Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
Alice_Elena spune:
of ma Anca, hai poate totusi ii trece repede si nu se complica. si ce faci, il aduci acasa? sau mergeti acolo de craciun?
am vazut pt FB, multumesc
sa postati retetele de dulciuri ca daca tot nu nasc macar sa coc :))
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
Alice_Elena spune:
crissy, am auzit ca e criza de medicamentele alea. m-a rugat si pe mine matusimea sa caut in bucuresti si n-am gasit nicaieri. pana la urma a gasit ea in constanta.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
saddie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena sa postati retetele de dulciuri ca daca tot nu nasc macar sa coc :)) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+ |
Alice pai tu coci oricum
rodyka spune:
citat din mesajul lui ludmila_p85 Acuma am facut prajitura postata de Rodika pe FB bounty,acuma se intareste in frigider,sotu ma tot intreaba cind mincam din ea? pai peste 1 ora Vladut a adormit la 20-30,cam devreme dar singur a cerut nani sa faca,e racit si nu se simte prea bine,mereu plinge,nu vrea sa se joace |
poate-mi lasa sotul tau si mie o bucatica, o sa fac si eu vineri sau sambata, sa vad cum imi impart activitatile, ca eu lucru si sambata pana pe la 15
si Isa ieri a luat-o pe mama de mana si-a dus-o la cutia de lapte, apoi in camera la patut cantand "c c c" adica "pu pu pu" . nu-mi venea sa cred ca vrea sa mearga la culcare din proprie iniiativa. bine, asta a fost dupa o plimbare de o ora jumate prin tot cartierul, bine infofolite, sa admiram luminitele de la geamurile altora
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
baby78 spune:
La Multi Ani Isa papusa cu ochi albastrii!!! Sa cresti mare si sa ai parte de tot binele din lume
Iuliana mami fericita de minune Tudor
crispro spune:
Intru pe fuga... va doresc multa sanatate tuturor bolnaviorilor, delfinasi si mamici! sa va faceti bine repede! Urasc temperatura mare la copii!!!
Crissy, Euthyrox-100mcg-cpr. x 100-Merck - asta e bun? este in Zalau! iti iau maine daca vrei, si iti trimit. Pana mai este!
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui saddie La multi ani Puiutz!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii!!! Happy half birthday Isa! |
La multi ani si de la noI!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saddie
Alice pai tu coci oricum |
daca vrei www.bucataras.ro/retete/prajitura-alba-ca-zapada-15657.html" target="_blank">alba ca zapada nu am mai facut dar din poze cred ca e delicioasa.
maine o incerc daca o sa imi permita Andruta .
rodyka spune:
ludmila, saddie, baby, laurika, mycya
paula, parca prea se tin la voi lant toate astea... sau mi se pare mie, ca-s cu ochii pe Raul mereu? pupici sa treaca repede bine
crispro, ioi ce emotii am!! abia astept sa vad ce raspunsuri primesti in 22!! sa faci din timp o lista de intrebari
bumble, am avut si noi episoade de febra fara altceva, cate 2 zile - a trecut asa cum a si aparut (bine, cu siropele si supozitor pe final). nu stiu nici acum de la ce a fost . sanatate multa lui V si tie de asemenea
ludmila, si voi in clubul bolnaviorilor? pupam toti bolnaviorii si pe mamicile lor scumpe
crissy, pupam fetele cucuiete
ilinca,
am tot uitat sa zic: ce fain ca va intalniti la Sibiu . eu am fost o singura data, dar visez sa o duc pe mama acolo candva, sa revada locurile unde si-a petrecut buna parte din adolescenta
alice, am pus eu link-uri pe fb cu prajiturele daca tot ai chef de... covnarit (asta inseamna "gatit" pe la noi mai prin Ardeal ). eu o iubesc pe Laura Sava, uite aici inspiratie... dar mai bine uita-te dimineata, sa nu-ti trebuiasca in noaptea asta
noapte buna, delfinariu , fug in paticul cald langa tati
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)