Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
danezza spune:
Olga - dupa miscari, nici eu nu-mi dadeam seama de pozitionare. Doar ca intr-o zi mi-am simtit adunate toate maruntaiele in capul pieptului si ma gandeam eu ca le-a impins mandra intr-un fel pe acolo
Fetele, multumim de sustinere. Si eu sunt alaturi de voi!
in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
tebligia spune:
IAURA uite o prajitura fff buna si usor de facut
http://www.bucataras.ro/retete/krem-a-la-krem-665.html
bulinuta27 spune:
cristina e mai bine rares...e inca pe atb dar azi-moapte a fost prima noapte fara tuse pana la voma...
abia astept ziua de vineri
am ajuns sa ma rog sa ajung mai repede vineri...nu mai suport serviocul ...m-au facut cu nervii de tot
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 29+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adc spune:
Ei, nu ma refeream deloc la reluarea jobului in general, no way... chiar le admir pe mamicile curajoase care pot sa aiba grija de copilasi si sa si lucreze, chiar si de acasa... era vorba de o anumita atitudine, pe cazuri concrete care cu siguranta nu au grija zilei de maine. Si da, nici Jojo nu a fost prea departe, dar are un plus prin faptul ca n-am auzit-o sa se mandreasca cu asta.
Macar cateva saptamani dupa nastere eu una as sta langa copilasul meu, chiar daca as avea 5 bone, mama, soacra, etc la dispozitie, si posibilitati maeriale de a ridica castele pe luna...
ALTESA spune:
Sa va zic eu una si mai tare legat de dorirea copiilor si alaptata chiar daca nu ma mandresc cu persoana respectiva pentru ca e fina mea.
Are posibilitate materiala foarte buna a ramas insarcinata ,pana pe la 5 luni cand l-a simtit pe bebe miscand a zis in continuu ca ea nu-l doreste ca nu era cazul acum ca ce se face ea cu un copil ,finu in schimb l-a dorit de la inceput .
Cand a inceput sa-l simta in burta a inceput sa-l mai accepte ,eu una nici nu suportam sa discute despre asa ceva cu mine (eu m-am chinuit 4 ani tratamente doctori, inseminari,anul asta ar fi urmat fiv),a nascut fina ,jale mare era plictisita de el din prima zi ,pana s-a mai marit copilu a fost turbata cand o intrebam ce face zicea ca ii vine sa-l tranteasca ca cine a pus-o sa faca copii ca nu-i mai trebuie si multe vorbe urate la adresa propiului ei bebe.
Finu nici nu a dormit cu ei 4 luni ca il deranja copilu.Acum ca are 9 luni nu il mai suporta finu ca vine si el acasa de la munca si ii sare copilu in carca si nu mai are libertate si tre sa stea in fata lui vrei nu vrei sa se joace cu el.
Fina mea a spus ca nici nu se gandeste sa alapteze ca i se pare partea cea mai scarboasa si ca ea nu face asa ceva cu sanii ei si avea lapte cat pentru 3 copii asa i-a spus pediatra asa ca dupa 10 zile s-a strans cu fularul sa-si dea laptele inapoi si a luat brocriptin parca pentru oprirea lactatiei.
Nu vreau sa o spun intr-un ceas rau dar bebelu ei s-a nascut cu niste probleme la picioruse si a trebuit sa poarte pana acum la 9 luni sandalute ortopedice si e un copil trist tot timpul foarte rar zambeste e cam ciudatel dar e sufletelul lor nu?
Eu cred ca a simtit din burtica ca e un copil nedorit.
Sper ca nu v-am suparat prea rau si o sa revin cu un alt mesaj sa va povestesc un caz si mai tare e vorba de nasa nasei mele.
37+ cu baby Rafael-Ioan
alina_anto spune:
Iaura, suna bine reteta pe care ti:-a dat o Ligia. Eu as mai adauga in crema si 250g mascarpone. Mai ai asa putin pana itit vezibebeluna!!!
scriu de pe tel si e cam dificil, intru mai tarziu de pe laptop
Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
My_Lady0091 spune:
Altesa..imi pare rau ca exista astfel de oameni!
33+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
CristinaGoji spune:
Si eu ajung maine la dr. Cred ca e prima data cand abia astept sa ma duc la control, dar tare-s curioasa in ce stare se prezinta doamna proaspat defrisata Azi seara am avut niste dureri jos, de ma gandeam ca m-o ajuns si pe mine randul si pierd pariul. Sper sa treaca fara evenimente noaptea asta, ca inca n-am tampoanele (astea-s mai urgente si parca nu l-as lasa pe al meu sa le faca pe holul maternitatii).
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
38+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
ALTESA spune:
lady din pacate exista
cristina scot?
Ma duc si eu joi la control abia astept sa vad ce zice iar daca maine ma simt ciudat imi iau si geanta cu mine.
37+ cu baby Rafael-Ioan
ALTESA spune:
Am uitat sa va spun ca maine incerc o epilare cu ceara macar in parti sau semi-inghinala ca total nu stiu daca rezist.
37+ cu baby Rafael-Ioan