sau doctorii stiu mai bine. l-am facut sa fie

Simmonel - sarcina ta e destul de avansata si atata timp cat lichidul e putin dar in limite, poti sa sta linistita inca 2-3 saptamani, bebe se alimenteaza in continuare!

incearca sa consumi cel putin 3 litri de apa pe zi, odihna cat mai multa si NO STRES. Cam asta ss recomanda cand lichidul scade.

in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

SimoneL, nush ce sa te sfatuiesc.Iti recomand doar sa mai faci un alt eco, la alt doctor, sa-ti recomande cineva unde!

CristinaGoji, nu te apuca Rev-ul cu bebe in burtix...Craciunul poate..dar atat!Si sunt pocita..deci pariez 2011!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonneL

Fetelor vroiam sa va intreb ceva, am fost azi la eco , am 35 de saptamani si 3 zile, si desi pana acum totul a fost perfect, azi mi-a zis pentru prima data ceva in neregula : lichid amniotic in cantitate redusa, nu exagerat, dar totusi fata de acum 3 saptamani cand era in cantitate normala ( acelasi medic si acelasi ecograf daca asta are vreo importanta ). Dr. mi-a zis sa nu fac nimic in plus decat sa urmaresc miscarile bebelusei si sa merg la control saptamanal, ca deocamdata ea nu este afectata, a crescut corect pana la varsta asta de sarcina, dar daca lichidul continua sa scada e posibil ca ea sa nu se mai dezvolte asa. Ati mai intalnit asa cazuri, oare care ar fi cauza, sunt deja ingrijorata si nu ma pot gandi decat la rele. Va rog daca stiti ceva despre asta sa imi spuneti, pe net nu am gasit mare lucru, decat chestii generale.

Sarcina trecuta am avut lichidul destul de scazut la 34 sapt. AFI era 7.. Dar nu tin minte sa fi facut ceva special pt treaba asta.. in afara de monitorizare sptamanala.
Acum stau bine, aveam 16 la 34 sapt.

Mergi la inceput